De voorbereidingen van mijn Oud en Nieuw 2017.

20171217_180301

 

Het is een oude traditie, de Haagse lui komen bij mij Oud en Nieuw vieren en ach ja, de jaren dat ik nog heel nerveus stond te wachten op al die auto’s met chauffeur zijn nu voorbij. Wat was ik nog een groentje, ik had geen rimpel, geen grijze haar, niks geen vetrandjes en ik rook nog als een vers geplukte bloem in de ochtenddauw.

Nu zijn ze allemaal jonger, energieker en sneller, maar toch komen ze graag, de jonkies hoorden het van de oude garde en zo ben ik nu al aardig op weg, om van al die nieuwe mensen uit te zoeken wat ze drinken en het liefste eten, een ding is zeker, ze drinken veel en er zijn ook nog behoorlijk veel rokers en dat zal wat worden, want veel spreken uit twee monden.

Het wordt inschikken en slikken. Maar dat geldt voor hen, maar ook voor mij, we moeten nog wennen aan elkaar. Zo een nieuwe blaaskaak, wilde alleen komen als hij zijn vleugel mocht meenemen, ik heb hem geschreven, dat mensen met twee vleugels altijd welkom zijn, maar dat ik geen ruimte heb voor zijn vleugel, dat hij gewoon thuis mag blijven, ik moet toch alleen maar lachen om potsierlijke mensen en buiten spelen is geen optie, want ik woon 50 meter van een vuurwerkwinkel, die elk jaar alles de lucht in schiet dat niet verkocht werd, zie je het al voor je, die jonge knul, achter zijn vleugel in een hel van knalpotten, zijn kuifje staat dan niet meer fier omhoog.

Nou lieve mensen tot zo ver de update.

PS, Ruttekind vroeg of hij zijn pyjamaatje moest meenemen… is hij dan vergeten hoe klein ik woon? Mmmmmmmmmmmm, hij is wel meer vergeten de afgelopen jaren.

 

Zilvertje.

Over Trudy

Woest als vloed, rustig als eb, glinstert als zilver met soms een beetje aanslag.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op De voorbereidingen van mijn Oud en Nieuw 2017.

 1. Dirk zegt:

  Moet je nu alweer oliebollen bakken voor die corpsballen met aanhang, ik hoop dat Emiel nog langs kom om afscheid van je te nemen.

 2. logbankje zegt:

  Tja, de Haagse visite houdt van een warm nest, dus zitten ze bij jou goed.
  Blijven slapen, zijn tandenborstel naast dei van jou, dat is wel slikken.
  Vuurwerk is niet mijn ding, veel te harde knallen en een vieze lucht, slecht voor mijn luchtwegen. Hans

 3. Suskeblogt zegt:

  Die vleugel kan je misschien dicht bij de vuurwerkwinkel zetten. Een vleugje muziek met vuurwerk moet cool zijn voor die jonge gasten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s