Een verschrikkelijke dag! ( Met een mopje van Zilvertje )

 
Ja, het schijnt zo een verschrikkelijke dag te zijn vandaag, ik vraag me af, blijkt dit uit de statistieken, zijn er meer zelfmoorden, of pogingen tot, of gebeuren er meer ongelukken? Is dit een topdag voor de fabrikanten van de antidepressiva? Ja, de kerstbomen zijn natuurlijk uit alle huisjes en de kerstkaarten die wat extra aandacht hebben gegeven, zijn alweer vergeten of liggen al bij het oud papier, de kerstpakketten zijn leeggegeten, of er rest nog een duister blikje op sap, dus ik kan me er wel wat bij voorstellen.

Maar ik heb er eigenlijk helemaal geen last van en ik vraag me af, waar verheug ik me dan op en waar kijk ik naar uit, want er moet vast iets zijn waarom ik er geen last van heb. Ik verheug me elke morgen op het wakker maken van de Hartjes, ze liggen dan nog zo zalig te snurken, zijn zo lekker warm en ruiken zo heerlijk naar zoete zeep en hun eigen geurtje, nog haast niet bedorven door de boze buitenwereld, dan sluip ik naar beneden en maak koffie en thee en schenk melk voor het meisjeshartje in, vul de tafel, hij stond al de hele nacht op scherp, louter de verse producten voeg ik nog toe. Niet altijd kan ik bij het ontbijt blijven, soms moet ik als eerste weg, soms al heel vroeg, zelfs de kippen slapen dan nog.

Ik verheug me op mijn ene leuke baan, de baan voor die andere 20 uur is veel minder leuk, maar ook daar til ik me dan overheen met de gedachte dat er toch brood op de plank moet en als ik na zo een dag moe en vies naar huis ga, denk ik gniffelend, hi, hi, de buit is weer binnen.

Kan me ook al erg verheugen op het buiten zitten in de voorjaarsavond, gewoon mijn eigen tuindeurtjes uitstappen en dan zit ik op mijn eigen vakantieparadijs, alles bij de hand, muziekje aan en soms ook vogeltjes luisteren. Of ik mijmer al over tochtjes naar zee, met lekkers mee en dan luisteren naar de zee en schelpjes zoeken en, en, en, ja, er is zoveel waar ik me op verheug, ook verheug ik me op al die mooie boeken die ik heb en waar ik haast niet aan toe kom, over al die dingen en verhalen die ik nog ga vertellen aan jullie, nou, ik voel me altijd een bron, een bron die nooit ophoudt en vol zit met pret, geluk en energie en natuurlijk er zit ook verdriet in, maar ik ben gelukkig altijd in balans en als ik wel eens erg ziek ben, denk ik: oeps, ik heb het ergens fout gedaan, even proberen te herstellen en overnieuw beginnen, maar een soort blauwe maandag ken ik niet, al is het wel erg grauw als ik naar buiten kijk……

Ik bedenk wel even een mop en dan hebben we weer allemaal gelachen!

De Mop van Zilvertje ( 18 plus )
Komt een vrouw bij de huisarts en zegt: dokter, ik denk dat ik een geweldig groot probleem bij me draag.

Oei, zegt de dokter, vertelt u het maar, ik hoop dat ik u kan helpen.

Nou, zegt de vrouw, ik denk dat alleen er over praten niet helpt.

Nou, probeert u toch maar, moedigt de huisarts aan.

Dokter toen ik gisteravond mijn tampon inbracht had ik al het gevoel dat het mis ging en vanmorgen toen ik hem wilde verwisselen wist ik het zeker, ik kon het touwtje niet meer vinden.

Nou, troost de dokter, maak u niet druk, als u even op de onderzoekstafel gaat liggen haal ik hem er voorzichtig met een pincet uit…..

Nou, zei de vrouw, maar voor ik ga liggen, moet ik u nog meer vertellen, ik heb natuurlijk ook van alles geprobeerd om het eruit te krijgen en ik heb vanmorgenvroeg, met het haakje van de achterkant van de Lolaborstel geprobeerd of ik hem er uit kon krijgen, maar helaas.

Nou, zei de dokter, ook dat is geen probleem, dan trek ik met een tangetje de borstel er uit.

De vrouw werd nu nog roder en vertelde de dokter dat ze zelf al had geprobeerd de borstel er uit te krijgen en dat ze met haar Mielestofzuigerslang had geprobeerd de borstel er uit te zuigen, maar dat dit ook niet lukte en de slang naar binnen floepte en dat ze gelukkig nog wel de slang kon ontkoppelen van de rest van de stofzuiger.

Pfffffffffff zei de dokter, kunt u voortaan niet eerder komen want dit is wel heel ernstig, ik vrees dat ik nu de politie en Rotterdamse brandweer moet inschakelen om u uit uw benarde positie te bevrijden.

Nou, zei de vrouw nu rood van top tot teen, doe geen moeite dokter, ze zijn hier allemaal al, op weg hier naar toe bungelde de stofzuigerslang uit mijn auto en werd ik aangehouden door de politie en ik schrok zo, ik heb ze allemaal opgezogen en de damp kwam uit mijn oren en toen heeft een omstander de brandweer gebeld, want die dacht aan een autobrand, maar u begrijpt het al, toen zei arriveerden……

Ja, zei de dokter zich stevig vasthoudend aan zijn bureau, ik begrijp het helemaal, we moeten opschalen naar alarmfase 3, dit is gewoon een KUTKLUS.

Zilvertje. ( zal het niet meer doen )

Over Trudy

Woest als vloed, rustig als eb, glinstert als zilver met soms een beetje aanslag.
Dit bericht werd geplaatst in oud-vkblog-2009-01. Bookmark de permalink .

64 reacties op Een verschrikkelijke dag! ( Met een mopje van Zilvertje )

 1. antoinette duijsters zegt:

  Zilver, je bent een onverbeterlijke optimist:-)))

 2. Zilver. zegt:

  Ja, denk ik ook! ;^) Fijne dag!

 3. Aad Verbaast zegt:

  Mooie verhalen op deze duistere dag!!
  Mooi ook dat je de vredesduif hebt geplaatst hiernaast! Meerdere hebben het al gedaan inmiddels, mogen er nog vele volgen, goede actie van Summer!! :-))

 4. Zilver. zegt:

  Aad, ja, het is erg donker en het regent hier, natte kindjes op de boterham, snel schone jassen uitgedeeld, kachel hoog, ja, brrrrrrrrrrr.

 5. dwaler zegt:

  Ben ik aan het eind van het blogverhaal zie ik rechts dat er ook nog een witte vredesduif verstopt zat en nu gelukkig weer vrij gelaten is!

 6. Bart zegt:

  Goed zo, Zilvertje, ik zie hiernaast de witte vredesduif al fladderen.
  Ik kom nog terug om te lezen, nu een beetje haast… 🙂
  Groetjes, Bart

 7. Summer zegt:

  En zo kan een probleempje zomaar escaleren. Metafoor Zilver? Voor b.v. de toestand in de wereld?

 8. Zilver. zegt:

  Dwaler ja, die kwam zomaar aanvliegen, mooi he!
  Bart doe maar rustig aan, anders loopt het alleen maar mis.
  Summer, nou ja, zou kunnen, hoe kleine zaken, zonder goed nadenken kunnen uitgroeien tot rampen.

 9. dwaler zegt:

  Gelukkig maar, zomaar aan komen vliegen.
  Ik was even bang dat die lieve duif bij de fase 3 verstopping behoorde. En het is al zo’n drukke bedoening in je 18plus-anekdote.
  Ik ben meer van de oorspronkelijke gebroken geweer afdeling. Maar zo’n vrij rondfladderende witte duif vind ik wel lieflijk.
  Ben benieuwd of aan het eind van deze week alle VKbloggers een duif hebben geadopteerd / losgelaten ??? Is er dan ook nog kruisbestuiving naar andere webblogsites ???
  Ik begrijp dat de duivencampagne dit weekend is begonnen.
  succes dwaler.

 10. K zegt:

  hahaha, van kwaad tot erger.
  A propos, blauwe maandag: ik dacht om lekker een stukje te gaan wandelen, maar voor ik weer thuis was kreeg ik wel een lading regen op me 😦
  Mijn haren zijn nog niet droog maar ik heb wel een lekkere cappucino hier. Zo!

 11. k zegt:

  Nu wel ingelogd.

 12. Zilver. zegt:

  K, oh, zalig, ik mag even een half uur geen water gebruiken, maar dan doe ik ook een lekker bakkie, ik moet nog naar buiten, maar wilde eerst veel klaar hebben, hier was tussen de middag ook regen, natte Hartjes, kachel hoog en droge jassen en sokken aan, de schaatsen heb ik allemaal weer in het vet en nu op naar de carnaval, fijne dag!

 13. K zegt:

  Nog wat. Als ik jouw blog aanklik krijg ik ook altijd een uit de schoorsteen rollende kerstman in je profiel.
  Blijft ie daar rollen tot volgend jaar kerstmis?

 14. Zilver. zegt:

  K, ik heb geen idee hoe hij daar kwam, laat staan dat ik hem op zijn slee kan terug sturen, raar he, als je iets nieuws uitprobeert, lukt het nooit/zelden en wat je niet wil hebben krijg je vanzelf, hoor je wel mijn liedje?
  Het half uur is om, ik ga nu ook een lekker bakkie zetten.

 15. K zegt:

  Eeen liedje? neuh. Ik hoor niks; ook het kabaal van de kerstman niet.

 16. Zilver. zegt:

  Raar, ook niet als je helemaal naar beneden scrolt? Ik hoor dan Patsy Clinge, weet niet of ik het nu helemaal goed schrijf.
  De riolering heb ik weer gemaakt, loopt al een t…eh, trein!

 17. satuka zegt:

  ik moest zo hard lachen dat ik helemaal vergat in te loggen voor ik de aanbeveling gaf ;-))))Reactie is geredigeerd

 18. K zegt:

  Ik hoor niets hoor. Niks.

 19. Zilver. zegt:

  Satuka, daar ben ik zo blij mee, lachen is goed voor de mens, ik had zo een type voor me als mevrouw de Bok en de dokter was Adre, het voor mijn ogen zien, was grappig, maar je weet natuurlijk nooit of het over komt.
  K, jammer, mogelijk hoor ik het alleen.

 20. Zilver. zegt:

  Vergeet ik nog op te biechten dat ik dus ook…. alleen ik belde dadelijk de huisarts, had hij vakantie, belde ik de plaatsvervanger, ik vertellen, zegt de aardige mevrouw aan de andere kant: geen probleem hoor mijn man vist hem er wel uit, pffffffffffffff, maar ik was dus niet zelf aan het rommelen gegaan, de zuigkracht is bekend, de aarde loopt vol met nieuwe wereldburgers, dat is toch wel bewijs genoeg.:^)

 21. Bart zegt:

  Ach, Blue Monday, wat een flauwekul!
  Ze verzinnen weer eens iets, en dan moeten we het nog geloven ook…
  Nee hoor, mijn monday is net zo blue als de sunday of de tuesday… :))
  Vrolijke groet van Bart, niks blue… 😉

 22. Zilver. zegt:

  Bart, we lachen hier wat af!

 23. eva zegt:

  Haha…..
  Maar ik heb een veel erger probleem!
  Kan niet inloggen.
  Jij wel dus!
  gr eva

 24. Zilver. zegt:

  Eva, wat raar, ik lees het wel meer vandaag, ja, ik wel, zullen ze aan het werk zijn, ik heb maanden geleden wel veel problemen gehad, maar nu niet, bel maar niet de brandweer, die zijn nog "binnen" aan het werk. ;^)

 25. Zilver. zegt:

  Nou, pffffffffff, ik lig er dus ook uit, maar mogelijk heb ik het zelf gedaan, ik ga nu koken en dan ga ik op onderzoek uit, doegggggggggggggggggggg!

 26. Bart zegt:

  Even kijken…ja hoor, gewoon ingelogd, het lukt, zelfs zonder stofzuigerslang ;))

 27. Zilver. zegt:

  Bart, gggggggggggggggggggggggggggg:^)

 28. gala zegt:

  hahahahaha zilver, geen beter verzet dan humor!

 29. wj-tje zegt:

  @zilver
  silence is golden op de meest depressieve dag van het jaar. Met humor en vooral veel geduld komt men meestal wel ergens.
  een virtuele groet uit brochterbeck.

 30. Zilver. zegt:

  Gala, zo is dat!
  WJ-tje groetejs, ja, humor doet wonderen!

 31. coby zegt:

  :-))
  Het zonnetje schijnt dus toch vandaag……
  Lieve groet, Coby

 32. Zilver. zegt:

  He, Coby, ja, zeker wel, ik ga juist afsluiten en zag je reactie nog binnenkomen, morgen weer naar het werk, welterusten. xxx
  Het was een fijne dag, ik heb veel kunnen doen.

 33. k zegt:

  De zuigkracht is bekend. Woeah, die is goed!

 34. viktor loman zegt:

  De blauwe mandag kon ik me vandaag heel goed voorstellen. Het is dat ik me er overheen getild heb, maar ik vind het maar niks die regen en die kou en die donkerte. En dan ook nog een mop van zilvertje, nee het was afzien vandaag 🙂

 35. cor zegt:

  wel ja Zilver gooi er op de triestste dag v h jaar maar eens een stevige doktersmop tegenaan( ik heb vandaag bij de huisarts opok wel wat grappigs meegemaakt maar zo bont hebben we het niet gemaakt

 36. oma zegt:

  Ha Zilvertje,
  Na je mop is het duidelijk, je hebt een prima dag gehad. oma

 37. ijskastmoeder zegt:

  ja hallooo, daar gaat mijn k*tdag 😉

 38. Ingrid van den Bergh zegt:

  Ha zilver, je snapt het al, ook ik kan niet inloggen, al sinds gistermorgen. Ben blij te ontdekken dat jij en eva hetzelfde probleem hebben. Dat klinkt niet aardig maar ik bedoel te zeggen dat het gelukkig niet aan mijn weblog ligt maar aan de readactie. Al wekt dat niet veel hoop op verbetering uiteraard.
  Je zou er depressief van worden.
  Zo, nu eerst maar eens jouw blogje lezen.
  Hee, het gaat over niet depressief worden. Wat kan jij goed genieten, zilver, daar kan ik nog wat van leren.
  Het grappigste van je mopje vond ik dat je schreef dat de vrouw "nog wel de slang kon ontkoppelen van de rest van de stofzuiger.". Wat een opluchting.
  Een ding wil ik je nog wel zeggen zilver: als je ziek bent heb jij niks verkeerd gedaan hoor.
  En nou mag ik van de webredactie mijn schamele puntje uitdelen;-))Reactie is geredigeerd

 39. droomvrouwtje zegt:

  Zilvertje voor mij was het een bijzondere dag, het was mijn verjaardag.
  Blij dat ik ondanks alles toch mijn verjaardag heb kunnen vieren 😉
  Dus van mijn kant een mooie dag om op terug te kunnen kijken..
  Liefs droomvrouwtje

 40. Zilver. zegt:

  Droomvrouwtje, heel hartelijk gefeliciteerd en veel liefs terug.
  Ik kan dus niet inloggen en geen nieuw blog maken en over het ziekzijn, ja, ik bedoel, als ik teveel van mezelf vraag, loop ik altijd een stevige verkoudheid of griep op, ben ik zo bevattelijk en dat gaat bij mijn dan altijd de verkeerde kant op, ik heb niet van die sterke longen meer, is mijn zwakke plek.
  Nou ik hoop dat ik spoedig weer kan inloggen en bloggen.

 41. Afi zegt:

  Hahaha!
  Je bent geweldig.
  Ik heb heerlijk gelachen en dat nemen ze me niet meer af!!!!
  Joepie!
  Liefs van Afi

 42. Zilver. zegt:

  Afi, daar ben ik blij om, ik wil zo graag bloggen, maar ik kan niet meer inloggen, zo jammer, veel groetjes.

 43. Ingrid van den Bergh zegt:

  Zilvertje, ik hkan ook al drie dagen niet inloggen. Eva heeft vandaag een blogje gemaakt via een andere computer waar zij wel kan inloggen.
  Daar vind je informatie over mijn problemen en pogingen om het op te lossen. Ik schreef bij eva ook nog deze oproep aan jou:
  Zilvertje: als jij dit ook meldt aan GJB heeft hij een duidelijker aanwijzing dat het niet aan onze PC’s kan liggen. Please;-))
  g.bogaerts@volkskrantblog.nl.
  Vermeld daarbij je e-mailadres en je wachtwoord waarmee je in moet loggen.

 44. Zilver. zegt:

  Ik heb een brief klaar, maar het e-mailadres klopt niet, krijg het niet verstuurd, help!
  Wil je het even controleren?

 45. Ingrid van den Bergh zegt:

  Dat zal toch niet aan je PC liggen hoop ik;)).
  Het is toch echt g.bogaerts@volkskrant.nl
  Ik kreeg nog antwoord van hem dat hij maar drie klachten binnen heeft gekregen. Doe jij er maar eentje bij, zilver.
  Je hebt wel de kans dat je hetzelfde te horen krijgt als ik n.l. dat je je hele browsegeheugen moet opschonen maar eerst even kunt proberen of je vanaf een andere computer wel kunt inloggen. Bij eva is dat het geval wat kan betekenen dat het bij haar wel aan haar compouter ligt.
  Zelf ga ik vanavond mijn schoonzoon vragen om even vanaf zijn PC in te loggen. Dan weet ik wat meer.
  Succes, zilver en we houden moed:-(Reactie is geredigeerd

 46. Ingrid van den Bergh zegt:

  sorry zilver, zie nu pas dat ik in mijn eerdere mailtje schreef @volkskrantblog i.p.v. @volksrant.
  Geen wonder dus dat je het niet kreeg verstuurd.

 47. Zilver. zegt:

  Alsof 3 klachten niet erg genoeg is, kwam er een van de koningin dan was het al verholpen geweest, ik ga het weer proberen.

 48. Zilver. zegt:

  Ja, dat was het, zonder blog er aan, nou ik ben benieuwd! Dank je wel!

 49. Zilver. zegt:

  Geachte redactie van het volkskrantweblog,
  Via mensen die ook niet kunnen inloggen heb ik dit mailadres gekregen. Ook ik kan niet inloggen, mijn wachtwoord is: puntje, puntje, puntje
  Zelf heb ik verschillende pogingen ondernomen om contact met de krant te maken, maar mijn oproep vindt geen gehoor.
  Ook van alles geprobeerd om in te loggen, zelf net gedaan alsof ik mijn wachtwoord was vergeten, maar ook dit mislukt, u stuurt het mij en wederom kan ik niet inloggen.
  Op andere weblogs, ( niet van de Volkskrant heb ik geen last )
  Het bloggen is naast mijn werk en gezin, mijn passie en nu ik bijna 1100 bijdrage bij u heb, ken ik veel lezers, die zijn me straks vergeten, had zo graag over de inauguratie willen schrijven, over de recessie die in mijn dorp gaten slaat in de winkelstraat en over nog veel meer, maar helaas, ik kan niet inloggen.
  Ik hoop spoedig van u te horen!
  Met vriendelijke groet,
  http://www.volkskrantblog.nl/blog/3233
  Trudy den Herder. ( Zilvertje )
  DIT HEB IK VERSTUURD, MAAR IK HEB MEER POGINGEN ONDERNOMEN OM CONTACT TE KRIJGEN, MAAR NOG NIKS GEHOORD!

 50. Aad Verbaast zegt:

  Zilvertje: ik heb net onderstaande reaktie op het blog van eva get, die hetzelfde probleem heeft als jij.
  @Ingrid, Eva, Zilvertje (want jullie schijnen allemaal dezelfde problemen te hebben).
  Dat Eva bij een andere computer wel in kan loggen, wijst er op dat het een PC probleem is, en niet een VK probleem.
  Dat het iets te maken heeft met een mogelijke andere instelling ergens in de PC na een update lijkt dan wrs.
  – mogelijkheden:
  Kan te maken hebben dat ineens op deze site cookies worden geblokkeerd. Dan zou zomaar inloggen niet meer mogelijk kunnen zijn, omdat cookies moeten worden toegelaten.
  Kan ook te maken hebben met een veranderende instelling van de beveiligingssoftware.
  Misschien een tip:
  a. cookies toestaan instellen.
  b. of even de beveilingssoftware uitzetten, dan proberen in te loggen, en als dat lukt de software weer aan zetten..
  Succes!

 51. Zilver. zegt:

  Lief dat je komt helpen, maar ik heb een Internetbook die is zo klein als een boek en daarmee kun je altijd op Internet, ongeacht waar je bent en die is onafhankelijk van mijn draadloze netwerk en die pakt ook mijn weblog niet, kan daar ook niet inloggen en ook niet op mijn werk, nergens, maar ik zal toch nog eens kijken, lief van je!

 52. Zilver. zegt:

  Nou ik sta versteld, ik heb een bericht gekregen van de Volkskrant, via het gekregen mailadres van hierboven, met nog veel dank, ze zijn aan het kijken wat er aan de hand is.

 53. Zilver. zegt:

  Beste Trudy
  Met deze gegevens kan ik probleemloos inloggen op het Volkskrantblog.
  Heeft u toegang tot een andere computer of browser om in te loggen? Zo ja, wilt u dat dan proberen?
  En zo nee, dan zou u wellicht de volgende stappen kunnen proberen:
  1. Geheugen van uw browser volledig legen
  2. Alle tmp files verwijderen
  3. Alle cookies waarin de naam ‘volkskrant’ voorkomt verwijderen.
  Helaas kunnen we u hierbij geen verdere technische ondersteuning bieden.
  met vriendelijke groet,
  GJ Bogaerts
  hoofd Volkskrant Online
  http://www.volkskrant.nl

 54. Zilver. zegt:

  Nou ik heb dus antwoord zie hier boven maar daar begrijp ik niks van dus ik denk dat ik nooit meer kan bloggen, zo jammer.

 55. Ingrid die niet kan inloggen zegt:

  trudy, ik heb alle adviezen van GJ Bogaerts opgevolgd. Het resultaat is dat hget probleem niet is opgelost.
  Inmiddels duurt nu ook het openen van VK-weblogs heel lang. Ik krijg dan een mededeling onderin dat er nog een aantal afbeeldingen resteert (die moet hij dan nog laden denk ik).
  Bogaerts denkt dat het aan onze PC ligt maar hoe kan het dan dat eva, jij en ik precies hetzelfde problemen hebben en dan ook nog gelijktijdig?Deze vraag richt ik ook @ de redactie:
  beste redactie, ik hoop dat jullie nog eens goed willen kijken of er bepaalde instellingen op het vk-blog zijn gewijzigd waardoor de communicatie nu niet meer loopt.
  Het hele blogverkeer ligt voor mij nu op zijn gat; als ik ergens wil reageren kost dat veel tijd door de trage werking. Ik krijg ook geen e-mailmeldingen meer van blogs waar ik heb gereageerd.
  Mijn tijdelijke oplossing is om deze blogs naar mijzelf toe te mailen en op te slaan zodat ik af en toe kan kijken naar nieuwe reacties.
  Van blogs waar ik op heb gereageerd voordat de problemen begonnen krijg ik de no-reply e-mails
  nog wel.Reactie is geredigeerd

 56. Zilvertje zegt:

  Ingrid, ik heb op mijn werk geprobeerd, daar kan ik inloggen, dus er zit bij mij iets vreemd, bij mij gebeurde het na het geven van een ban op de maandag, ik heb ook alles geprobeerd, ik ben uitgelogd, zo jammer, maar ontdek ik iets, dan laat ik het je weten. Via mijn weblog.

 57. oma zegt:

  Ha Zilvertje,
  De dag begon zo mooi met een zons opgang, maar later kwam de harde wind en de regen. oma

 58. Ingrid die al vijf dagen niet kan inloggen zegt:

  ha zilver,
  ik kreeg zo-even onderstaand berichtje van geert-jan bogaerts. Ik heb hem uiteraard bedankt.Beste Ingrid,
  De gemeenschappelijke factor in de ‘probleemgevallen’ is dat zij alle abonnee zijn van hetnet.
  We hebben inmiddels contact opgenomen met dat bedrijf om hun te laten onderzoeken wat er mis zou kunnen zijn.

  groet van IngridReactie is geredigeerd

 59. zilver zegt:

  Ingrid, bedankt voor het mij op de hoogte houden, is het Net KPN? denk het wel he?
  Ben er zo verdrietig over, het is raar, om niet op je eigen weblog te kunnen, om, ja, nou ja, ik heb er geen woorden voor.

 60. Niet ingelogde Ingrid schrijft: SCHRIJVEN LEEFT!!! zegt:

  Goeie morgen, zilver.
  SCHRIJVEN LEEFT!!!

 61. Zilvertje zegt:

  Goede morgen Ingrid,
  Ja, maar ondertussen zijn we mooi even klaar met schrijven, het is zo raar, lijkt net een droom.
  Ik hoop dat er spoedig een oplossing komt.
  Het gaat om jou en Eva, koko, Ivy en nog iemand die gister een blog had, zijn er nogmeer, ik was veel en tot laat op het werk, dus ik heb weinig tijd gehad het te volgen.Reactie is geredigeerd

 62. Zilvertje zegt:

  Zit nu te denken, ik voel me blogdood.

 63. Niet ingelogde Ingrid schrijft: SCHRIJVEN LEEFT!!! zegt:

  Zilver, GJB heeft gisteren contact opgenomen met hetnet. Ik denk dat hij er nu ook wel van overtuigd is dat daar de oorzaak ligt en niet in onze PC’s.
  Een aantal van de gedupeerden heeft ook zelf een mailtje gestuurd naar het net (info@hetnet.nl); hoe meer klachten ze ontvangen des te beter krijgen ze een beeld van het probleem.
  Jij kan ook een mailtje sturen.
  Ik voel me net zo als jij, denk ik maar een schrijver blijft een schrijver, zilver, al is er nu toch wat minder animo en inspiratie omdat het blogprobleem me in de greep houdt.
  Gelukkig heb ik nog wel ideeeën voor blogs en die mogen nu dan op een wat lage pitje staan.
  Elk nadeel heb z’n voordeel dus: meer tijd om te lezen, naar buiten te gaan enz. enz. enz.
  Goed weekend, zilver.
  PS: Nog een vraagje aan jou. Bij mij vliegt regelmatig het vinkje weg in het hokje ‘email ontvangen bij nieuwe reacties’. Als ik het hokje dan aanvink krijg ik toch geen mails en moet ik steeds de blogs waar ik reageer naar mezelf toemailen en dan af en toe gaan kijken of er reacties zijn gekomen.
  Dat kost veel tijd want nu moet ik ze allemaal steeds doorlopen.
  Hoe gaat dat bij jou?

 64. zilvertje zegt:

  http://zomaarvantrudy.web-log.nl
  Hier blog ik verder, hier heb ik geen problemen, dus wie mijn mist, ik ben er nog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s