Snikheet, met een luchtje.

De grijze bak
De vulliszak
De wasmand
Het damesverband
 
Mijn onderbroek
De mensenmassa in de trein
De berm langs het fietspad ( hondenstront )
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Het stinkt!
 
Zilvertje. Gesmolten, in mijn woonkamer is het 30 graden, met alles open.
 
 

Over Trudy

Woest als vloed, rustig als eb, glinstert als zilver met soms een beetje aanslag.
Dit bericht werd geplaatst in oud-vkblog-2010-07 en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

28 reacties op Snikheet, met een luchtje.

 1. antoinette duijsters zegt:

  Je bent de bbq nog vergeten;-)

 2. TheoB zegt:

  Hier is het 28 gradeb zonder luchtje. Maar er staan wel 2 ventilatoren te draaien. Die zorgen voor geen luchtje. Je hebt wel een hoop werk gehad met die 361 foto`s , en dat met deze teperatuur…
  Ik zag een buitje aankomen vanaf zeeland maar tot op heden geen regen.
  Ik wens je nog een paar mooi dagen , wand met regen is het toch ook niets.

 3. A C T U A L I T Y zegt:

  De Grijze lach
  De Snulliszak
  De Frasmand
  Het Daammanusverband
  Mijn zonderschmück
  De Plensamalasussen
  De Sperm langs het Bietspad ( Klontenfrontt )
  TRRRRRRRRRRRRla la la aaaaaaaaaaaa
  Het Schminkt naar leven want in mijn woonkamer
  is Poozie tivieteit een gegeven dat ‘zij’maar
  lang mag leven!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. zilver zegt:

  Antoinette, ja, van de week waren hier mensen aan het diertje plagen en ohhhhhhhhhhhhhhh, wat een stank, ja, die ben ik vergeten.
  Theo, het is dat we het zo druk hadden met dingen kopen voor de vakantie en leeghalen voor de aannemer, maar anders was ik mooi naar zee gegaan en je hebt gelijk, regen is ook niet alles, ja, de bui laat op zich wachten, het is hier nu wel donker aan het worden.
  Actuality, hahahahahahah, sperma in het bietenveld? Manusverband? Zal hij om lachen, Manus was mijn Superman, ik heb ooit een virtueel Supervrouwpakje van hem gekregen.
  Maar even zonder dollen, het fietspad is niet te harden, kunnen die hondenbezitters dat niet opruimen, ik van bijna appelflauw. Zo ook van mijn onderbroek, maart daar laat ik geen graa over groeien, ik stap steeds onde de douche en dat wint mijn onderbroek het niet. ( zilvertje van het geurende kruis )

 5. lebonton zegt:

  ah, het zilveren kruis!
  laat de zomer dan maar duren!

 6. zilver zegt:

  Lebonton, heet he, hier net een mega bui, met druppels zo groot als koekjes, veel gedonder, maar het is al weer over.

 7. ANNE_D_ORE zegt:

  in Noordwijkerhout zomaar ineens van milde regen naar plens en onweer
  hopenlijk wast die alle hondestrond weg
  26 graden in de kamer
  lekker koel dus :))))

 8. zilver zegt:

  Anne, hier nu net de tweede bui, er is extreem weer voorspeld. Jij hebt het ook over de poep, lees ik bij je, stinken he? Is het bij jou koeler, hier liep het op tot dertig en toen kwam de eerste bui. Grote druppels.

 9. ramirezi zegt:

  He getsie, hier bij de zee ruikt het allemaal nog redelijk hoor.. 😀

 10. zilver zegt:

  Rami, dan komen we logeren!

 11. Bas zegt:

  zilver: Vandaag gemeten in de woonkamer. 36 graden. Maar wat vreemd. Het stinkt helemaal niet. Maar het is hier erg groen. Misschien dat dat scheelt.

 12. zilver zegt:

  Bas, 36 graden, had je de gordijnen open?
  Hebben jullie dan geen honden die poepen en baasjes die het niet opruimen? In de auto ruik je het niet, maar op de fiets wel hoor, Doranne schrijft er ook al over. En jouw onderbroek? Ik moest vandaag naar de stad, heet en toen ik terug kwam en onder de douche ging, leek mijn onderbroek wel een stinkbom. Hebben jullie dat niet? En de grijze bakken, nou die stinken ook bar, maar nogmaals mensen die in auto’s rijden, zullen het niet ruiken, de wandelaars wel, zo ook de fietsers.
  Er zijn hier twee buitjes geweest, de voordeur open de achterdeur, de tuindeuren, alles vast gezet, zodat het goed kon doortochten, toch nog 28 graden.

 13. Bas zegt:

  zilver: Je hebt me aan het nadenken gezet. Maar inderdaad. Heel weinig honden hier. En genoeg honduitlaatplekken die blijkbaar niet bij mij in de buurt zitten. Veel groen en bomen die elk zuchtje wind oppakken waardoor het niet gaat stinken. De grijze bakken worden in de grote achtertuinen en garages neergezet. Dus daar heb ik ook geen last van. En ik hoefde gelukkig niet naar de stad. Vandaar ook geen stinkende onderbroek. Verder reden er bijna geen auto’s vanwege de hitte. Dus ook daar kwam geen stank vanaf. En verder heb ik gewoon niet zoveel gedaan. Wat boodschappen in een airco supermarkt. Een terrasje bezocht en een boekenmarkt aan de rand van het dorp afgestruind. Een boek gelezen. Wat koele witte wijn gedronken. Gekookt en tv gekeken. Je weet wel die engelse detectieveserie van de KRO. Ben ik gek op.
  NB: Ik had alle gordijnen dicht. Maar ik woon in de buurt van het warmste plekje van Nederland. In de buurt van Arcen. Net onder Venlo.

 14. zilver zegt:

  Bas, je bent een bofkont, want waar veel honden zijn stinkt het nu van de stront, gelukkig ruimen de meeste mensen het hier in het dorp op, maar op weg naar mijn werk is het al twee weken afzien, veel mensen komen naar het fietspad en laten daar hun hond poepen.
  Hier zit ik wel dicht aan de kust, maar ik was vandaag naar de stad gegaan, nou daar was het zo heet, ik ging fris heen en kwam stinkend terug. We hebben kleding gekocht en koffers, de kinderen gaan naar Spanje, ze worden nu groot, dus hun kleine reistasjes volstaan niet meer.
  Ik heb gekookt, gewassen, gestreken, opgeruimd enz en dan is het heet hoor en nee, ik woon wel in een dorp, maar in het winkelstraatje, dus weinig groen en alles erg dicht op elkaar, ken je de Zaanstreek, veel huisjes op een erf, mijn buurman woont in mijn achtertuintje, heel grappig, maar omdat mijn erf zo klein is, staat die stinkbak op geurafstand, dat is vies hoor. Bij jou is het warmer, drink maar veel water, of ga lekker in een grot zitten, zou ik wel willen, lekker koel.

 15. Bas zegt:

  zilver: Het noodweer kwam hier pas na middernacht. Vandaar dat ik maar opgebleven ben. Heel veel bliksem en heel veel regen. Maar dat was ook wel nodig.
  Grinzz: Grotten zijn er alleen in Zuid Limburg. Ik woon in Noord Limburg.
  Maar toch: Voor zondag een relaxte dag toegewenst.

 16. zilver zegt:

  Bas, hier is het nu twee keer geweest, veel water veel bliksem, maar het is nog steeds erg warm.
  Ohhhhhhhhhhhh, ik ben ook zo een oliebol op de Nederlandse landkaart, ik denk dadelijk aan vlaai, aan grotten, aan thermen en Valkenburg, maar in elk geval zit je er dichter bij.
  Jij ook een fijne zondag.

 17. Bart zegt:

  Ja, wat een noodweer trok er over het westen hè Zilver, hier regende het natuurlijk prompt in, ik heb maar gauw met oude handdoeken de boel proberen wat te drogen en te fatsoeneren.
  Vanmorgen was het nog dik 27 graden binnen (plus de rest, op zolder bv. is het echt nog altijd een oven).
  Even lekker de boel beneden open gezet, nu zakt de temperatuur daar naar een heerlijke 24 graden… 🙂
  Groetjes, Bart

 18. antoinette duijsters zegt:

  Zilver, je zal toch een beetje aardrijkskunde moeten gaan studeren, nu ik woon een heel stuk dichter bij die groeven, nee geen grotten, daarvoor moet je naar België:-)
  Een grot ontstaat door de natuur, een groeve wordt door mensen gemaakt, de juiste benaming is ondergrondse kalksteengroeve:-)

 19. zilver zegt:

  Bart, ik had water in mijn keuken, de goten konden het niet aan, gelukkig niet zo veel als een of twee jaar geleden, maar was wel even schrikken, is net geschilderd. Hier staat alles al weer uren open, maar het blijft warm en straks voetbal, brrrrrrrrrrrrrrrrrrr, dan gaat het koken. :^) Fijne wedstrijd. Ik heb het niet koeler kunnen krijgen vanmorgen dan 25 graden, maar nu is het benenden al weer 26 gradenen boven is het heter, maar hoe heet weet ik niet. Hier is de brandweer zo druk geweest, alles waterschade.
  Antoinette, nu je het zegt, je hebt het me al eens verteld. :^) Ja, in mijn hoofd zitten andere dingen, maar als ik ergens heen moet, komt het altijd goed.

 20. Wattman zegt:

  Een vrij onsmakelijke en plastische beschrijving. Maar wel de spijker op zijn kop! Ben je nu al eens in een kledingzaak geweest…? Je zou er spontaan je eigen kleren van gaan naaien….

 21. zilver zegt:

  Wattman, ja, we waren in meerdere kledingzaken, maar dat ging vlot, voor mijn zoon heb ik gewoon uitgekozen zonder passen, dat was zo klaar en gelukkig vindt hij het mooi, dus ik hoef niet terug en mijn dochter is ook rap klaar, even dingen uitzoeken, passen, klaar, we hebben alles in de nieuwe koffers vervoerd, we hebben gegeten in de stad en toen snel naar huis. Maar zelf passen, nou ik begin er niet aan, ik mag ook niks nieuws kopen, ik zit boven mijn gewicht en niet alleen in vind het, maar ook volgens de BMI test zit ik te hoog, 27, moet tussen de 18 en 25 zitten, dus ik moet even minderen en dan mag ik weer kleding kopen.
  Ja, vies verhaaltje, maar ja, het is echt zo! :^^)

 22. Vogel-vrij zegt:

  Hele nacht geregend
  7 centimeter in de emmer… maar die loopt een beetje taps toe, dus het is ietsje minder.
  Maar evengoed toch een flinke plas…
  Maar de temperatuur is niet gezakt…
  Het stinkt hier nog niet… nou ja… als ik iets begin te ruiken, loop ik maar weer eens onder de douche door.
  Wel is het hier vreselijk stoffig… het gras is een zandvlakte geworden, en de kersenbomen laten hun blad vallen..

 23. Bas zegt:

  zilver: Het is prima weer om af te vallen. Veel zweten. Veel water. Veel sla. Ik merkte deze week dat mijn broek begint af te zakken. Grinzzz………..

 24. zilver zegt:

  Vogelvrij, wat een regen, nou hier ook hoor mijn dakgoot had zo een moeite het te verwerken en helaas, het lukte niet helemaal, het drupte in mijn keuken, maar niet heel erg, toch mag ik niet mopperen, op mijn Twitter volg ik de brandweer, nou bij de meest moederne huizen en bedrijven was wel waterschade, als voorbeeld, de Forbo. Mijn huisje is bijna 100 jaar oud, dus het houdt zich goed, ik ben vandaag al drie maal onder de douche geweest, maar het went wel wat doen in die warmte en wat scheelt is: IK HEB VAKANTIE! Dus ik hoef ook niet veel, alleen het gezin. Fijne dag, ga je ook voetbal kijken?
  Bas, ja, zwaar eten smaakt met dit weer niet, ik drink zelfgemaakte citroenthee en eet veel komkommer en rauwe groente en veel fruit, lekker hoor de Hartjes zijn er ook dol op. Maar bij mij gaat het niet zo snel er af, ik heb altijd nachthonger. Het is een schande, maar ik heb vannacht 5 gevulde koeken opgegeten, die waren voor bij de voetbal, ik heb het al opgebiecht aan de kinderen "^(
  Bas, ik wil ook een afzakbroek!

 25. Vogel-vrij zegt:

  Hier ook honderd jaar oud, en rieten dak, dus geen dakgoot.
  Het plenst gewoon van het dak op de grond..
  Maar zandgrond, dus het is zo weg…
  Vanochtend geen plas te bekennen…
  Ga voetbal luisteren.. kijken vind ik een beetje zonde van m’n tijd.
  Wel naar de tv-luisteren… dat dan weer wel… kan ik ff kijken als er een doelpunt valt..

 26. zilver zegt:

  Vogelvrij, wat leuk een rietendak! Hier lagen nog de plassen. Voetbal luisteren, dat is ook leuk, nee, ik ga het wel kijken, ik vind dat zo leuk, ik verheug me er nu al op en de radio was in de middag erg leuk op 2 ze hadden het er al over.
  In Amsterdam en een stad hier nog dichterbij zijn allemaal schermen waar je het kan zien en de kroegen hier lopen al vol, maar dat doe ik nooit ik houd van puur, zonder drank, ik kan er zelfs bij liggen als ik moe ben, dus ik kijk er naar uit, fijne avond. Zelfs de treinen rijden dinsdag anders, het is me toch wat. Ik vier het op mijn manier.

 27. zusenzo zegt:

  Getsiederrie ! Ik weet er nog één: de voeten van Zusenzo in Jezusnikes : )

 28. zilver zegt:

  Ohhhhhhh, die kom ik zo ruiken, mmmmmmmmmmm! hahaahahahahah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s