Hij zei ja!

foto

op weg naar huis, ik had mijn geld  weer verdiend en net zo hard weer uitgegeven, dat hoort zo, want geld speelt geen rol, ik heb mijn wintergaderobe ingekocht, deels bij didi
 
www.didi-fashion.com

Voor Blancie een digitenne single tuner  en voor Zilver een deel van de winterlijn van Clarins en een deel van de lijn van Giorgio Armani. Onderweg nog even ergens anders aan en nu ben ik thuis.

Deze jonge God vond ik voor het Centraal, jammer dat ik aan het knoeien was met mijn toestel, ik heb nu alleen maar kleine foto’s, maar goed, met een beetje geluk ziet u die vandaag of morgen en ik heb weer veel inspiratie opgedaan, erg veel.

De jongen God, zei: Ja, toen ik vroeg of hij op de foto wilde en in zijn hand ziet u GEEN bier, dat lijkt maar zo.

Zilver. (dank je wel aardige jongen, ik hoop dat je ook zo een fijne dag had en een kus van Zilvertje)

Over Trudy

Woest als vloed, rustig als eb, glinstert als zilver met soms een beetje aanslag.
Dit bericht werd geplaatst in oud-vkblog-2007-07. Bookmark de permalink .

31 reacties op Hij zei ja!

 1. ScrambleX zegt:

  Ik wist niet dat Hij zo’n dikke Heineken Spoiler bezat…. 😉

 2. Zilver zegt:

  Ach, het is zo een leuke jongen, ze waren met zijn tweeen en hadden het zo leuk, ik ging naar de trein en gluurde naar de werkzaamheden aan het station en metro, ik vind hem top.Reactie is geredigeerd

 3. K zegt:

  Welja! Strijk je nu ook al provisie op bij DIDI! Toe maar. Wintercollectie?? De zomer is nog in volle gang! Is dit jouw beeld van een jonge God? Hi hi! Wil je ook even bewijzen dat het geen bier was met een joint erbij? We kunnen wel alles geloven, zeg!

 4. Maria-Dolores zegt:

  Zilver,
  heb je hem verteld waar zijn portret terecht zou komen, bij een internationaal publiek??

 5. Zilver zegt:

  Ja, K, prachtige kleuren een soort groen en bruin, top, echt kleuren voor mij, ja, nu is alles er nog, straks niet meer.
  Ja, dit is een jonge GOD, hij was zo leuk, het is fijn als je hoort en ziet dat mensen genieten, mmmmmmmmmmmmm, het was echt een superdag, ik heb het helemaal voor elkaar, ik regel nu alles zelf, wanneer ik werk en waar, gewoon zelfstandig, heerlijk met kindjes en het lopen gaat al weer de goed kant op, ik heb de helft van de weg gelopen en pas toen ik dacht, nu wordt het pootje moe, ben ik in de tram gestapt. Het was zalig in Amsterdam, veel volk, veel muziek en veel zon met mooie wolken

 6. Zilver zegt:

  Ja, Maria, op Zilvertje van het Volkskrantweblog en ik hoop dat hij gaat kijken.Reactie is geredigeerd

 7. K zegt:

  O wacht eens, jonge God. Nu weet ik het! je bedoelt Bachus!!
  Qua postuur lijkt hij wel een beetje op mij, maar ik rook niet en drink geen bier uit blik op straat en jong ben ik ook niet.

 8. Zilver zegt:

  Lieve K, ik zou willen dat ik jou ook op de foto had en ik moet om je lachen, je bent altijd zo gevat, had je ook zo een fijne dag?

 9. Ineke zegt:

  Je bent er vroeg bij met je wintergarderobe!
  Ik heb net nog even wat zomerspulletjes in de uitverkoop gescoord 🙂 en hoop ze nog riant te kunnen dragen.
  Toch kriebelt het stiekem wel om al in de nieuwe wintercollectie te duiken.

 10. Zilver zegt:

  Hallo Ineke, ja, ik vind de kleuren van de wintercollectie zo mooi en als ik het srtaks wil dragen is het weg, elk jaar zo, de mussen vallen gebraden uit de dakgoot en de winterkleing komt binnen, het was wel net nieuw bij DIDI, ze zagen het bij mij het eerst aan, mogelijk show ik het nog, doeggggggggg Ineke. (hoop dat je het nog fijn kunt dragen)

 11. Kjel zegt:

  *zwaait even naar de jonge God stel je voor dat hij meeleest* ;-))

 12. Zilver zegt:

  Kjel, ja, doe maar, is leuk, ik heb ook al gezwaaid, ik hoop dat hij het ziet en een berichtje achterlaat.

 13. de Stripman zegt:

  De Stripman groet de Jonge God !
  En dat jullie nog lang en gelukkig mogen leven…;-)

 14. tam zegt:

  ik zei het al eerder: ouderdom komt met gebreken, nu is een bril echt op zijn plaats hoor!!!
  jonge goed mocht je willen!!

 15. Zilver zegt:

  Lieve Strippie, ik ken hem niet hoor, ik zag hem alleen en hij wilde op de foto, ha, ha, ik zoek geen verkering en deze jonge God, zou een van mijn zoons kunnen zijn, ik ben net gelukkig weer manaf, sorry voor de mannen, maar ik begrijp ze dicht in mijn nabijheid niet, maar op afstand vind ik ze altijd erg leuk.Reactie is geredigeerd

 16. Zilver zegt:

  He, Tammie, ik moet zo om je lachen, nee, maar hij is leuk, echt, ik had zo een mooi moment, met hem tussen alle mooie momenten, zo lekker spontaan, kijk daar houd ik van, van spontaan, maar dat weet je al ;^)

 17. K zegt:

  Een fijne dag? Hmm, morgen wordt vast leuker, want dan heb ik vrij. Kan ik ook gaan shoppen. De ijskast en diepvries hebben honger.

 18. Coby zegt:

  tsjonge.., jij komt ook van alles tegen…… wel leuk dat ie ja zei tegen je (fototoestel). Fijn dat je een goede dag had, Zilver.
  Lieve groet en slaap lekker, CobyReactie is geredigeerd

 19. Zilver zegt:

  K, ja, die kunnen soms erg leeg zijn he, ik ga zo lekker slapen, ben erg moe, ben erg blij met al mijn mooie spulletjes, voel me net een prinses, mijn luchtje was ook op, ik heb al jaren Skin van Trussardi, heerlijk, maar die was bijna op en de make-up van Clarins is in ons dorp niet te koop, is wat duurder dan het normale plak en knipwerk ter verfraaiing van dames op leeftijd, maar is zo heerlijk, ruikt lekker en is zeer zuinig in gebruik en elk dingetje is een juweeltje om te zien, ben er gewoon verliefd op en nu heb ik het weer alemaal in de nieuwste modetinten, kan ik weer de boer op, nee, hoor, ha, ha, ik ben genezen, pfffffffffffff, wat zijn er veel gekke mannen, ik kan zo een avond vullen met viese praatjes, grapjes en rare geluiden van wat ik dit jaar weer heb meegemaakt, maar goed, dat kunnen ze denk ik ook van mij, ik hoor altijd dat ze me zeer apart vinden en of ze dan blij kijken, ik durf dat niet te beamen, nee, ik ga weer lekker mijn eigen fijne leventje lijden samen met de Suikerhartjes en veel mooie dingen zien, mijn nieuwe baas, al ben ik die zelf, heeft telkens leuke kortingen op cultureel Amsterdam, nou, daar ben ik dol op, woonde je nou maar wat dichterbij, dan konden we eens samen, welterusten. Geniet maar lekker morgen!

 20. Zilver zegt:

  He, Coby, ja, leuk he, ik was daar zo lekker foto’s aan het maken, ik heb er ook een daar staat die andere jongen op, maar die kon ik het niet vragen, daar staan ze zo leuk te genieten. Welterusten Coby.

 21. annet zegt:

  :)) Hij lijkt meer op de god van de welvaart:)
  en bij Didi kocht ik vroeger ook, toen ik nog maatje 38 had:))en nog single was………

 22. K zegt:

  Fijn dat je jezelf graag verwent! Dat heb jij ook echt verdiend dus dat vind ik wel een goed idee.
  Slaap lekker en fit weer op!

 23. Zilver zegt:

  He Annet, ik ben single en zweef tussen 40 en 42 en ik vond er de kleuren zo mooi, mijn huis stort bijna in maar een kleding, ha, ha, ik leef als een prinses, zalig, ik was van mijn zeventiende tot mijn tweeendertigste met een geweldige kren…..t stttttttt, ik had niks en ik werkte elke dag mega hard, we hadden genoeg, maar zuinig, oef,ik kon bijna door het sleutelgat, nou nu geniet ik elke dag als ik leuke dingen kan doen, de Suikerhartjes kan verwennen, maar ik heb geen auto hoor, kijk dat scheelt, die dingen zijn erg duur en stinken, nee, ik werk en kan daar mee alles doen wat ik wil en als ik geen zin heb om te werken, dan werk ik minder en koop minder en zo gaat dat en vandaar dat ik nu heerlijk alles weer nieuw heb en spulletjes voor Blancie, die wordt maandag negen, mmmmmmmmmmmmm, ik heb al heel wat leuks voor haar gevonden, maar nu ga ik in bad en slapen, kusssssssssssss en waar was Soesja nou, ik vond haar niet.

 24. Zilver zegt:

  K, ik denk dat dit een mens op de been houd, het knus en gezellig maken, leuke dingen doen en genieten, de babyjaren met de Hartjes waren zwaar in mijn uppie, allebei in de luiers en toch mijn brood verdienen en ze goed verzorgen, ik word in novenber 49 ik ga genieten, het is wel mooi geweest, als ik het nu niet doe, komt het nooit meer, nu ben ik nog redelijk fit, terusten en veel plezier morgen.xxx

 25. Henk van Leuken zegt:

  Mooie jongen Zilver, maar let op want van bier wordt hij lelijk1…………….:)

 26. Henk van Leuken zegt:

  En ingelogd aanbevolen!………..:)

 27. Henk van Leuken zegt:

  Bovendien waarom zou hij voor Zilver gaan als hij met jou Goud te pakken heeft…………..:)

 28. Heer_Lot zegt:

  Vandaag is ut een zonnige dag, geniet ervan. en leuk dat de jonge god even voor jou wilde poseren :-))

 29. Zilver zegt:

  Henk, ik denk dat hij nooit meer op de foto gaat, ik hoop nu maar dat hij dit allemaal niet leest, die beste kerel, maar ik blijf hem het hoogtepuntje van mijn dag vinden, denk da hij lekker vakantie had en net z genoot als ik
  Heer-Lot, leuk he, ik ben blij met zijn foto.

 30. fravapa zegt:

  jonge goden sterven vaak vroeg….

 31. Zilver zegt:

  Fravapa, stouterd, het is een aardige knul, die wil nooit meer poseren!;^)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s