Ruik nooit aan wc-papier!

foto 

Ik had me er zo op verheugd, de zachtheid van 12 rollen Page met de print van het schattige hondje….. 

Het was een megakoopje en ik voelde door de verpakking heen dat het zalig zou absorberen, maar vond wel dat eerst het oude wc-papier op moest…… en zondag was het dan zover, het pak kon open, ik zat boven op de wc en deed een plas en frutselde in de zelfde tijd het pak los en het ging stinken…….. ik dacht ben ik dat nou?  De geur was een mengeling van groene bak en trassi. Ik rook aan het wc-papier, gatsie! 

Vertrouw nooit een wc-papier reclame!

Zilver.  

Foto: de wc beneden die nog lang niet af is, maar verpest door de viespeuk ;^(  

Over Trudy

Woest als vloed, rustig als eb, glinstert als zilver met soms een beetje aanslag.
Dit bericht werd geplaatst in oud-vkblog-2007-08. Bookmark de permalink .

42 reacties op Ruik nooit aan wc-papier!

 1. ScrambleX zegt:

  Yuck!
  bah Bah!

 2. Zilver zegt:

  Ja, vies he, was al blij dat ik het niet was.

 3. Rein Scholtens zegt:

  Maar hebben de makers van dat vieze WC-papier in hun reclamespotje beweert dat het lekker moet ruiken? Mevrouw Zilvertje, misschien had u wel een pak bedorven WC-papier. Over de datum. zogezegd! Het moet niet veel gekker worden.

 4. Coby zegt:

  Hahaha, Zilver, ik kom niet meer bij…dat heb jij weer………dacht jij je slag te hebben geslagen. Je bent toch wel echt een expert op gebied van poepdoosverfraaiing. Of zou dit w.c.papier spontaan van/naar de viespeuk zijn gaan stinken???
  Geniet van de prachtige dag vandaag en lieve groet, Coby
  P.s. je vraag naar het groter kunnen zien van mijn avatar, is ingewilligd. Zie mijn bijdrage gisteravondReactie is geredigeerd

 5. Zilver zegt:

  Rein, ik hoop maar dat wc-papier schoon wordt gemaakt, het is toch voor mijn edele delen, uw naam is nu zeer toepasselijk! Ja, verlopen papier, die is goed!

 6. Zilver zegt:

  Coby, ja, dat is het, het is geen pagehondjespapier, maar (w)cameleonpapier, het past zich gewoon aan, bahhhhhhhhhh, ja het is nu echt viespeukpapier, de techniek staat voor niks, je bent me er eentje, ha, ha.
  Jij ook een fijne zonnige dag he, liefs en een dikke zoen.

 7. Sand zegt:

  Getsie, koopjes … stink er niet in :-))

 8. Zilver zegt:

  Sand, ha, ha, die is leuk! ik heb nog heel wat (d)rollen te gaan ;^(

 9. Sand zegt:

  Zilver, die is ook leuk, (d)rol ze :-))

 10. Zilver zegt:

  Ha, ha, en nu ga ik naar zee, doegggggggggggggggggggggggggggggg. Lekker in het zand (d)rollen

 11. K zegt:

  Opsturen die handel Zilver! Dat Page maar iets voor je doet wegens de miskoop! Een jaar gratis Wc-papier of zo. Voor de schrik!

 12. Ragfijn zegt:

  Het zalig zachte absorberen, ik weet er alles van, koop die ellende nooit meer, heb je een emmer sop nodig om wat blijft plakken van je kont te wassen… 😉
  Gr. Ragfijn

 13. Zilver zegt:

  Ragfijn, ja, het licht scheuren de is beter houvast en geen gerafel aan de vagina, in mijn geval dan.

 14. Zilver zegt:

  Oeps, K, ik had je niet gezien, nou er zit wat in, de geur is echt niet te harden, tis maar goed dat de viespeuk niet meer over de vloer komt, anders had hij het vast ook geroken, bah.
  Ik kom nu pas terug uit Wormerveer, ik heb de hele week gekeken voor het hoofdkadeautje voor Blancie een tv, een kleine platte, ik moest er eerst inkomen er zijn zoveel soorten en maten, maar ben nu een specialit op plat-tv-gebied, we kijken niet zo vaak, maar vinden liedjes wel erg leuk, zoals het liedjesprogramma, wat op het Rodeo van vroeger lijkt, je wordt weggedraaid als het publiek je in de zaal zat is, nou die dingen kijken we samen en Olympische Spelen de opening en de sluiting en belangrijke voetbalwedstrijden, dat is zo knus, maar Blancie wil ook wel eens een serie volgen, ja, ze wordt nu ook al een dame en omdat ze er nog geen eentje had, vroeg ze er een voor haar verjaardag, nou ik heb een mooie gevonden en nu zelf voorzichtig vervoerd, maar ik ben maar niet gaan fietsen, ik had een lange DIDI aan en stel je voor ik trap op mijn jurk tijdens het opstappen, dan lig ik om, met plat toestel en al, maar nu knus thuis, ik ga aan de koffie met brood en als ik dan nog zin heb naar zee, in de avond is het wel het mooiste aan zee, doegggggggggggggggggggg.

 15. eva zegt:

  Daar sla je dan wel een play-figuur mee!
  Niet te geloven zeg!
  Hadden ze ook niet een lekker wc-geurtje in de aanbieding?
  Koppelverkoop noemen ze dat, geloof ik!
  gr eva

 16. Zilver zegt:

  Eva, een play-figuur, ja, die is mooi, was de viespeukplayboy mooi niet met zijn koppie onder de bril gedoken.

 17. Ineke zegt:

  Mm, de wc ruikt soms al eens wat minder fris, krijg je dat er ook nog bij 😦

 18. Zilver zegt:

  Ineke, ja, een en al stankoverlast, pffffffffffff ;^)

 19. Geroma zegt:

  Ha, die Zilver…Wat ben je toch een heerlijk, mal mens…Dankzij dat viese plee-papier, heb je er een stinkend leuk blogje van gemaakt…::)
  Lieve groetjes….Geroma

 20. Zilver zegt:

  Hallo Geroma, zo had ik het nog niet bekeken, hij is leuk! ;^)

 21. An van den burg zegt:

  Nee, ruik nooit aan WC-papier en zeker niet als u het al gebruikt hebt!

 22. Zilver zegt:

  An, ha ha, nee, dan val je met je neus in de chocoladeboter…………. poepneus, bah!

 23. Tam zegt:

  wat ruik ik hier???
  oh jij bent het!!!
  over w.c papier gesproken…. weet je nog wat we daar allemaal mee deden!

 24. Zilver zegt:

  Tammmmmmmm, nee, ha, ha, het papier!
  Tam, nee, ik weet nog wel, dat ik het een keer onder mijn laars had, tijdens het dansen, een mega sliert, jij zag het gelukkig, jij lag toen helemaal slap, want het zwieberde al die danspasjes mee, onder mijn lederen Keboys ;^)
  Maaaaaarrrrrrrrr, wil het wel weer graag weten, wat deden we er mee Tam?Reactie is geredigeerd

 25. Tam zegt:

  lig weer blauw, zie het nog steeds voor me die lange sliert wc papier aan je keboys…
  duurde 10 minuten voor ik het je kon zeggen, zo slap van de lach lag ik, kon alleen maar wijzen.
  we hebben er diverse w.c’s in het land mee versiert!!!! strikken om de bril, de lamp aan het plafond, de deurkruk en noem maar op.
  heb alweer buikpijn van het lachen, die lederen keboys die hebben wat te verduren gehad.

 26. Zilver zegt:

  Ohhhhhhhhhhhhh, dat heb ik vast verdrongen, ik weet het alleen nog van die sliert en ik voelde me die avond zo op en top, dacht echt ik steel de show, tot ik het zag, omdat jij het zei…… ohhhhhhhhhhhhhhhhhh.
  Die keboys, ja, heus die hadden het zwaar, we deden niks anders dan dansen en ik had twee paar tegen elkaar en toen ik ze liet verzolen zei die man, hoe krijg je dat nou voor elkaar die dingen benne nog nieuw!
  Nou, je verteld me weer mooie dingen, deden we dat heus?Ik moet zo om je lachen, tam wat hadden we toch altijd een pret.

 27. Tam zegt:

  wij hadden altijd lol, ondanks het vele verdriet wat we hadden (mannen grrr). maar midden in de nacht eenpot koffie en we lachte door onze tranen heen. geweldig!!!
  weet je ook nog die keer van de kermis, met schuitje varen theetje drinken en dat we daarna nog naar de plaatselijke dico gingen?
  van voren zagen we er beeldschoon uit, maar de achterkant,ohh, zo vies van de drank en blubber van de grond.
  en die jongen die in de stoel heeft zitten kijken de hele nacht naar je (floris?)

 28. de Stripman zegt:

  Een wijze raad, Zilver…;-)

 29. Zilver zegt:

  Ja, Floris, hoe zou het met hem zijn? Ik wilde hem niet in mijn bed, die arme jongen, maar wachten in de nacht tot ik weer wakker werd hij zei wel dat ik had gesnurkt, had hij een keer zo een prachtige rode bos, mee van die erg dure, ik heb ze zo op zijn kop in de prullenbak gegooid, weet je, dat was een geweldig lieve jongen, waar je zo mee kon lachen, hij was trouw door dik en dun, maar ik had liever die verkeerde, types, nou dat heb ik geweten, ik werd zwaar gestraft, het is mijn eigen schuld, hij is nog eenmaal bij me geweest, toen ik in Wormerveer woonde, ik noemde hem de circusartiest…..
  Ohhhhhhh, kermis, weet je nog van Cor? Die had een stukje op zijn trui en ik eerlijke meid, zei Cor, ik haal het er even af, anders loop je voor gek… was het een brok kermisovergeefsel, bahhhhhhhhh en ik kon nergens mijn handen wassen overal megadruk, ik heb toen mijn hand in zijn bier gestopt.
  Ohhhhhhhhhh, ja, helemaal zwart van achter, we waren nog bang dat we nergens naar binnen mochten en ken je nog het boomvliegen van mij?Reactie is geredigeerd

 30. Zilver zegt:

  Stripman, ik ben bij dat u het ook hebt gelezen, er schuilt een groot gevaar, anders is het van stinken maar…

 31. tam zegt:

  ik lig blauw van het lachen.
  tranen, geweldig ja cor en zijn stukje.
  floris had ook zo’n leuke vriend en die jongen uit beverwijk (het is erg ik ben z’n naam vergeten) we hadden ze overal volgens mij nu ik er over na aan het denken ben,ohohoh.

 32. Zilver zegt:

  Ja, dat was een hele leuke vriend, ze liepen geloop ik in de nacht op het spoor naar Heiloo en ze waren altijd vrolijk en die vriend was heel knap, donker, ik weet ook zijn naam niet meer.

 33. jacob hesseling zegt:

  welke reclame kun je nog wel vertrouwen vandaag de dag;)

 34. Zilver zegt:

  Jacob, mijn eigen reclame, want daar ben je, met dank voor je bezoek!

 35. tam zegt:

  idd liepen over het spoor terug naar heiloo.
  donker haar, ik heb daar iets mee….
  weet niet wat, maar toch.

 36. Zilver zegt:

  Ik ben boven de kasten aan het uitsoppen, loop van boven naar beneden en blog, las je het nog van mijn boomvliegen, dat ik zo lekker veerde, maar dat jullie met een pincet alle doorntjes uit me moesten halen, tot in mijn billen aan toe, ze gingen ontsteken, het was een giftige boom, wat zullen die mensen die er woonden toch geschrokken zijn, sprong er gewoon een meid in hun boom, die bleef veren, ik had me nek wel kunnen breken.Reactie is geredigeerd

 37. tam zegt:

  was op de doorns zitten, hihihi
  die keer dat we feest hadden en als indianen verkleed waren

 38. Zilver zegt:

  Tam, ik zit daar aan te denken, wij dachten dat we de mooiste zouden zijn, waren we tot aan de nek bedekt en al die andere meiden als sexy cowboy met een blote blouze, we waren nog onze benen aan het ontharen, kwamen we niet net uit ons werk? Met een pijl en boog, daar is opkomende zon en ondergaande zon nog van volgens mij.

 39. tam zegt:

  ja, klopt, ik heb er nog een foto van

 40. annet zegt:

  Ik dacht een soort pijp te zien
  waar je op moest zitten, maar
  gelukkig er zit een wcpot onder
  Dus het valt nog mee…..
  mijn lach zit in de knoop
  Zilver, heeft niets met jou
  te maken maar ik geef mijn
  stemming door, oh ja, ik heb al
  een paar dagen bottomrun (vrij vertaald)
  Ik wil gaan wandelen en ik dan doe
  ik dat weer niet, het hondje moet
  uit maar heeft genoeg ruimte buiten
  ach ja, alles gaat over, ook dit…
  mooie avond en denk aan lavendelvelden
  en sinasappelbomen en dromen
  doe,doe, Annet x

 41. annet zegt:

  en ik doe dat dan weer niet
  puf
  groetepetoet
  Annettesproet

 42. Zilver zegt:

  Oh, mijn lieve soms helpt een mooi boek, op visite gaan, of vroeg naar bed, in bad, al die dingen dat je met jezelf bezig kan zijn dat weldadig aanvoelt, ik denk aan je, knuffel van en uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s