Hoe kijken sommige mannen naar de vrouwen? #Kelder en #Boef.

 

Door #METOO leren we steeds beter hoe sommige mannen reageren op ons vrouwen. Gelukkig zijn er erg veel lieve, trouwe, hardwerkende en beminnende mannen en die kan ik alleen maar eren en bedanken voor hun liefde en tact. Maar uit alle kieren en gaten komen nu mannetjes, waarvan je je natuurlijk kunt afvragen of ze wel gezond zijn in de bovenkamer. De heer Kelder denkt dat vrouwen vragen om verkrachting, later trok hij de keutel een beetje in, de vrouw zou meer aan de macht/aan zet zijn en seksueel actiever……. mijn interpretatie van zijn woorden. Nou Jort, dan had je dat moeten zeggen, dadelijk, maar niet dat zelfingenomen gedoe en het woord verkrachting in de mond nemen. Mijn moeder zei altijd: “waar de mond van vol is, loopt het hart van over!”

Ik wilde er eerst niks over schrijven, de eer niet gunnen, maar gister hoorde ik zijn nieuwe radioprogramma vlak voor ik naar mijn oude moeder ging. Onderweg bleef ik maar malen over wat ik hem had horen zeggen, kon het gewoon niet geloven en later op de avond heb ik het fragment teruggeluisterd, op 34 minuten begint dit onderwerp en op 41 minuten brandt hij los, dit ter ondersteuning van mijn woorden, dat ik hem wel degelijk gehoord op en herbeluisterd heb, iets wat veel roepers op internet mij niet zonder blozen kunnen nazeggen. Maar het prikt in mijn vrouwenhart, dit is eigenlijk de kern van al dat nare wat ons vrouwen ten deel valt. Sommige mannen denken dat we iets van ze willen, zonder het aan ons  te vragen wat we bedoelen, ze denken uit onze kleding en gedragingen te distilleren dat we smeken om seks.

In wat voor kringen verkeert Kelder? In een bezopen en doorgesnoven kring? Welke vrouw biedt zich nu  vrijwillig aan, aan Kelder, ik vind het een onaantrekkelijke, pedante pinkelhout met bretels en ach, ik dacht altijd ieder zijn ding, maar hij maakte een fout en dat was: denken dat je weet wat een vrouw wil. Wat een arrogante kwast om je zo populair te voelen. Lachwekkend als het niet zo pijnlijk voor ons vrouwen was geweest. Zo een fout voorbeeld voor alle mannen.

Door dat, denken te weten wat vrouwen willen, zijn er al heel wat nare dingen gebeurd, mannen die zomaar een vrouw toe-eigenen of betasten, verkrachten, voor het leven beschadigen…….

Kelder heeft onbedoeld duidelijk de vinger op METOO gelegd. De kern is: sommige mannen denken de vrouw te kunnen lezen ………. Zijn uitspraak is gevaarlijk. Er zijn juist in mijn ogen steeds minder vrouwen die nog iets van een man willen, veel mannen geven geen intimiteit en geborgenheid, klappen uit de school over hun seksleven en verklappen intieme details van hun  sekspartner. Veel mannen kunnen niet vrijen, kunnen alleen maar hard op en neer met de stamper en hebben geen idee van de vrouwelijke anatomie en met zulke mannen zouden wij vrouwen iets willen?

Hij had beter kunnen zeggen: de vrouw raakt steeds beter opgeleid en is steeds minder afhankelijk van een man. Helaas zijn nog weinig vrouwen financieel onafhankelijk, maar we gaan de goede kant op en dit zal de samenleving in de toekomst veranderen. Dan had hij een punt.

Maar zijn opmerking valt in de categorie: ze had zaadvragende ogen en dat is walgelijk. Boef vergeef ik het nog, hij moet nog leren en zal dat vast doen na dit voorval dat hij had met vrouwen.

De oplossing: praat met elkaar, overleg en vraag toestemming en Jort als je denkt dat een vrouw vraagt om verkrachting, vraag het dan netjes, en ze zal nee, zeggen, want het overkomt de vrouw te vaak, omdat mannen zoals hij denken dat ze gedachten kunnen lezen.

 

Zilvertje.

Over Trudy

Woest als vloed, rustig als eb, glinstert als zilver met soms een beetje aanslag.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

15 reacties op Hoe kijken sommige mannen naar de vrouwen? #Kelder en #Boef.

 1. Dirk zegt:

  Mannen die er zo over denken en het ook nog zeggen zijn nog lager dan laag.

 2. logbankje zegt:

  Soms denk ik wel eens is de wereld gek aan het worden.
  Dit soort figuren zijn er altijd al geweest, maar door de snelle en toegankelijke media komt het steeds meer boven drijven.
  Men heeft blijkbaar geen schaamte meer en vernederd en kleineert de een na de ander, en soms hele groepen. Hans

  • logbankje zegt:

   Dank je voor Sammy Davis Jr. met zijn song “Mr. Bojangles”. Hans

   • Zilvertje zegt:

    Ik hoop zo dat je je een beetje beter voelt of dat je een uitslag krijgt waar je wat mee kunt. Pak je rust, ik heb altijd voor zulke dagen een vriezer vol gekookt eten, elke maaltijd die ik kook, daar haal ik wat van af en die vries ik in voor slechte dagen, dan hoef ik nooit de deur uit als ik niet kan en van elk vers brood vries ik 4 boterhammen in. Maar gelukkig is er ook thuis bezorg en zo, maar zelf maken is vaak lekkerder en goedkoper. Nou houd je taai, ik denk aan je. Beterschap vanuit de Zaanstreek.

  • logbankje zegt:

   Morgen een kort logje over hoe het gaat. 🙂

 3. De mens ia altijd zo geweest, het zit in de genen. Mannen willen veel vrouwen en vrouwen succesvolle mannen. Dit is hoe de voortplanting verloopt bij alle zoogdieren. maar mensen doen er een schepje bovenop, ze hebben geen natuurlijke remmingen meer, ook zijn ze het hele jaar vruchtbaar. Dus is seks het hele jaar aanwezig. En als vrouwen ook beroemt willen worden, doen ze dat via belangrijke mannen. En ze doen het allemaal, vooral in plaatsen zoals hollywood. En vrouwen kleden zich zoals mannen dat graag zien en ze naar feesten waar drank en drugs aanwezig zijn. laten ze dat maar eens afleren. Nuchter weet je wat er gebeurt en hoef je geen slachtoffer te zijn. En er zijn ook heel veel fatsoenlijke mannen, maar daar hoor je niets over. Want dat is geen nieuws, geloof niet alles wat er in de media gezegd wordt.

  • Zilvertje zegt:

   Om over na te denken, dank voor je uitgebreide antwoord.

   • Het is een moeilijk onderwerp, waar de evolutie van de mens en dan de opkomst van de landbouw een grote rol speelt. Ook het geloof en wat in de bijbel staat speelt helaas nog steeds een te grote rol, als je tijd heb ga het oude testament maar eens lezen en zie hoe vrouwen daar behandeld worden. Groetjes, antoinette.

 4. Zilvertje zegt:

  Ja, het is zeker een moeilijk onderwerp. Ik ben met een geloof opgevoed, dus ik het het oude en het nieuwe testament, ik had eigenlijk die link nooit gelegd, maar ik denk dat er veel inzit. Alleen die van de landbouw begrijp ik niet. Je bedoelt mensen hoefden niet meer te trekken, bleven op een plaats, werden minder moe en dan?

 5. Ze werden wel moe, want moesten harder werken. maar er was wel meer voedsel en dus ruimte voor meer mensen. Verder kwam er eigen bezit, het land en de gebouwen erop, dit had tot gevolg dat de mannen wilden dat de kinderen die dit zouden erven ook van hun waren, dus de vrouwen werden min of meer opgesloten. En de mannen werden de baas. Dit is in het kort, ongeveer hoe is gegaan. In feite is het een lang verhaal en ging het geleidelijk. De oude verhalen in de bijbel zijn heel oud en stammen uit Mesopetamië, pas nadat het spijkerschrift vertaald kon worden is men hier achter gekomen. Degene die de bijbel geschreven hebben, zo ongeveer 700-600 jaar voor onze jaartelling hebben hier uit geput, plus hierbij nogal wat verzonnen.

 6. Zo kun je het ook zien en met de vrouw ook de kinderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s