Een tuinkabouterscheetje.

tuinkabouterscheetje.

 

Bij ons is in het gezin is een tuinkabouterscheetje een begrip, het is een windje dat je niet hoort, zoals je een tuinkabouter nooit ziet, maar ze bestaan wel degelijk en de tuinkabouterscheetjes stinken enorm. Pfffffffffffffffffffffffffffff.

Dus als wij het thuis hebben over een tuinkabouterscheetje, dan heeft iemand er eentje stiekem losgelaten en is de stank niet te harden, want die kleine gluipertjes stinken het hards, net als de tuinkabouters, die zich nooit wassen.

Nou weet u onderhand wel, dat ik anders in mijn vel zit dan de meeste vrouwen en als ik al mijn malle belevenissen zou vertellen, ik de avond goed kon vullen.

Mijn jongste kinderen werken naast hun studie en dat doen ze in de horeca, laat thuis, dus ook laat uit bed, want ze werken hard en veel. Nu ik elke dag thuis ben, wek ik ze, maar het zijn vaak rare tijden, zo heb ik altijd een wekker op mijn mobiel aan staan om 1 uur in de middag, maar als ik de deur uit ga, dan moet ik er wel aan denken al die wekkers af te zetten, want anders gebeuren er rare dingen en dat uitzetten vergeet ik helaas wel eens.

Zo staat er op de wekker van 1 uur in de middag een tekst door mij bedacht en ingesproken die ik u nu ga vertellen:

EEN TUINKABOUTERSCHEETJE, EEN TUINKABOUTERSCHEETJE, VLOOG ZOMAAR UIT HAAR BOLLE REETJE, HIJ KLONK EEN BEETJE SUF EN ROOK EEN BEETJE MUF!

Als dit afgaat weet ik dat ik mijn jongste zoon moet wekken.

Mijn uitstapjes zijn klein en heel dichtbij, ik woon in een winkelstraatje en de drogist is makkelijk te doen met mijn stramme gestel. Deze week, ging ik allemaal middeltjes halen van dokter Vogel om het zieke “horecapersoneel”op de been te houden. Bij het vak van VOGEL stond ik al een poosje te zoeken naar een neusspray en een andere dame, zocht ook iets, ze bukte een beetje en keek op de onderste planken, haar dikke billen naar mij toe gericht en toen oh, hemel, klonk uit mijn tas:

Een tuinkabouter scheetje, een tuinkabouterscheetje…….. enz.

Nou ik wist niet hoe snel ik mijn wekker af moest zetten, maar eer ik mijn mobiel had, was het berichtje van de wekker al afgelopen, nou ik heb mensen nog nooit zo raar zien kijken naar mij en dat begrijp ik best. Was ik zelf maar een tuinkabouter dacht ik, dan had ik snel kunnen vluchten achter de potjes en flesjes.

 

Zilvertje. Uit: De malle wereld van Zilvertje.

.

Over Trudy

Woest als vloed, rustig als eb, glinstert als zilver met soms een beetje aanslag.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

10 reacties op Een tuinkabouterscheetje.

 1. gemma1952 zegt:

  Geinig verhaaltje.

 2. cor3306 zegt:

  op de duivenclub hebben we een paar van die tuinkabouterrufters

 3. Dirk zegt:

  Gelukkig staan de meeste tuinkabouters buiten, en nu maar hopen dat de wind de goede kant op staat.

 4. logbankje zegt:

  Nou zeg dat wel een tuinkabouterscheetje stink zo, vooral in de herfst.
  Zorgen voor je eigen scheetjes gaan maar door. Hans

 5. Rob Alberts zegt:

  Lekker zitten lachen.

  Ik houd van dit soort anekdotes.

  Zonnige groet,

  • Zilvertje zegt:

   Het was ook zo een stomme actie, meestal neem ik me mobiel ook niet mee, maar nu moest het en toen vergeten uit te zetten.

   Bij ons is het al normaal als iemand roept: mama het kabouterscheetje gaat af. Ja, dan heb ik me wekker gezet voor iets.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s