Pikant ondergoed. Verloren land deel 4

Glamouretto_LacePanties_red

Deze billenbroek vond ik op internet.

Verloren land deel 4 Niet naar huis gaan, niet naar huis gaan..

Kees haalde het krantenknipsel uit zijn bureaula, nam een kopje koffie uit de automaat en sloot zich op in zijn kantoor. Nogmaals las hij het bericht. Zijn fantasie ging met hem aan de haal, machtig mooi vond hij het, Spanje, toeristen die gered waren in een gebied dat tientallen jaren gortdroog was geweest en juist op het moment dat een groep wandelaars door de oude rivierbedding wandelden, stroomde het gebied vol water. Kees probeerde het bericht te begrijpen, waar kwam dat water dan zo plots vandaan? Regen? Stuwdam?

Dat de kinderen op hem gewacht hadden, dat hij naar de camping zou gaan met de feestdagen, hij was het allemaal vergeten, Margje en het bericht in de krant, zijn aandacht was bij alles, behalve zijn gezin. Op internet zocht hij het plaatsje in Spanje, het bleek in Andalusië te liggen iets boven een plaats die Cordoba als naam had. Het internet liet hem de mooiste dingen zien, oosterse gebouwen, heerlijke gerechten en prachtige landschappen, waar het leek of er dieren op de bergtoppen liepen te grazen, maar bij goed kijken zag hij dat het bomen waren………. Pas om een uur of tien in de avond kwam hij weer tot de werkelijkheid, zijn maag begon te knorren en zijn gemaakte afspraken schoten hem te binnen.

De vrouw van Kees was op het moment dat Kees belde, juist de kleintjes naar bed aan het doen. De tweeling van tien jaar sliep in de omgebouwde volkwagen. Omdat het nog erg koud was in de nacht die Pinksterdagen hadden ze niet alleen hun slaapzak meegenomen, maar ook hun dekbedden. Het raampje een stukje open voor de frisse lucht, beertjes in de armen, ze vertrokken naar dromenland, hun oogjes waren zwaar van de gezonde buitenlucht.

Ze schonk zichzelf een kopje koffie in. Kees had weer de kriebels, ze kende dat wel van hem, altijd geobsedeerd door jongere vrouwen, te jong, eng jong, altijd in de krant spittend naar aparte dingen. Gelukkig vertelde hij het wel allemaal eerlijk, maar een fijn gevoel gaf dat niet. Je man moet je eindeloos kunnen vertrouwen, ze zou willen dat hij nog geobsedeerd was van haar. Ze wist nog wel hoe dat voelde, hij aanbad haar, overlaadde haar met complimenten. Jammer was het dat het vroeger nooit over haar karakter ging, het ging altijd over haar borsten, haar kont en haar slanke middel. Nu ze stevig was geworden, was ze zijn aandacht kwijt. Ze had van alles geprobeerd, mooi ondergoed, sfeertje maken, lezen over hoe een man het beste bemind en “afgewerkt” kon worden, maar haar hart dat zo hunkerde naar hem, werd steeds teleurgesteld. Zijn lust en beminnen, was walging en weerzin geworden, ze las het in zijn ogen, het deed haar pijn.

Ze zou de volgende ochtend tegen de kinderen zeggen dat het op papa zijn werk plots heel druk was geworden, zijn functie liet het dan niet toe dat hij weg kon, dan moest hij alles regelen, ze konden trots zijn op hun vader…….

Op hetzelfde moment bijna deden de ouders van de net vijftienjarige Margje aangifte van hun vermiste dochter.

 

Zilvertje.

Deel 1 

Deel 2 

Deel 3

 

 

Over Trudy

Woest als vloed, rustig als eb, glinstert als zilver met soms een beetje aanslag.
Dit bericht werd geplaatst in Humor, pikant ondergoed, Zilvertje en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

5 reacties op Pikant ondergoed. Verloren land deel 4

 1. Myriam zegt:

  Graag snel verder posten, het is zóó spannend

 2. Myriam zegt:

  Mooi broekje trouwens

 3. Rob Alberts zegt:

  De laatste zin leest beangstigend ……

  Bezorgde groet,

 4. logbankje zegt:

  Kees droomt van andere tijden en beschadigd zijn geliefde.
  Wat heeft Kees te verbergen! Hans

 5. Bertie zegt:

  Zijn vrouw is wel èrg geduldig…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s