De vieze docent uit Gulpen.

imagesCA5MA08O

Dat de werkelijkheid altijd gekker is dan dat je zou kunnen bedenken bleek onlangs weer. Een natuur-en scheikunde leraar uit Gulpen, Limburg, stuurde per foto ( 3 maal ) zijn geslachtsdeel naar een leerlinge.

De combinatie Gulpen en geslachtsdeel liet mij natuurlijk even hinniken van de lach, maar dadelijk daarna besefte ik dat het geen grap was, dit was echt!

Dan word ik ook een beetje grof van binnen en dacht: had die L.U.L. Lugubere Uitgemergelde Lapzwans niet gewoon zijn broek dicht moeten houden? Hij heeft een foto van zijn seksorgaan gemaakt en het via de sociale media naar een meisje gestuurd dat op zijn school zat. Hoe oud zou zo een schaap zijn? Denkt die docent uit Gulpen dan, dat dit meisje hem nu aantrekkelijk gaat vinden? Wat een domme pedante docent, wat een viespeuk, wat een gevaar voor de samenleving. Wat zou hij allemaal nog meer in die kopjes gepropt hebben? ( wat een zieke man )

Zijn weerwoord was, dat hij op het verkeerde knopje had gedrukt. Nou sorry, maar dan ben je al behoorlijk gestoord bezig, als je al foto’s van je onderkant maakt en die deponeert bij een leerlinge, dat gaat in mijn ogen echt niet per ongeluk.

Waarom het me ook zo boos maakt is het feit, dat het te vaak voorkomt, niet alleen in het onderwijs, maar ook bij sportverenigingen en in de zorg. ( het betasten, het filmen, het onder druk zetten )

Je kunt er zo weinig aan doen, ja een V.O.G. een verklaring omtrent gedrag laten aanleveren, maar ook dan gaat het nog mis blijkt regelmatig. Een oplossing weet ik niet, zou men iets moeten inbouwen tijdens een sollicitatie, iets wat werkt als een zeef, dat je die ziekelijke zielenpoten er uit kunt halen, blijven hangen in die zeef?

Ik hoop dat men daar iets op vindt, want het brengt veel kwaad toe aan de mensen en kinderen, je wordt aangetast op de meest belangrijke plekjes van je zelf, je veiligheid, je waardigheid, je menslievendheid, je vermogen om je te verbinden wordt aangetast en de gevolgen zijn heel groot, hoe erger het misdrijf, hoe grote de gevolgen.

Een docent word je omdat je mensen, vaak jonge mensen iets wilt leren, je kennis wil overdragen.

Deze man, heeft dit geschonden, en mogelijk begrijpt hij niet eens waarom het zo ernstig is. Dus laat deze man goed beseffen wat de gevolgen zijn en laat hem NOOIT meer alleen met kinderen en sluit hem af van de sociale media voor een jaar of tien wegens wangedrag en beschadigen van een meisje.

Zo dat lucht op!

Trudy.

Het artikel.

Omdat de link naar de telegraaf is verwijderd hier een andere link naar het artikel.

Over Trudy

Woest als vloed, rustig als eb, glinstert als zilver met soms een beetje aanslag.
Dit bericht werd geplaatst in Trudy en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

21 reacties op De vieze docent uit Gulpen.

 1. logbankje zegt:

  Dat lucht zeker op Zilvertje.
  Helemaal voorkomen is erg lastig, iemand kan later ook veranderen.
  Een passende sanctie lijkt me op zijn plaats, ten eerste ontslag uit het onderwijs zonder uitkering wegens wangedrag anders betaald de maatschappij ook nog eens mee. Hans

 2. Rob Alberts zegt:

  Even verwachtte ik een van jouw prachtverhalen te lezen.
  Maar terecht dat je even je woede spuit.

  Instemmende groet,

 3. Dirk zegt:

  Ziek-zieker-ziekst, heb er geen andere woorden voor.

 4. japiecitroen zegt:

  Goed zo T.!

  Om zo nu en dan je haart luchten is héél gezond 😉
  Zo’n toegangsverbod tot sociale media lijkt mij een uitkomst !

  vrgr.,
  RH te A

 5. puppy zegt:

  1,,Ik lees in deze verhaal nergens of die leraar aangehouden is of niet,
  en ik mis hier alle bewijs die het beweerde staven.
  2 Weten jullie hoe gemakkelijk het is iemand vals te beschuldigen dankzij sociale media?????

 6. Zilvertje zegt:

  Puppy, klopt, het artikel is wat het is. Van de Telegraaf en omdat er af en toe een error is heb ik er nog een link bij gedaan.

  Ik zie ook geen bewijs, is meestal moeilijk in een krant of in een artikel, daar zijn rechters voor, die kunnen de mensen verhoren en bewijzen inzien. ik reageer alleen op het artikel, geef me gevoel weer.

  Ik heb een weblog dat gaat over de wereld, over mensen, over dingen en ik schrijf vanuit mijn hart en de lezers weten ook wel dat ik niet met bewijzen kan komen, vraag je dat ook aan de tv, krant? Meestal komt er een vervolg, blijkt iets gelogen, dan wordt het rechtgezet.

  Het is natuurlijk vrij makkelijk iemand te beschuldigen, maar als het goed is, zoekt men dat goed uit en dan horen we er vanzelf weer iets van, maar ik weet uit eerder zaken, dat het best wel vaak voor komt, dat docenten en verpleegkundige ontoelaatbare dingen doen. EN DAT MAG NIET.
  En het raakt me enorm, wat het zijn twee beroepen die ik allebei beoefen, dus ik heb denk ik wel recht van spreken als er iets op deze vakgebieden speelt. ( en ik weet dus meer over het voorkomen van deze kwalijke zaken dat de doorsnee burger omdat ik dicht bij het vuur zit.

  Verder als ik schrijf over Ebola, oorlog, vrede, enz, moet ik dan ook met bewijs komen? Ik ben de NOS niet!

  Waarom wind je je zo op, ben jij die leraar? ( is een oprechte vraag ? )

 7. Zilvertje zegt:

  Puppy, maar ik mag schrijven wat ik wil, ik reageer op het artikel en dat mag, wat is nu je punt?

  • puppy zegt:

   Natuurlijk mag jij schrijven wat jij wil alleen vraag ik mij af,
   als ik dit lees>> Nadat de leraar zijn fout inzag, nam hij direct contact met de leerling op. Deze had de foto’s inmiddels al via social media verder verspreid.<<
   of de dame in deze kwestie niet even schuldig is.
   Je mag dit soort foto,s volgens mij niet verspreiden via social media.

   • Zilvertje zegt:

    Nou sorry, fout inzien, wie maakt er nou een foto van zijn onderkant om het per telefoon te verzenden? Kan natuurlijk allemaal, maar als hij bij zo een jong meisje komt, waar zat hij dan met zijn hoofd? Dat vraag ik me dan af.

    Ja, dit kan allemaal met een tool, de foto verdwijnt na enkele seconden, maar volgens het bericht wist het meisje het tot te kopiëren.

    Kan je een kind iets kwalijk nemen?

    En nu ga ik iets zinnigs doen, ik begrijp echt niks van jou Puppy.

 8. Frans zegt:

  Heb deze discussie even gelezen en Zilvertje laat gaan je heb volkomen gelijk.
  Blijf lekker bloggen over dingen die jou aanspreken.

 9. Selma zegt:

  Puppy, dame in kwestie is pas 14 jaar. Hersentjes moeten nog een decennium rijpen, terwijl de hormonen hun blinde weg gaan. Dat is het verschil met een volwassene.
  In de Volkskrant stond dat de man voorgeleid was, dus verdachte is. Pas toen de ouders van het meisje in haar smartphone keken, en hij daarvan in kennis was gesteld, zag hij z´n fout in.
  Verder vind ik mannen over het algemeen trieste wezens, omdat hun piemel hun leven zo in alles beheerst, van constant anderen taxeren op neukbaarheid tot te hard rijden in te grote auto´s, de baas willen spelen, en oorlog voeren eeuwig en altijd, enzovoort enzovoort. Maar uiterlijk schijnbaar zo beheerst.
  Deze leraar is de uitzondering omdat hij die drang niet onder een laagje beschaving weet te verbergen, daarom is hij zielig, en fout voor de wet.
  Ik heb medelijden met al die verkrachters die gevangenisstraffen uitzitten, en met al die zakkenwassers die de pornoindustrie (de grootste bedrijfstak op internet) draaiend houden, en met dit soort miezerige leraartjes. Zelfs met de vrouwenvernederaars en verkrachters van Isis, namelijk de man in z´n van alle beschaving ontdane verschijning.

 10. goodknight zegt:

  …FIJNE DAG, DEZE DAG, JOUW VERJAARDAG…

 11. logbankje zegt:

  Hallo Trudy, ik wil je van harte feliciteren met je verjaardag en wens je veel gezondheid.
  Ja we zijn na elkaar jarig. Hans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s