De vrouwen van Norman.

download

Een wazige wereld. Deel 2

Norman Willes de stoere, maar super charmante man, lag al dagen in het smetteloos witte ziekenhuisbed. Op weg naar het vliegveld was hij betrokken geraakt bij een vreselijk ongeluk.

Het ziekenhuis was al dagen een mierenhoop van extra opgeroepen artsen en verpleegkundigen, van familieleden die wanhopig baden en hoopten en media die met satellietwagens dag en nacht voor het ziekenhuis stonden en alles en iedereen filmden.

Extra schoonmakers werden ingezet en extra voedsel werd binnen gebracht en de koffie was niet aan te slepen.

De directie van het ziekenhuis hoopte vurig op een nieuwe ramp ergens, niet dat ze het een ander gunde, maar dan zou de aandacht even wegebben en gelijk alle extra drukte in en rond het ziekenhuis.

Op alle beeldschermen werd al dagen de ravage van de ramp op het vliegveld getoond, de nabestaande, de gewonden en alle deskundigen die hun woordje deden.

Op de kamer van Norman was het stil, de vier vrouwen waren naar een bezoekersruimte gegaan en waren aan het bijkomen van de schok. De schrik zat nog in hun mooie sierlijke benen, de schrik van het grote ongeluk van Norman, maar ook de verbijstering dat Norman gewoon een dubbel leven had geleid, met vier vrouwen.

Samantha de meest blonde en slanke vrouw, stond op het terras van 8-hoog en rookte heel elegant de een na de andere sigaret weg, ze beet op haar nagels en wist even niet wat ze nu aan moest met de hele situatie. Die dag van het ongeluk, was Norman bij haar weggereden. Ze hadden het beide super druk, Samantha had een groothandel in damesondergoed en vrouwenspeeltjes en zou in de middag vertrekken naar Amerika om daar de nieuwste ontwikkelingen te volgen en mogelijk weer inkopen te doen voor de komende winter. Ze had Norman haast niet gedag gezegd, ze waren beide druk geweest met regelen en met koffers pakken, met plannen, waar en hoe ze elkaar weer zouden zien, haast had het vertrek anders gemaakt, had ze hem nog gedag gekust?

Cindy  stond onbedaarlijk te huilen, een leuk vlot meisje, mollig, maar beeldschoon, een golf donker haar tot op haar middel. Een wolk van een jurk, die net even te kort leek en een aanblik gaf op een geweldig paar bovenbenen. Ze deed aan wel vier sporten en was zo sterk al tien paarden, maar nu was ze een hoopje verdrietig en verslagen mens, oprecht zo verdrietig. Ze wist zich geen raad met die andere drie vrouwen. Zo anders ware die dan ze zelf was. Dames waren het en Cindy was toch meer het eenvoudige buurmeisje met die leuke toet.

Maggy was de regelaar, ze was in gedachten al het geld van Norman aan het verdelen en bedacht zichzelf het grootste deel toe en haar rode korte haar wipte grappig op en neer bij elk sommetje dat ze in haar hoofd maakte.

Tina, was de meest serieuze van de vier. Tina doorzag ook heel snel de situatie, Norman was gewoon een vrouwenverslinder en als hier al vier vrouwen van hem bijeen waren, hoeveel andere vrouwen zaten dan wel niet hopeloos op een berichtje van hem te wachten? Tina vertelde de anderen dat ze even naar beneden ging, even van die nare situatie en afdeling af, een luchtje scheppen en even wat wandelen door het park om na te denken…… maar dat ging Tina niet doen, ze liep dadelijk naar de receptie beneden en maakte een afspraak op de poli geslachtsziekte, want dat leek haar nu het verstandigste dat ze kon doen in deze situatie.

Trudy. Deel 2 van de vrouwenverslinder. Wordt vervolgd.

Over Trudy

Woest als vloed, rustig als eb, glinstert als zilver met soms een beetje aanslag.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

6 reacties op De vrouwen van Norman.

 1. Rob Alberts zegt:

  Oei, welke vreselijke aandoeningen kunnen deze dames met elkaar delen?
  Loopt dit wel goed af?
  Bezorgde groet,

  • Zilvertje zegt:

   Nee, ik denk dat ik het niet goed laat aflopen. Sinds het gat in mijn dak dat zo peperduur is om te laten maken zin ik op wraak, ook wasdroger stuk, plus fiets gestolen, hoe heerlijk de lach te behouden en iets gemeens te schrijven, dat lucht op. Vakantie bijna om en nog moe.

 2. Dirk zegt:

  Ik wist wel dat het spannend ging worden, de een zit al de pot te verdelen en de ander is begrijpelijke wijs bang voor een enge ziekte.
  En die andere twee komen ook nog wel om de hoek kijken denk ik.

 3. Jaixy zegt:

  Geweldig die diversiteit aan karakters! Je houdt het goed spannend!

 4. Zilvertje zegt:

  Nou dankjewel! Fijne zaterdag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s