De vrouwenverslinder.

airportslonden

In dat muffe kamertje met parfum wat opgefrist, zaten vier tot op het bot getergde vrouwen.

Ze hadden heel wat dingen gemeen, maar dat wisten ze nog niet zo lang. Maar op een dag waren alle draadje in een knoop bijeengekomen en bleek het dat ze alle vier een relatie hadden met een en de zelfde man op het zelfde moment.

Elk van de vrouwen kon het eerst niet geloven, dat ze was bedrogen. Er moest een misverstand in het spel zijn, of hij had eenmaal een fout gemaakt, een slippertje, of er was sprake van persoonsverwisseling, of wat dan ook. Het moet voor de vrouwen hebben gevoeld, als die dag dat je hoort dat Sinterklaas een leugen is en je denkt dat je ouders gek zijn geworden, je vriendjes liegen en je het wel aan die lieve Sinterklaas zal gaan vertellen, dan zou hij die ongelovige wel een poepie laten ruiken. Dan komt hij die avond met een super groot cadeau voor jou en de roddelaar krijgt de roe. Zo moet het gevoeld hebben, uitvluchten bedenken, waarom die boodschap niet waar kon zijn………………………………

Maar het was wel waar, superman Norman Willes was een bedrieger, een vrouwenverslinder en deed dat oh zo charmant. Hij had er een wetenschap van gemaakt, leefde met schema’s en bezat verschillende huizen en appartementen. Hij had meerderde persoonlijkheden, die hij als een hoed opzette en een totaal ander leven leidde.

Hij was een verwend kind geweest, telg uit een puissant rijke familie. Het geld klotste al een paar eeuwen tegen de plinten en de wereld boog als een knipmes voor hem. Er was geen uitdaging, geen liefde, geen huiselijkheid en alles werd al snel een sleur voor hem

Omdat Norman Willes alles wilde hebben dat hem aanstond, en het ook altijd kreeg, had hij altijd meerdere vrouwen tegelijk. Alleen was hij wel zo wijs, om dit stil te houden, want de jaloersheid van vrouwen had hij wel eens onderschat en toen zag hij in, dat niet alles met geld te koop is.

Het was daarom dat hij een uitgekiend schema had en zo nooit in de problemen kon komen. Als hij bij de ene vrouw afscheid nam, omdat hij een lange zakenreis ging maken, vloog hij naar de ander en leefde dan een poos in zijn of haar huis, ver bij de andere vrouwen vandaan. Sommige vrouwen moesten het met minder doen, die zagen hem, een keer of 8 in de maand, dan vloog hij er even naar toe. Het was nooit misgegaan, waarom zou dat ook, hij was slim, en kon zeer innemend doen en zijn geld dat hij grif met de dames deelde maakte een hoop goed, waarom lang pruilen als je een mooie sportauto kreeg, of een ring met prachtig geslepen diamant, dan verstomde vragen snel…..

Maar het ging wel fout. Zomaar op een zonnige dag reed hij naar het vliegveld en vlak voor de aankomstgebouwen, nam een piloot een verkeerde beslissing en maakte een doorstart die mislukte en Norman raakte betrokken bij dat vreselijke ongeluk.

In comateuze toestand werd hij naar het plaatselijke ziekenhuis gebracht en de verpleegkundige zochten in zijn kleding naar nummers van familie om hen op de hoogte te brengen.

En zo zaten die nacht vier vrouwen rond zijn bed, die totaal in shock waren om zijn toestand en later van het gene dat ze begrepen wat er aan de hand was.

Trudy. ( deel 1 De vrouwenverslinder ) Wordt vervolgd.

Advertenties

Over Trudy

Woest als vloed, rustig als eb, glinstert als zilver met soms een beetje aanslag.
Dit bericht werd geplaatst in hilarisch verhaal, mannen, Misdaad, vervolgverhaal, vrouwen en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

15 reacties op De vrouwenverslinder.

 1. Rob Alberts zegt:

  Wat zal dit verhaal ons weer brengen?
  De vier vrouwen hebben in ieder geval hun liefde gemeen met deze gemene man.
  Vrolijke vakantiegroet,

  • Zilvertje zegt:

   Hallo Rob, ja, ben ik ook wel benieuwd naar. Ik ben erwtensoep aan het maken en wacht tot de was klaar is en zit hier met koffie bij de open tuindeuren en dacht: laat ik weer eens een vervolgverhaal beginnen. :^)

   Fijne vakantie nog!

 2. logbankje zegt:

  Om vrouwen verslinder moet je goed in je slappe was zitten, is niet weggelegd voor de doorsnee man. Hans

 3. Zilvertje zegt:

  Nou gelukkig maar, dwaze gekken zijn het!

 4. Zilvertje zegt:

  Mijn oma zei altijd: armoede houdt een mens op het rechte pad. :^)

 5. Suskeblogt zegt:

  Nu had ik het eerder over mannen die vrouwen aan de lopende band verslinden. Hier zit het enigszins anders, Liegen en manipuleren is eigen aan dat soort mensen.

 6. Dirk zegt:

  Wordt spannend denk ik.

 7. Zilvertje zegt:

  Ja, ik hoop het, ik heb nog geen idee hoe het verder moet gaan.

 8. Jaixy zegt:

  Klinkt leuk dit verhaal. Ik ben heel benieuwd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s