De vrouw van de bakker ( deel 11 )

De gore viespeuk.

Mary, de vrouw van de bakker had ontdekt dat haar man ontrouw was, dit was vlak voor haar 25 jarig huwelijksfeest. Ze wist wel dat het een pestkop was, een nurkse man met weinig passie en een grote mate van kinderachtigheid tot diep in zijn poriën. Met een piemel die hij niet goed schoon hield en dus erg stonk, je rook het door zijn broek heen en een grote zuinigheid predikte voor zijn gezin, maar niet voor zijn eigen pleziertjes. Mary was naar Spanje vertrokken om na te denken, op internet had ze een goedkope reis geboekt en ze had alleen aan Tere bloem haar dochter verteld wat ze ging doen. Als een verdroogde sloof stapte ze op de charter, maar dadelijk in Spanje, voelde ze haar bloed weer naar haar wangen gaan en het geluk weer in haar leven stromen.

Maar helaas, de baas van een plaatselijk restaurantje in Malaga, kreeg een oogje op haar en elke dag als ze daar een vorkje kwam prikken, loerde hij vanachter de glazen en de borden naar haar. Het was een gore, nare kerel, met slechte plannen en op de dag dat Mary weer naar Holland zou reizen, lokte hij haar in de keuken, sloeg haar neer en hield haar gevangen in zijn kelder. Omdat Mary na enige dagen begon te roepen en aardig bijgekomen was van een klap op haar hoofd, was de eigenaar bang dat klanten haar roepen zouden horen en in de Hollands kranten had hij gelezen dat ze vermist was. Hij vervoerde haar naar een andere plek. ( zo lieve lezer, nu bent u weer aardig bij )

Terwijl rechercheur Gerritsen, druk bezig was, de plaatselijk prostituees te keuren en het thuisfront dodelijk ongerust was, verkeerde Mary de vrouw van de bakker in gevaar. Er werd slecht voor haar gezorgd, ze kreeg te kort vocht en het voedsel dat ze kreeg was karig, kwam onregelmatig en was vaak bedorven. Haar kidnapper had er plezier in haar te zien lijden. In een krot hoog in de bergen bij Torre del Mar sloot hij haar op in een ruimte waar hij haar kon begluren, en de viespeuk had haar na dagen van lijden en leven in grote hitte een grote emmer met water gegeven zodat ze zich kon wassen, een groot stuk zeep had hij naast de emmer gelegd. Hij had een bivakmuts op als hij haar iets kwam brengen en kon het nooit laten om tussen zijn tanden door te fluiten en de kwatten op de vloer. Als hij de deur weer afsloot gromde hij als een zot.

Mary kroop dadelijk naar de emmer en dronk er water uit met haar hand in een kuiltje schepte ze het water uit de emmer, heel voorzichtig met haar andere hand er onder, om maar niks te missen en te morsen. Ze deed ook water in een kom waar lauwe soep in had gezeten en in een flesje waar ze water in had gekregen.

Langzaam en heel voorzichtig deed ze haar kleding uit, ze had nog steeds heel veel pijn in haar ribben en had moeite met elke beweging. Langzaam maar gestaag wist ze zich te wassen, het was ook nodig, haar onderbroek zat vast in haar bilnaad en vagina, na de wasbeurt gooide ze haar kleding in de emmer en waste heel voorzichtig haar ondergoed.

Hij de viespeuk zat aan de andere kant te gluren door een open kwast in het hout. Terwijl zij voorzichtig haar borsten waste, trok hij aan zijn gore piemel en genoot zo, dat hij bijna vergeten was dat hij niet mocht schreeuwen op het moment dat hij klaarkwam. Zijn smerige sperma schoot tegen het hout, klodders liepen traag naar beneden, de klodders kwamen naast, tussen en op oude andere klodders……..

Na haar wasbeurt was Mary uitgeput, ze probeerde wat te rusten en al schuivend zocht ze naar lappen of een deken waar ze op kon liggen. In een hoek vond ze een deken, trok de deken naar zich toe en net op het moment dat ze er op wilde gaan liggen, zag ze botten in de deken, ze gilde, durfde bijna niet te kijken, maar het kon niet anders of het waren menselijk botten, nog niet eens helemaal ontdaan van vlees.

Zilvertje. ( alle delen vindt u hier onder )

Over Trudy

Woest als vloed, rustig als eb, glinstert als zilver met soms een beetje aanslag.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

6 reacties op De vrouw van de bakker ( deel 11 )

 1. vrouwen van tegenwoordig zijn ook niet vies van gluren en voyeurisme, beetje schijnheilig dit

 2. Zilvertje zegt:

  Hahahahahaha, dag lolbroek!

 3. assyke zegt:

  brrrr…zilvertje
  ben blij dat de zon schijnt en ik het
  niet vlak voor het slapen heb gelezen

  het komt toch wel goed met haar?

 4. Zilvertje zegt:

  Assyke, ja, dat weet ik nog niet, voor mij is het ook spannend, ik vind het ook erg naar, al die vieze mannen. Hier is de zon heel schuw aanwezig, vanmorgen toen was het zalig zonnig heb ik in de tuin zitten leren.

 5. fredvanderwal zegt:

  EEN PIEMEL DIE DOOR ZIJN BROEK HEEN BRANDDE
  DE THERMISCHE LANS
  WAARMEE BRANDKASTEN WORDEN OPEN GEBRAND
  MAAR ZIJN STOKBROOD
  DAAR KON JE EEN PUNT AAN ZUIGEN

 6. oma zegt:

  Ha Zilvetje,

  Het verhaal neemt een bizarre wending, arme Mary nu heeft ze nog meer ongewenst gezelschap gekregen.
  Die ober wil je toch niet aan je tafel hebben met zin stink kruis op bord hoogte. oma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s