Dominee Visser van de Pauluskerk zelf pedofiel?

Dominee Visser van de Pauluskerk, die vroeger zijn deuren open deed voor de dakloze mens was vanmiddag ( 29-07-11 ) op de radio, het ging over pedofielen vereniging Martijn. Hij vertelde dat hij lid was geweest van Martijn en hij draaide erg om de zaken heen, maar als ik hem goed begrijp, vindt hij het onder bepaalde omstandigheden niet erg als mannen van 65 een volwassen seksrelatie hebben met meisjes van 13.

Er was ook een advocaat, die vond het niet kunnen dat je via Martijn aan informatie kon komen over hoe uit de kijker van de politie te blijven na misbruik van kinderen. Het is eigenlijk te gruwelijk om te herhalen, maar Martijn geeft via een link, een tip om kinderen uit je eigen omgeving te misbruiken en een washandje mee te nemen om de sporen te wissen.

Dominee Visser vindt dat er een plaats moet zijn waar pedofielen hun gevoelens moeten kunnen uiten met elkaar en blote kinderen op de site, dat moet kunnen.

Zelf vind ik dat we op moeten passen dat deze mensen niet nog meer ondergronds gaan, maar wat Dominee Visser allemaal goed vindt, vind ik stuitend en ik ben het met de advocaat die ook in de uitzending zat eens, dat deze kinderen die bloot op de site te vinden zijn, daar niet horen, hebben ze een keus gehad en wat is er met hun gebeurd? WEG MET MARTIJN!

Dominee Visser, is hij zelf pedofiel?

Terug luisteren. ( was rond 14.00- 16.00 uur, mogelijk moet men het nog plaatsen )

<a href=”"GetOf bekijk de flash versie.“>Als terug luisteren niet lukt, probeer dit!

Zilvertje.

Over Trudy

Woest als vloed, rustig als eb, glinstert als zilver met soms een beetje aanslag.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

152 reacties op Dominee Visser van de Pauluskerk zelf pedofiel?

 1. bert zegt:

  tja, weet je, vanuit bijbels standpunt is er niks mis mee, net zoals in zowat alle grote godsdienststrekkingen is een meisje van 13 huwbaar en seksueel rijp. Goorheid is des bijbels, slavernij kan, overspel is normaal, kinderen mag je misbruiken (ze lokken het ook zelf uit, zetten zelfs hun vaders aan tot seks – lees het laatste deel maar van Sodom, dat eeuwen lang gebruikt werd om kinderen de schuld van incest te geven !). Nog even en hij roept de vrijheid van godsdienst in om zichzelf te verdedigen. Ik walg van dit soort. Ik heb er ook steeds vragen bij waarom religieuzen zich altijd bijken te willen bezighouden met seksualiteit van anderen – is God dan zulk een oninteressant wezen voor hen dat die geen invulling kan geven voor hun leegtes ?

 2. Zilvertje zegt:

  Bert, ik ben geschokt, ik had die man hoog zitten ivm zijn kerkdeuren open voor de dakloze mens, de verslaafde mens, maar dit gesprek stonk aan alle kanten, brrrrrrrrrrrrrrrrrrr, ik hoop dat de media dit verder oppikt.

  Alles goed met je? xxxx Fijn weekend!

 3. Drikus zegt:

  Ik heb hem dit vorige week al horen vertellen in het programma Rondom tien.
  Hij is bij mij ook van zijn voetstuk gevallen, hij deed veel goeds in R-dam maar misschien ook weer niet.

 4. Zilvertje zegt:

  Drikus, dat heb ik gemist, ik luister meer radio, jeetje, dus het was al bekend, ja, wie weet was het wel allemaal niet alleen maar goed wat hij deed.

 5. Déesse-en-France zegt:

  Ik ben diep geschokt, Zilver, net als jij. Vreselijk teleurgesteld in deze man die zo veel goed deed/doet. Maar ja…, hij is een dominee hè… We zijn er nu wel achter dat de voorgangers en uitdragers van het geloof vaak viespeuken zijn die van jongetjes houden. Alle geloof de wereld uit, dat vind ik al jaren.
  Mooi weekend, Zilver, groeten uit Frankrijk.

 6. fredvanderwal zegt:

  Goed verhaal Zilvertje
  ben het met je eens

 7. Zilvertje zegt:

  Deesse, ik wist gewoon niet of mijn oren het goed hoorde, hij vertelde hoe en waarom hij lid was geworden van Martijn, ik vind als dominee doe je dat niet. Als ik de advocaat mag geloven dat staat er bloot in het blaadje dat Martijn uitgeeft en worden er via een omweg tips gegeven hoe je kinderen misbruikt.

  Ik hoopte dat hij De Dominee zou zeggen, maar ik heb nooit in het blaadje gekeken, of dat hij dingen zou afkeuren, maar ik ben heel bang dat het een grote viespeuk is. Jij ook een fijn weekend, Frankrijk, zalig, heb ik ook wel zin in, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!

 8. Zilvertje zegt:

  He Fred, leuk dat je hier komt, ja, wat erg hè, ik kon mijn oren niet geloven, ik ga zodra de uitzending online staat het terug luisteren, vreselijk, die man had ik zo hoog zitten.

 9. Wiljan Hoes zegt:

  Goed dat je het ff doorgeeft. Eerlijk gezegd verbaast het me niet. Je (ik) hoorde in die man al lang iets verknipts.

 10. Zilvertje zegt:

  Wiljan, het staat er met een vraagteken, je zou zelf moeten oordelen, maar ik was geschrokken, hij had als een door een wesp gestoken hebben moeten reageren op zaken maar dat deed hij niet, hij praatte alles goed.

  • Wiljan Hoes zegt:

   Zilvertje, ik herinner me nu dat hij al veel eerder over in het nieuws is geweest. De tijden zijn aan het veranderen, ook in de tolerantie voor deze verenigingen. Het begint geloof ik allemaal bij B (r) ongersma, de ideoloog van deze mensen, al in de jaren 70…Ook de bisschppen verwezen naar hem ter verexcusering van de priesters, die ook in die tijden pedofilie als mogelijk sexueel gedrag naast alle andere te gaan beschouwen. Google maar op die meneer B. en Visser….

   • Wiljan Hoes zegt:

    Maar of Visser nu een fanatieke verdédiger is of zelf ook.,…ja, inderdaad weet ik dat niet. Voordat je het weet bestempel ikzelf ook. Zo gaan die dingen. Excuus dominee, als het allemaal nog meevalt.
    Zilvertje. hoe zeker is het? 40% of 56 % : _ )))
    Ik wil toch wel meer duidelijkheid . Ik wacht af. Heb geen speciale interesse om het zelf uit te zoeken tot het bot en verder.

 11. joost tibosch sr zegt:

  Als christen was ik het helemaal eens en bewonderde hem zeer met zijn hulp aan daklozen en sta nu even stomverbaasd gruwelijk kwaad te kijken als jij als ik dit lees. Dat pedofielen ook mensen zijn, wil niet zeggen dat ze hun sexuele drang naar kinderen niet moeten (leren) beheersen omdat die niet door een echte relatie gedragen wordt. Zoals iedere sexuele kracht die relaties kapot maakt beheerst dient te worden. Bij kinderen is het risico zelf groot dat je een heel sexueel leven verrnietigt. Ik weet echt veel van christendom af, maar dit heeft er niks mee te maken. En de laatste tijd word ik er bijna moedeloos van hoe vaak ik dat tegen mezelf en anderen moet zeggen!
  Martinus deelde zijn mantel met de arme, deze Martijn trekt kinderen de kleren van het lijf!

 12. Zilvertje zegt:

  Joost, je zou het zelf moeten terug luisteren op de pagina die ik al link geef, ik was blij dat hij op de radio kwam, ik was ook benieuwd hoe hij zou reageren. Ik had gedacht, hij zal zeggen, het zijn mensen, ze hebben behoefte die verkeerd zijn afgestemd. Maar hij begon over dat alles veranderd was, in de jaren 70 was veel geoorloofd, daar moeten pedofielen aan wennen en weer in heropgevoed worden, de voorbeelden die hij gaf, het kromme recht praten, ik walgde van de man, maar of ik het helemaal goed heb begrepen, maar ik vrees van wel, ik zit het nu terug te luisteren. Ik vond het aan alle kanten stinken, en zijn seks met een dertienjarige goed te keuren, met een man van 65, walgelijk, echt walgelijk. Dat kon volens hem, in sommige gevallen, omdat sommige meisjes erg jong rijp zijn, WAT EEN VIESPEUK.

 13. Zilvertje, helaas is het altijd zo geweest, rijke mannen die jonge jongens of meisjes kochten. Door de hele geschiedenis heen, net als incest en Christenen moeten accepteren dat er mensen zijn die bijbel zo uitleggen dat het mag. Met name het oude testament staat vol met seks en geweld.

 14. Zilvertje zegt:

  Antoinette, ach het is vreselijk.

 15. joost tibosch sr zegt:

  @Antoinette Je neemt het me toch niet kwalijk dat ik dit niet accepteer? Trouwens ik kan ook gruwelijk genieten van een 25 eeuwen oud boek als Hooglied met zijn sprankelende sexualiteit van rond de Middellandse Zee!

 16. Zilvertje zegt:

  Wiljan, jeetje dat ga ik eens doen…. Die naam Brongersma heb ik wel eerder gehoord, maar die klepel hè! :^)

 17. Zilvertje zegt:

  Wiljan, Visser heeft er zelfs een boek over geschreven in 2007, is me helemaal ontgaan, nou hij bevestigd hier al dat seks van 12 tot 17 enz, wat een …. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  http://www.kerknieuws.nl/nieuws.asp?1=1&oId=10726

  Brongersma heb ik ook wat van gevonden, PVDA, rommelde met jongens.

 18. Zilvertje zegt:

  Wiljan, dank, ik heb dat allemaal nooit geweten, kijk dat hij een doelgroep wil helpen oké, maar hij gaat wel heel erg mee in wat ze vinden dat kan, wat in mijn ogen echt niet kan, hij ontkent in berichten pedofiel te zijn, mmmmmmmmmmmmmmm, maar dan denkt hij wel erg krom. Ik als moeder van 4 kinderen vind zijn uitlatingen gruwelijk.

  En seks met een dertienjarige als oude viespeuk vind ik echt stuitend, kinderen op die leeftijd weten nog niet eens wat het allemaal is, zitten vreselijk in de knoop met dat nieuwe lijf en dan zitten ze echt niet te wachten op zo een machtsmisbruiker.

 19. Zilvertje zegt:

  Wiljan, hij ontkent het in eerdere publicatie, lees ik net. Maar ik als moeder vind dat hij gerust een lans mag breken voor pedofielen, maar hij moet niet hun gedrag goedkeuren, kinderen dienen beschermd te worden, hij vindt dat veel kan, dingen die ik als moeder gruwelijk vind, ik wil die kerel op zijn bek slaan, zo geeft hij pedofielen een vrijbrief.

 20. jantiena63 zegt:

  Verschrikkelijk een dominee die dit zegt, ik had altijd wel bewondering voor het voor zijn werk met daklozen maar dat is door deze uitspraken helemaal teniet gedaan.

 21. Zilvertje zegt:

  Jantiena, ik ben door Wiljan op Google gaan zoeken en hij is al een tijd bezig met pedofilie, dat hij begrip voor alle mensen heeft, dat is prachtig, maar zijn denken over goed en kwaad kloppen niet, echt niet, hoe verder ik er in graaf, stuitend. Fijne avond.

 22. Di Mario zegt:

  WTF, gatver. Oppakken die man. Trouwens een terrormisdaad plannen, bedenken en dergelijke is al strafbaar, kunnen ze dit ook niet met dit soort dingen doen.

  Love As Always
  Di Mario

 23. Zilvertje zegt:

  Wiljan, jij ook dank voor het reageren en door jou ben ik meer te weten gekomen, ik had dus al eerder kunnen weten hoe hij dacht over deze zaken, maar ik hoorde het pas vandaag op de radio.

  Di Mario soms vraag ik me af, waarom deze zaken voorheen minder in het nieuws kwamen en er zoveel gedoogd werd, mogelijk belangenverstrengeling. Maar jouw opmerking vind ik helemaal raak!

 24. rope88 zegt:

  Voordat je nou een lynchmob op de been brengt, zou je de dominee niet eerst eens uitnodigen op je blog om tekst en uitleg te geven? Je bent geschokt, ik ook ALS het inderdaad zo zou zijn.
  In aanmerking nemende dat Visser van de oude vrijzinnige stempel is en het wel goed bedoelt maar het soms wat vreemd en onhandig laat overkomen met geitewollensokkenpraat, lijkt me dat wel zo veilig.

  Oppakken op grond van wat? Heeft de man een misdaad BEGAAN? Belangenverstrengeling? Hier begint het complotdenken, terwijl je zélf not bene aanhaalt of je het wel goed begrepen hebt.

  Versta me goed, ik heb van alles tegen pedofielen en de manier waarop zij proberen tot acceptatie van seks met kinderen te komen, maar tevens probeer ik wél in de gaten te houden dat het zieke mensen zijn, ongeneeslijk ziek.
  En dan kan ik Hans Visser begrijpen als hij zegt dat ook die mensen een plaats moeten krijgen in de maatschappij, niet zijnde een gesticht of gevangenis, net als ongeneeslijk verslaafden.

 25. Zilvertje zegt:

  Zijn opkomen voor de zwakke is nobel, maar zijn denkbeelden op dit vlak deugen niet, met zo een lage moraal, kan je niet deugen, ik heb het goed begrepen in het radioprogramma, ik heb opgezocht dat hij in 2007 een boek heeft uitgebracht. Hij vindt oa dat een oude kerel volwassen seks mag hebben met iemand vanaf 13 jaar…… ik ben moeder, ik verafschuw dit, hij geeft zo de mensen waar hij voor op wil komen een vrijbrief. Begrip, een schuilplaats, oké, niemand heeft zichzelf gemaakt, MAAR LATEN WE DE BELANGEN VAN HET KIND NIET UIT HET OOG VERLIEZEN!

 26. Marjelle zegt:

  Als ik op je link klik en vervolgens op 29 juli krijg ik een programmaoverzicht, als ik daarna op 14:00 uur klik, gebeurt er niets. Waar is de directe link naar dat bewuste radiointerview?
  Verder ben ik heel erg voor hoor en wederhoor en dat mis ik hier volkomen, ik vind het sowieso veel te ver gaan om iemand met naam en toenaam in de titel te zetten en van pedofilie te beschuldigen louter gebaseerd op hoe jij denkt dat hij dingen bedoeld heeft zonder dat je hem de kans geeft om iets uit te leggen. Zo zou jij ook niet willen dat met jou omgegaan werd vermoed ik.

  • Drikus zegt:

   Zivertje zegt niet dat hij een pedofiel is want zij zet er een vraagteken bij.
   Maar als je de man er over hoort praten dan denk je toch wel bij jezelf die man heb een zieke geest, je kan daar natuurlijk anders over denken.

   • Marjelle zegt:

    Het vervelende is, Drikus, dat ik niet eens de kans krijg om hem erover te horen praten omdat haar link niet werkt, toch wel een voorwaarde vind ik in een blog als dit.
    Verder is het een zeer suggestieve titel, met of zonder vraagteken, daar lezen de meeste mensen overheen denk ik, wat blijft hangen is ‘Dominee Visser pedofiel’.

 27. Zilvertje zegt:

  Marjelle, ja, dat terugluisteren, de link vult niet, de andere programma’s wel.

  Hij komt zelf op de radio met naam en vertelt zelf dat hij seks met kinderen vanaf 13 geoorloofd vindt, hij geeft toe dat hij lid is geweest en mogelijk nog van Martijn.

  Hij heeft een functie en draagt iets uit, hij is iemand met gezag, als hij zegt dat sommige dingen moeten kunnen, dan kan het niet anders of hij is er zelf een.

  Kinderen hebben als je volgt wat hij zegt geen rechten. Dat een ouder iemand overwicht heeft en kan manipuleren ziet hij niet. Dat een kind denkt in liefde en niet in seks, ziet hij niet.

  Ik zou graag deze dominee de oren willen wassen en ik neem niks terug.

  Pedofielen moeten niet opgejaagd worden, ze hebben zichzelf niet gemaakt en veel van hem hebben dit zelf als kind meegemaakt, maar de dominee mag het niet goed praten, ze een vrijbrief geven, weet hij wel hoe kinderen die misbruikt zijn lijden? En ik neem niks terug, ik heb het stuk geschreven in opperste verbazing en alles wat ik later heb opgezocht, bevestigt, dat deze dominee de rechten van het kind ernstig schaadt.

  Daarom staat de link er bij, je kunt het nu niet meer rechts horen, maar links, je moet even wachten, dan begint het met nieuws, het is me vanmiddag gelukt en nu weer.

  • Marjelle zegt:

   Zoals ik hierboven ook al schrijf vind ik dat als je soort soort blogs schrijft, je ten eerste hoor en wederhoor moet toepassen en er daarnaast i.i.g. voor moet zorgen dat de link waarop je je hele verhaal baseert het ook werkelijk doet zodat mensen zelf hun mening kunnen vormen.
   N.B. Ik zie nu dat je je eerdere reactie hebt ge-edit en de laatste alinea hebt toegevoegd, Eerlijk gezegd is het mij onduidelijk wat je met ‘je kunt het nu niet meer rechts horen, maar links’ bedoelt.
   Verder verbaast het mij dan weer dat je dit stuk eerst hebt geschreven en pas later dingen hebt opgezocht waardoor je in je mening bevestigd werd.
   Sowieso vraag ik me af wat hij dan precies misdaan heeft? En ik refereer wat dat betreft ook aan de reactie van rope88.

 28. Zilvertje zegt:

  Drikus, dank voor je aanvulling, op een andere plek waar ik schrijf hebben mensen ook de uitzending gezien die jij al eerder aanhaalde en waren ook geschrokken.

  De uitzending lijkt van de site gehaald te zijn, ik kan het nergens meer krijgen, heel apart, dat is nooit zo, lukt me zelfs niet met een omweg.

  Wat ben je nog laat op!

  • Drikus zegt:

   Ik ben een beetje rusteloos en ik heb nog geen slaap maar ik duik er wel zo in.
   Maar jij ook, ja ik heb ook een paar pogingen gedaan om het terug te luisteren maar niet gelukt. maar ik heb hem zoals ik je vertelde gehoord in rondom tien en dat was duidelijk genoeg.
   Ik zeg ook niet dat hij er een is maar er zit wel een steekje los bij de man.

 29. Zilvertje zegt:

  Marjelle, het is van hun site gehaald, ik heb het nog twee maal beluisterd en nu is het weg. Maar zijn uitspraken heeft hij volgens lezers al eerder gedaan in rondom 10.

  Ik vind het ook heel erg, ik bewonderde deze man heel erg. Ik las steeds dat hij minderbedeelden, daklozen en verslaafden hielp. Maar van kinderen heeft hij weinig verstand, dit maak ik op uit zijn eigen uitspraken en ja, je hebt gelijk, door het met een vraagsteken op te schrijven, beschuldig ik hem al zo wat en daar neem ik ook niks van terug, zeker niet na wat ik onderhand op internet allemaal over de man heb gevonden.

  • Marjelle zegt:

   Dat is een artikel van zeven jaar geleden, ik wil graag een link naar het radiointerview waarop je je verhaal baseert. Michiel Smit heeft overigens ook een aantal dingen gezegd, o.a. deze uitspraak is van hem ‘Er is een ding erger dan een neger, een blanke neger!’ (bron Wikipedia).

  • Drikus zegt:

   Dit is een hele goede link Zilver.
   Ik vindt het misselijkmakend als je er naar luistert.
   Maar nu duik ik er echt in.
   Ik hoop tot gauw.

  • Wiljan Hoes zegt:

   Bedroevend laag niveau van Visser. Hij is niet praktiserend pervers, maar wél in zijn manier van denken en spreken en redeneren(pervers is dus hier metaforisch bedoeld). Ik vind hem dan ook nog steeds ‘verknipt’. Zal wel aan zijn opvoeding en omgeving hebben gelegen….

   Onbegrijpelijk dat jij hem zo hebt gewaardeerd, Zilvertje, en velen met jou.. misschien door ontzag voor de titel ‘dominee ? _)))

 30. Zilvertje zegt:

  Marjelle, je mag alles vinden, ik vind dit! Ik heb alles gezegd wat ik wilde zeggen en de link heeft het gewoon gedaan. Nu niet meer en ik heb getracht het op te zoeken, maar het is weg. Maar eerder dan dat ik ontdekte hoe de man denkt, hebben andere het al gezien en gehoord op te tv. En nooit een bericht in de krant gelezen met een vraagteken? Ik zo vaak, later worden dingen dan duidelijker dan voorheen.

  Drikus, welterusten.

 31. Zilvertje zegt:

  Marjella je kan wel zo veel willen, maar als de omroep het er af haalt, moet ik het dan terug toveren?

  • Marjelle zegt:

   ‘Zoveel willen?’, het lijkt me een heel normaal verzoek en dat de omroep het eraf gehaald heeft wist ik niet. Verder denk ik dat je de essentie van m’n verhaal niet begrijpt en dat geeft niet, maar dan heeft verder praten geen zin. Dus welterusten dan maar, het is laat zat ook. 😉

 32. Zilvertje zegt:

  Marjelle het is logisch dat je het ook wilt horen met eigen oren, daarom heb ik de link er bij, maar het is er af en dan kan ik er verder niks aan doen.

  Tuurlijk zet ik een toon, ik vind dit heel belangrijk!

 33. Zilvertje zegt:

  Slaap lekker Drikus.

 34. Zilvertje zegt:

  Ik zit het nu te kijken, maar hier laat Visser niet zoveel los. Jammer dat de uitzending van de site is, het zal vast een goede reden hebben, welterusten.

 35. Zilvertje zegt:

  De laatste link helemaal afgekeken, maar hier is Visser nauwelijks aan het woord. Wat mij rest is, volgens mensen van het radioprogramma geeft de vereniging Martijn tips aan pedofielen, bv misbruik mensen uit je naaste omgeving, dan is kans op ontdekking kleiner, neem een washandje mee, om sporen te wissen. En ze lieten voorheen blote kinderen zien en de kinderen hun geslachtsdelen ( mag nu niet meer ) Gaf Visser toe dat hij lid was van Martijn en dit is ook te lezen op linken waarvan ik er een heb geplaatst. Vindt Visser dat seks met kinderen en oude mannen van 65 jaar, onder bepaalde omstandigheden moet kunnen. ( let vooral op de leeftijd )

  Visser vertelde dat hij lid was van Martijn, uit een soort van vriendendienst, dat hij de uitgegeven blaadje las. Na alles wat ik tot nu toe gehoord heb over Martijn, had het Visser gesierd als hij had gezegd, dat hij liever geen lid was geworden, maar hij nam geen afstand.

  En nu ga ik wat anders doen, ik wordt helemaal misselijk van dit onderwerp en ben zo boos en wie mijn leven beter kent begrijp het waarom!

 36. Apiedapie zegt:

  Vervelend verhaal. Voordat ik echt ging lezen dacht ik: “Hij begrijpt en helpt ook verslaafden, zonder zelf verslaafd te zijn, dus als hij als dominee pedofielen begrijpt, zegt dat niet dat hij zelf ook een pedofiel is”. Maar het lijkt er inderdaad op dat hij wel heel erg ver gaat met zijn begrip (mag), en zelfs lid van Martijn is. Van Martijn ben je toch alleen maar lid als je pedofiel bent?

  Ik ben er ook heel erg op tegen, net als Zilvertje en de meeste weldenkende mensen, dat volwassenen sex met 13 jarige kinderen hebben. Oftewel, en dat klinkt onverdraagzaam, daar ben ik me van bewust, ik ben tegen pedofielen. Niet dat ze er niet mogen zijn, het is neem ik aan een afwijking waar ze niet veel aan kunnen doen, maar ze moeten toch (helaas voor hen) hun geneigdheid niet botvieren. Jammer dan. Je kunt niet alles hebben en in een volgend leven beter zullen we dan maar hopen. Dit is niet tegen de individuen gericht, er zullen best schatjes van mensen tussen zitten, maar tegen het fenomeen.

  Zo’n vereniging als Martijn, met dat soort tips (ik neem aan dat je gelijk hebt, ik heb zelf absoluut geen zin om me erin te verdiepen) deugt dus niet. Als het een vereniging was die haar leden zou helpen met hun afwijking, leren hoe ze e.e.a. kunnen bedwingen, ermee omgaan, dan prima natuurlijk. Maar dit is dus kennelijk andersom, ze geven tips hoe het te doen, en ze lobby’en om het in de hele samenlevig aanvaard te krijgen.

  Als je kleptomaan bent dan probeer je daar ook niet aan toe te geven. En dan heb je ook geen vereniging die je tips geeft om zo goed mogelijk te stelen en die stelen maatschappelijk aanvaardbaar probeert te krijgen.

  Marjelle zeurt naar mijn smaak ietsje te lang over “hoor en wederhoor” en werkende links alsof je een professioneel journalist bent. Ze vergeet kennelijk wat ‘bloggen” is. Je hebt iets gehoord, je krijgt een emotie, en je schrijft dat hier op. Dat is precies wat bloggen is. Dit verhaal is genuanceerd zat, er wordt niet in gescholden, en je hebt heel goed je best gedaan om je mening met informatie en bronnen toe te lichten. Prima dus. Ga zo door. Wat mij betreft wel tenminste.

  • Apiedapie zegt:

   Oh, kleinigheidje: het was vandaag, toen je het schreef niet 29-08-11, maar 29-07-11 (tweede regel).

  • Marjelle zegt:

   Dat jij als je het met iemand niet eens bent meteen maar met het predikaat ‘zeurt’ aankomt zegt alles over jou. Weer en wederhoor vind ik relevant idd, zeker als je mensen met naam en toenaam in de (suggestieve) titel zet, of je nu journalist bent of blogger. Dit blog is in eerste instantie gebaseerd is op een radiointerview en dan is het wel belangrijk dat die link het ook doet zodat mensen hun eigen mening kunnen vormen i.p.v. klakkeloos dingen aan te nemen, dat ik daarop doorvraag is dan ook logisch, dat de omroep het later verwijderd heeft, daar kan iemand uiteraard niets aan doen. Of je nu uit emotie blogt of een reisverhaal schrijft, etc., als je mensen met naam en toenaam noemt moet je extra voorzichtig zijn in de conclusies die je trekt en de suggesties die je wekt, maar dat is mijn persoonlijke mening.

 37. Zilvertje zegt:

  Hallo Apie, dank voor je reactie, ik heb snel de datum veranderd. Ja, zo dacht ik ook Apie, voor het gesprek op de radio begon, het werd van te voren aangekondigd en ik dacht: dat moet ik horen, wat is die man toch nobel. Maar zijn helpen en begrip gaat verder, lid zijn van Martijn kan niet, dat gaat te ver, ik heb jarenlang verslaafden mensen geholpen, maar nimmer zelf gebruikt, je houdt een professionele afstand en daar zaten zulke lieve leuke mensen bij, maar nee, zo zie ik dat ook met dit en daar komt nog bij dat de rechten van het kind worden overtreden, vele pedofielen denken dat het niet schadelijk is voor het kind, hoe gruwelijk.

  Aan het pedofiel zijn, kan je voor zover ik weet niks doen, het is je geaardheid, het is zelfs zo dat ook een mens met normale geaardheid op kinderen gaat vallen, tis is bv zo als er op een specifieke plek in de hersenen een tumor gaat groeien, dit toont maar aan hoe weinig je zelf in je hand hebt. Maar om het te promoten dat gaat me te ver, de mensen hebben steun nodig en voorlichting en er moet hen begrip bijgebracht worden voor kinderen. Maar niet die viespeukerij die volgend de advocaat in het blad van Martijn staat en daders juist helpen, sporen te wissen.

  Ja, Apie, het is in emotie geschreven maar wel deed ik dadelijk de link erbij, dan duurt het altijd even voor hij on line is, maar hij is er door de radio afgehaald, mogelijk heeft dat een reden, ben ik niet de enige die me over dit gesprek verbaasd heeft, bijna van me stoel viel over wat ik hoorde, ik wist toen nog niet dat Visser er een boek over had geschreven 2007 en lezingen houdt over pedofilie en in mijn ogen te ver gaat met wat mag. Als je zo denkt, dan klopt het niet in je bovenkamer, dus ik vind het een verdacht figuur, hij had bepaalde zaken moeten afwijzen, dan was hij nog een held van mij, maar helaas.

  Fijne dag!

 38. Zilvertje zegt:

  Wiljan, ik waardeerde hen omdat hij verschoppelingen hielp en dat hij pedofielen beschermd oké, maar in mijn ogen begrijpt hij ze te goed, keurt hij hun denkwijze goed, als ik hem goed begrijp dan mag het onder bepaalde omstandigheden boven de dertien en plaatjes en zo en geslachtsdelen, dat mag allemaal. Dus zwart wit gezien, zou hij dus goedkeuren dat een pedofiel klaarkomt op een plaatje van een bloot kind, maar dat kind is wel een kind en hoe komt de pedofiel aan de foto? Allemaal doodeng. Zou Visser zelf een vader zijn? Kan het me niet voorstellen. Dank voor je reactie fijne dag.

 39. joost tibosch sr zegt:

  Heb zijn preek gehoord en huiver. Als volwassen man kent hij blijkbaar niet het verschil tusen knuffelen, lichamelijk contact én sexuele drift. Misschien dat we te weinig vanaf onze jeugd geleerd hebben te knuffelen en te benauwd (gemaakt) zijn voor lichamelijk contact, maar ieder van ons weet toch, als dan ook sexuele drift (en die herkennen we best!) doorbreekt, dat je die dan moet beheersen als de ander daar niet volwassen op kan reageren. Dat die leeftijd van volwassen zijn voor iedereen praktisch wel iets anders zal liggen, mag een wet niet verhinderen daar een leeftijd voor vast te stellen (wat is het nu 16,17,18 jaar? ik weet het niet eens!) om in ieder geval misbruik en schade (en wat praat ie daar toch makkelijk over!) zoveel mogelijk te voorkomen. Pedofielen met hun geaardheid zullen we van jongsafaan zo goed mogelijk zonder taboe moeten opvangen met name in het gezin, hun leren hun sexuele drift te beheersen en hun het verschil bijbrengen tussen knuffelen en sexuele drift! Want zij verdienen ook die knuffel van menselijke genegenheid, en moeten die ook kunnen geven.

 40. Zilvertje zegt:

  Joost mooie reactie! Ik heb natuurlijk door ongeloof geslagen een zoektocht gehouden naar Visser en wat ik merkte was best wel schrikken, door een zoektocht naar hem, kwam ik op een site voor pedofielen, daar staan al zijn uitspraken, in een soort You Tube kader, mijn pc waarschuwde al, met een rood teken, dit geeft dus aan dat zijn denkwijze aangehangen wordt door pedofielen en dat maakt het juist gevaarlijk, als een man van zijn statuur het goed praat.

 41. Zilvertje zegt:

  Marjelle, ik zeg niets anders dan hij zelf in het interview zegt, loop alle linken maar na, google hem, ik kom met niks nieuws,, het was alleen voor mij nieuw.

  • Marjelle zegt:

   Zilvertje, ik heb ook een aantal links bekeken, o.a. deze waarin hij duidelijk zegt dat hij geen pedofiel is.
   http://forum.fok.nl/topic/871718
   Verder zal ik hem attenderen op je blog zodat hij weet wat er allemaal over hem geschreven wordt, dat vind ik wel zo eerlijk. Hij heeft dan i.i.g., mocht hij dat willen, de mogelijkheid om een weerwoord te geven.

 42. Zilvertje zegt:

  Nee, Marjella, een dief geeft ook niet toe dat hij steelt, zal het eerst ontkennen tot de bewijzen er zijn. Ook ik zeg dat in een van mijn reacties, dat hij het ontkend, maar waar het om gaat is dat in mijn ogen als moeder van kinderen, het niet kan, dat oudere mannen seks hebben met kinderen in de pubertijd en ga je zelf eens na, kan jij je nog voor de geest halen hoe het was als puber? Experimenteren hoort met iemand van eigen leeftijd, gelijkgestemde, zonder plan vooraf, met beschermende middelen. Wie niet erkent hoe schadelijk het voor kinderen is, deugt niet. De dominee praat het goed, hij zou juist wijze raad moeten geven en het een halt toe roepen, en verder deze pedofielen omarmen, maar niet het goedpraten van hun daden. De dominee praat te gemakkelijk over de schade die een kind oploopt en vindt de schade die een kind oploopt door een ouder die slaat groter. Hij zou eens een jaar in de psychiatrie moeten gaan werken, daar zit het vol met mensen die als kind misbruikt zijn door een viezerik, hun leven en dat van hun naaste omgeving is verwoest, hij zou eens in de verslavingsklinieken moeten werken, kijken hoeveel mensen hun aangedane misbruik, wegdrinken of spuiten of snuiven. HIJ HEEFT EEN VOORBEELDFUNCTIE< HIJ ZOU ZAKEN MOETEN AFKEUREN!

  Je betrokkenheid bij hem geeft te denken, nou hij mag alles lezen en alles zien, ik heb niks te verbergen, net zo goed als dat alles wat hier staat terug te vinden is in zijn gesprekken, alleen hij beheerst de tactiek van er omheen draaien en zalven en goedpraten wat krom is, de dominee is van harte welkom.
  En ik ben een moeder van kinderen, mijn emotie en boosheid zal toch wel ergens vandaan komen denk je niet!

 43. Marjelle zegt:

  Tja, op die manier heb je altijd gelijk natuurlijk, als ze het ontkennen dan liegen ze.
  ‘Je betrokkenheid bij hem geeft te denken’
  Wat suggereer je hier? Ik ben overigens niet zozeer betrokken bij hem, maar ik kom wel op voor mensen waarover van alles wordt geschreven zonder dat ze de kans hebben gekregen om zich daartegen te verdedigen.

 44. Apiedapie zegt:

  Interessanter dan dit gehakketak lijkt mij de vraag of de omroep de link echt heeft weg gehaald en waarom.

 45. Zilvertje zegt:

  Wat ik suggereer is dat je een man verdedigd die de rechten van een kind negeert, WIJ ZOUDEN MOETEN OPKOMEN VOOR KINDEREN. DAT HOOR IK NERGENS IN AL JE WOORDEN GA ZELF MET HEM PRATEN EN VRAAG NAAR ZIJN STANDPUNTEN>
  Als de dominee tussen nu en straks komt, ik ben boodschappen aan het doen, mijn gezin verzorgen en mijn huis opruimen.

  De dominee hoeft zich niet te verdedigen, zijn denkwijze heeft hij duidelijk naar voren gebracht en een deel ervan verwerp ik: het seks hebben van ouderen met pubers, nobel is zijn opkomen voor minderheden, dapper en strek, maar dan moet je niet de rechten van het kind uit het oog verliezen, complementaire rollen, die moet men NIET uit het oog verliezen, ook de dominee niet.

  • Marjelle zegt:

   Wil je ajb wat minder hard schreeuwen, het doet pijn aan mijn oren. Leg me verder ook geen woorden in de mond, hier staat duidelijk wat ik vind: ‘Ik ben overigens niet zozeer betrokken bij hem, maar ik kom wel op voor mensen waarover van alles wordt geschreven zonder dat ze de kans hebben gekregen om zich daartegen te verdedigen.’
   Dat betekent dat ik net zo goed iemand zal verdedigen die al schuldig wordt geacht terwijl er nog niet eens een proces is geweest, enzovoort.
   Verder ben ik het uiteraard met een aantal van zijn uitspraken niet eens. Daarnaast is het wel zo dat ik het ook een slechte zaak vind als bepaalde groepen worden uitgestoten door de maatschappij. Als je mensen maar lang genoeg als uitschot behandelt gaan ze er zich op den duur ook naar gedragen en daarmee maak je de samenleving juist alleen maar onveiliger is mijn mening. In die zin ben ik voor openheid, voor discussie, dingen bespreekbaar maken (is heel wat anders dan goedkeuren) i.p.v. weg te stoppen. Ik denk dat je daarmee op termijn de kinderen juist meer beschermt dan als een hele groep bij voorbaat weggezet wordt als potentiele criminelen met alle gevolgen vandien.

 46. Zilvertje zegt:

  Appie, ja, ik zou wel willen weten waarom het niet terug te luisteren valt, ik kan er wel wat bij bedenken? Zijn er meer mensen geschrokken, is het in beslag genomen?

 47. Apiedapie zegt:

  Als je hoor en wederhoor als voorwaarde stelt voor plaatsing dan kan een blogger nooit iets over bekende mensen schrijven. Een beroemdheid gaat uiteraard niet reageren op een blog. Zou dagwerk zijn. Al moeilijk genoeg om de reguliere media allemaal bij te houden die over je heen vallen als er iets gebeurt. De links naar andere interviews zijn wat mij betreft afdoende om het blog en de titel (met vraagteken!) te handhaven.

 48. Zilvertje zegt:

  http://www.youtube.com/results?search_query=deel+4+dominee+visser+pedofilie&aq=f

  Deze linken heb ik afgeluisterd, ben ik nou dom, deze presentaties geven een vrijbrief aan sommige vormen van seks met pubers, door er een wetenschapper bij te halen, moeten we het nog geloven ook, ik vind het verwerpelijk.

 49. Zilvertje zegt:

  Ik schreeuw helemaal niet, ik ben de rust zelve. En ik heb genoeg pedofielen in mijn werk gesproken en ik heb ze nooit als uitschot behandeld, hoe kom je daar nu bij? Maar er zijn wel grenzen. Het moet niet zo zijn, dat het kind het onderspit delft omdat een pedofiel aan zijn gerief moet komen en nu zeg je het zelf al, je bent het ook niet eens met alle uitspraken van de dominee.

  Als een pedofiel wel over de grens gaat, dan noem ik het een viespeuk en iemand die een kinderleven kapot maakt en die dat anders ziet, dat is niet mijn vriend. Iemand die over de grens gaat in denken en goedpraten, vind ik ook een piespeuk. Is ook een aanzetter tot de daad, een goedprater, heel gevaarlijk, mensen met statuur, zouden zich moeten onthouden van zulke gevaarlijke uitspraken en wie het al goed vond in de jaren 70, toen blijkbaar meer mocht, was net zo goed toen ook een viespeuk, want wie toen al niet begreep dat het niet deugde, deugde zelf niet, maar men weet het wel hoor diep in het hart. De dominee haalt liefde en lust door elkaar, een kind kan een lustprikkel voelen, zonder te weten wat het is en zoekt er ook niks achter, dat is de natuur, maar daarom mag een pedofiel daar geen gebruik van maken. Als ik langs een boer loop en ik zie een lekkere appel aan de boom hangen, helemaal rijp eentje die bijna valt, mag ik hem ook niet zomaar pakken en dan zeggen, de appel vroeg er om, hij viel bijna.

 50. kitty zegt:

  Een moeilijk thema! Ik heb een hele tijd zitten luisteren via die schakel:deel 2,3,4,5,6.
  Ik krijg niet de indruk dat de man zelf pedofiel is maar wel dat hij een lans wil breken voor de bespreekbaarheid van het thema. Hij geeft ook zelf aan dat hij lange tijd negatief heeft gedacht over de kwesties rondom pedofilie maar dat hij daarop terug gekomen is. Om iedereen een plaats te geven in onze maatschappij is het wel nodig om vooroordelen achterwege te laten en bespreekbaar te maken waar de grens ligt en waarom.
  Onze wetgeving dient ook toezicht te houden op hetgeen in zo’n verenigingsblad wordt geschreven. Het mag niet aanzetten tot iets strafbaars ander dient de schrijver vervolgd te worden.
  In ieder geval vind ik het een thema waarvan je niet zo snel kunt zien wat goed of fout is.
  Luisteren we bv. ook naar de jongeren zelf? Die denken en voelen ook niet allemaal hetzelfde.

 51. joost tibosch sr zegt:

  Ben er een uit de dertiger jaren en zit me hogelijk te verbazen over die lui die zeggen dat pedofilie in de zestiger en zeventiger jaren gewoon goedgepraat werd. Gekoof me, ik heb al die jaren heel bewust meegemaakt, heb daar niets van gemerkt, Alleen weet ik inderdaad nog wel dat een stelletje zonderlingen -en dat waren er volgens mij minder dan nu- het over zoiets hadden. Ik ben verdomme echt weer eens kwaad!

 52. Zilvertje zegt:

  Kitty, dank dat je de tijd hebt genomen om te luisteren, ik zie sommige dingen wat anders, als hij het heeft over lust bij jonge kinderen, ik vind dat hij de plank helemaal misslaat en de behoefte van tieners, nou ik heb vier kinderen, maar geen van mijn kinderen heeft ooit de behoefte om liefde te krijgen van een vreemde, nou en seks al helemaal niet. Ik denk dat het eerder een projectie is, dat wat de pedofiel denkt te voelen, projecteert hij op het kind en natuurlijk kan een kind een gevoel van lekker ervaren als iemand aan het kind komt, maar is het niet gruwelijk, dat dit een ouder iemand is, dit verward het kind, ik vond het heel even lekker, is het nu mijn schuld? Denk het kind, ben ik dit begonnen en voor je het weet zit het kind in een kluwen van list en bedrog.

  Het volgend de wet is het verboden, gelukkig maar.

 53. Zilvertje zegt:

  Joost, toch is het zo, ik ben geboren in 1958 en weet nog heel goed dat er in de jaren 70 programma’s op de tv waren die het seks hebben met kinderen aan het promoten waren, ik weet nog een moeder die het normaal vond dat ze haar zoontje liefhad gelijk haar man, ik was een puber en ging door de grond. Maar het was niet echt normaal, in mijn ogen en een korte stroming.

 54. Zilvertje zegt:

  Oh, ja, Kitty, ik vind dat Martijn verboden moet worden, ik heb de petitie ondertekend, in het radioprogramma werd het niet tegengesproken dat er tips werden gegeven om de politie uit handen te blijven en hoe je je sporen kon wissen, ik begon helemaal te trillen. Hier had Visser moeten zeggen: DIT MAG NIET! maar hij is/was gewoon lid.

  Met de wetenschap was het Hofnarretje, met wat we als gezin hebben moeten meemaken, met wat ik weet vanuit mijn werk, en wat ik zelf heb meegemaakt, roep ik met heel mijn hart. ( red de kinderen )

 55. kitty zegt:

  Hij heeft het ook over een boekje van 10 Euro dat hij over het thema heeft geschreven. Het lijkt me wel goed om dat te lezen om een juiste basis voor een mening te krijgen. Mondelinge uitingen missen vaak een deel van de uitleg waardoor je zaken anders interpreteert.

 56. Zilvertje zegt:

  Ja, Kitty in 2007 heeft hij dit uitgegeven en gepromoot, ik heb alleen gehoord hoe hij het promoot, dit is soms op te vatten als, de pedofiel mag zijn gang gaan, elke pedofiel zal het met die oren horen en zich aangemoedigd voelen, hij spreekt op het randje, spreekt uit naam van het kind, het kind dat totaal weerloos is in dit verband, want als kind weet je toch echt niet wat je hier mee moet? Het paaien, het je mag het je ouders niet vertellen, want dan worden ze heel boos op je en dan krijg je geen geld/snoep meer.

  Breek me de bek niet open wat kinderen meemaken op scholen, op de voetbal, soms in hun eigen huis, het Hofnarretje is echt geen enge film, het is gewoon waar!

  Ik ga het boekje niet kopen, ik heb de man dingen horen zeggen, die ik niet kon geloven, maar hij zei het wel, door mijn speurtocht, ben ik op een pedosite gekomen, walgelijk, ik ben er klaar mee, ik ga over tot de orde van de dag en heb mijn steentje bijgedragen door te ondertekenen.

  Nou xxx fijne avond.

 57. kitty zegt:

  Een vereniging verbieden? Nee, dat vind ik te ver gaan.
  Maar strafbare zaken moeten vervolgd worden. |Dat geldt voor iedere vereniging.

 58. Zilvertje zegt:

  Kitty ze geven een blad uit met blote kinderen, met tips, om ontdekking van misbruik tegen te gaan, dit werd gister niet tegengesproken, dat is strafbaar. Ze doen dit gewoon, dus als ze het niet kunnen laten, dan moeten we weg.

 59. kitty zegt:

  Ik heb geen idee van wat ze werkelijk doen/gedaan hebben, maar ik heb begrepen dat begin september het handelen van deze vereniging besproken wordt binnen ons politiek systeem.
  Wellicht komt er dan een concreet standpunt waar wij als maatschappij mee kunnen instemmen.

 60. Zilvertje zegt:

  Kitty, klopt, ja.

  Wat ze doen, oa wat ik in mijn stukje schrijf, tips geven om kinderen te misbruiken en de politie ontlopen.Het kwam aan de orde in het radioprogramma, Martijn geeft de tip, kinderen uit je nabije omgeving te misbruiken, dan is de kans op ontdekking klein en je moet een washandje meenemen om de sporen te wissen, ja, ik vind dat gruwelijk, maar het werd niet tegengesproken in het radioprogramma.

 61. Wiljan Hoes zegt:

  Jee, Zilver, de dominee is nog steeds niet langs geweest ; )))
  Je hebt gelijk met je voorbeeld uit de jaren 70. Het hoort in het plaatje, er was de ideologie van de ‘anti-autoritaire opvoeding’, waarin de basis-denkfout dat kinderen mensen in het klein waren prominent was. Dat vonden veel mensen, dat waren niet zoals Joost beweert een paar lui.
  Joost noem ik trouwens ook wel eens dominee : -))

 62. Wiljan Hoes zegt:

  Aanvulling: en nu is die denkmode helemaal omgeslagen. Voorlopig zitten ze in het defensief. Moet geen hetze worden echter, we moeten in het gezonde midden van 2 uitersten blijven. Zogezien is Visser nu gewoon uit (de mode en tijd).

 63. Zilvertje zegt:

  Hier iets wat ik vind wat ik de dominee ook heb horen zeggen in de uitzending, over seks met pubers:
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/nieuws/article/detail/1397561/2007/04/02/Dominee-Visser-publiceert-boek-over-pedofilie.dhtml

 64. Zilvertje zegt:

  Wiljan, ja, ik weet het nog heel goed, mogelijk, is die stroming van bovengronds weer ondergrond gegaan en zijn sommige mensen die geen neiging hebben tot, op het verkeer de been gezet en hebben even meegedaan, maar het verdween weer.

  Een kind heeft nog niet zo lang rechten, het is nog niet zo heel lang dat kinderen bv bij een operatie geen verdoving kregen, men vond dat een kind niet kon voelen.

 65. Zilvertje zegt:

  Wiljan, nee, hij is niet geweest, Ik heb wel een link hierboven toegevoegd, Trouw schrijft over het boek van hem 2007 en haalt aan wat ik ook in het gesprek hoorde en stuitend vond en waarvan ik dacht: hoor ik dat nou goed, van seks met pubers.

  • Wiljan Hoes zegt:

   Dat gezegde ken je misschien niet, Zilver: als er ergens een stilte valt in een gesprek, een ongemakkelijke, dan zei men, nadat de spanning was geweken en om de stilte te doorbrken : oh, de dominee kwam zeker voorbij!? Maar dat is misschien wel een typisch katholiek gezegde, ik ken het uit mijn Brabantse jeugd.

 66. joost tibosch sr zegt:

  @Wiljan, ter geruststelling ik ben net als jij een brabants lekebeest. Ik merk trouwens tegenwoordig dat als je iets godsdienstigs zegt, dat mensen aan alle kanten in de gordijnen vliegen. Ben daar aan gewend geraakt. Zal ook wel weer over gaan!
  Waarschijnlijk hebben jullie dat soort zaken rond pedofilie als puber op een heel andere manier opgepikt dan ik. Dat van die “vrije jeugd” (en dat is wat anders!) is even in zwang geweest tot de kinderen wat groter en ongenietbaar werden!

 67. Zilvertje zegt:

  Joost, ja, mogelijk had het dadelijk onze aandacht, omdat het over ons ging. Als voorbeeld geef ik dit, bij al mijn zwangerschappen, zag ik overal zwangere vrouwen en nu zie ik ze nooit meer, ik zit nu in een andere fase en let op andere dingen, gaat allemaal automatisch, zo is dat jou en ons natuurlijk ook vergaan.

  Net zo iets als je een jaar of 12 was en op feestjes gingen ze schuine moppen vertellen en die grote lagen dan dubbel en de ooms en tantes hadden rode koontjes, dan voelde je, je als kind zo ongemakkelijk. Of dat liedje van meisjes van 13 als je zelf 13 bent, je zou die kerel zo ze graf in willen schoppen, zo komt dat aan.

  Ik weet nog heel goed hoe ik me voelde als kind en puber en de slechte mensen vergeet ik ook nooit, helaas kom je er te laat achter welke slecht zijn, dat komt omdat ze hun macht, of positie misbruiken.

  Lieve mensen, dank voor al het reageren, ik heb hier boven een grappig verhaaltje met een leerzame ondertoon en ik heb tijdens het reageren met jullie weer een hele serie nieuwe verhaaltjes geschreven en af en toe plaats ik daar wat van, maar ik moet ook nodig over mijn Boerenkoolproject schrijven, want echt het groeit zo goed, dag allemaal! Laten we lief zijn voor elkaar en het leven genieten, zonder een ander lastig te vallen, dan zal alles ooit weer goed komen.

 68. joost tibosch sr zegt:

  Wat ben jij toch een lief jong! Mag ik op mijn leeftijd toch wel zeggen, hé!

 69. Zilvertje zegt:

  Het terugluisteren is gewoon mogelijk, eerste link bij mijn bijdrage, links op pagina datum invullen, 29 juli, tijd: 15.00 uur en dan wachten, duurt even. En net als je denk, hij doet het niet, begint het nieuws en daarna volgt het gesprek..

 70. Ik heb geluisterd.
  De discussie kwam niet echt uit de verf.
  Ik vond het programma Hollandse Zaken beter. Dat kan je ook terug zien.
  Ik luister nooit radio en weet nu weer waarom.
  Mijn God. Wat een rotzooi voordat het bewuste gesprek kwam (na circa15 minuten)en daarna ging het weer door met dezelfde rotzooi(kabaal).
  Als dat de radio van tegenwoordig is dan mis ik niks.
  Laat mij maar fijn eigen muziek draaien!

 71. oma zegt:

  blijkbaar schiet ds. visser een beetje door in zijn naaste liefde, hou zou beter moeten weten. oma

 72. Pingback: Dominee Visser van de Pauluskerk zelf pedofiel? «

 73. Zilvertje zegt:

  Jammer, de linken werken niet. Maar toch dank voor het reageren SKS.

 74. Zilvertje zegt:

  Oma, hij moet meer in het belang van de kinderen denken vind ik.

 75. Redactie SKS zegt:

  Ja hoor werken wel 😉

 76. Redactie SKS zegt:

  http://www.stopkinderseks.com/geheime-kamer/

  Er is nog zoveel wat niet bekend gemaakt is. Wij hebben jaren geleden al een aanvaring met ds Visser gehad, betreffende zijn medewerking met Martijn. Pieter Siebelt schreef een boek over ds Vissers. “Vissers in troubel watër “.Siebelt is een onderzoeksjournalist

 77. Zilvertje zegt:

  Bij mij niet, maar de laatste werkt wel, ik ga het even bekijken, dankjewel! Mmmmmmmmmmm, dus Visser werkte ook samen met Martijn? Op welk vlak?

 78. Redactie SKS zegt:

  Hij was actief lid van de pedofielen vereniging Martijn. Op de website van Martijn http://www.martijn.org zul je veel meer van ds.Visser vinden. Evenals Frans Gielis en Gert Hekma.
  Kijk deze video maar eens, in het geheim opgenomen in de Paulus Kerk
  http://www.stopkinderseks.com/2011/08/wij-zijn-eerlijke-mensenzegt-de-pedo-video/

 79. Zilvertje zegt:

  Nou ik ben geschokt, dit is natuurlijk een deel van die bijeenkomst, maar Visser sluit het af en als hij alleen maar ruimte gaf aan pedofielen om te uiten en onderdak zodat ze niet ondergronds gaan, had hij zeker sommige aangehaalde zaken moeten belichten of zijn mening er over zeggen, hij komt nergens op voor de rechten van het kind, en biedt ook geen weerstand tegen het liegen voor de rechtbank, hij is partijdig en ik vind hem dus heel gevaarlijk, zijn er wel onderzoeken naar hem gedaan? Het kan niet anders of hij is het met deze mensen eens, ik vind het heel erg,

 80. Zilvertje zegt:

  Oh, ja, ik wil niet op Martijn kijken. Ik vrees voor wat ik ga zien.

 81. Redactie SKS zegt:

  Precies dat hoort een ds te doen, opkomen voor het slachtoffer. Maar de ds. ziet de pedo als slachtoffer net als zo vele hulp instanties, want laten we eerlijk zijn, de peod wordt geholpen reclassering enz, aan een baan, een huis, meubels. Wat voor hulp is er voor slachtoffers? De hulp die er is moeten ze zelf zoeken.
  Bij martijn zul je geen foto’s meer vinden. Deze zijn allen verwijderd daar hoef je niet bang voor te zijn. Ik adviseer je wel een braakemmer klaar te zetten. het zijn allemaal positieve pedo verhalen. Waarom het wel zou moeten kunnen, maar whats new?

 82. Zilvertje zegt:

  Durf het toch niet, ik ben moeder van vier kinderen en heb veel mensen verpleegd die ooit misbruikt zijn geweest en op mijn persoonlijke ervaringen en die van mijn gezin zeg ik maar niks. Ook heb ik in mijn werk pedofielen moeten verzorgen, op long-stay afdelingen, ik heb ze altijd rechtvaardig behandeld, maar er zijn grenzen, ik vind dat de dominee over die grenzen gaat, ik hoor steeds terugkomen dat de belangen van de pedofiel voorop staan, ze praten alles goed en ze hebben ook slimme plannetjes, de dominee zou zelfs de politie moeten tippen naar aanleiding van wat hij gehoord heeft in mijn ogen, want het is misdadig en liegen voor de rechtbank gaat alle perken te buiten, het is een apart groepje mensen en slim ook merk ik nu.

  Over hun geaardheid zal ik niks zeggen, daar kan je niks aan doen, maar ze moeten zich wel aan de wet houden.

  Over verlagen van die 16-jarigegrens, zegt de dominee ook niks, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

 83. Zilvertje zegt:

  Ik ga kijken of ik dit verder kan onderzoeken, zodra ik reactie heb op mijn gekozen plan, dan publiceer ik er over.

 84. Pingback: Dominee Visser van de Pauluskerk zelf pedofiel? « Laster Blog Archief

 85. Redactie SKS zegt:

  Het is dus geen geaardheid. Dat zouden ze wel willen, dan hebben ze nl net zoveel rechten als homo’s. Dan worden ze beschermt door de wet. De uni in Maagdenburg heeft kunnen aantonen dat deze heren een stofje missen. Vraag me niet wat voor stofje want dat weet ik niet. Het liefs willen marthijn en cornuiten de leeftijds grens naar 0 jaar verlagen
  Pauw & Witteman en de PNVD google maar eens.

 86. Zilvertje zegt:

  Oke, ga ik straks doen, dank je.

 87. Zilvertje zegt:

  Laatste nieuws, ik sta met dit blog op een lasterweblog, dat naar justitie gaat!
  Kan het fragment van P en W niet vinden.

  • Drikus zegt:

   Je laat je toch niet ontmoedigen dat op op een lasterwebblog staat he?
   Je komt namelijk op ten eerste voor je eigen kinder natuurlijk en voor alle andere kinderen op de hele wereld.

 88. Zilvertje zegt:

  Drikus, nee, ik ga het allemaal uitzoeken, maar het voelt niet prettig. Die pagina over laster was vandaag ook op de radio.

 89. Redactie SKS zegt:

  welk lasterweblog sta je?

 90. Zilvertje zegt:

  Ik klikte op een link, in mijn eigen systeem, die alles registreert, want ik zocht een link die jij geplaatst had en toen kwam ik op iets dat ik niet kende, ben de juiste naam vergeten, er stond iets van lastersite, ik stond prominent bovenaan met mijn artikel.

  Boven aan las ik nog, dat ze alles aan justitie gingen doorspelen. Ik probeer het weer terug te vinden, maar het is onvindbaar, maar moet wel ergens zijn.

  Op radio 1 ging het vandaag ook over laster, bv dieven met naam en toenaam op een site zetten, maar nu sta ik er zelf ook bij.

 91. Zeer leuk stuk, deze site zou veel bekender moeten zijn.

 92. Redactie SKS zegt:

  Ach dat zijn de vijanden van de oprichter van SKS niks van aan trekken. Er worden al maatregelen getroffen.

 93. Zilvertje zegt:

  Oke, dus je kent ze, bij het terugvinden van de site, kwam ik inderdaad ook jullie SKS naam tegen.
  Het is denk ik niet van wat ik op de radio hoorde vandaag, dit is nogal eenzijdig en ze maken nog meer taalfouten dan ik al doe, hahahahah!

 94. Redactie SKS zegt:

  Ja we kennen ze, weten alles van ze. Ze zijn niet belangrijk voor ons 😉

 95. Zilvertje zegt:

  Gelukkig! Het lijken sensatiezoekers of zijn het zelf ook pedofielen?. Nou ik ga verder met andere dingen, dit blog blijft kijkers trekken, terwijl ik al zoveel anderen er na schreef, je wordt gewoon naar van al dat kijken naar wat hun zeggen dat normaal is. Dacht dat ik alles al wist,maar wat is dat een leugenachtige bende zeg. Ik heb de petitie getekend en ik ben blij dat ik dat heb gedaan.

  • Drikus zegt:

   Ik ff op die lastersite gekeken de link naar je blog staat er wel maar je kan niet meer reageren dus als geen weerwoord willen sluiten ze reacties wel heel erg laf.
   Ga maar lekker met je boerenkool project door ff je zinnen op wat anders zetten en houd stand.

 96. Redactie SKS zegt:

  We hebben een stukje van je onderwerp over Visser op SKS gezet met de link hier naartoe om verder te lezen.Wij lezen zoal 5 jaar, elke keer komen we nieuwe zaken tegen, om triest van te worden.

 97. Zilvertje zegt:

  Oke!

  Ik zet ook even een link over wat WIKIPEDIA zegt over de pedofielen partij Martijn. Daar staat Visser ook als lid.( hij geeft dat in gesprekken in de media ook toe, ik weet alleen niet of hij nog steeds lid is )

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Vereniging_MARTIJN

 98. Zilvertje zegt:

  Ja, Drikus, het is een beerput, met takken naar de politiek, ik heb in een inkijkexemplaar online gelezen in dat boek wat over oa dominee Visser ( niet zijn eigen boek ) gaat, als dat toch allemaal waar is. Op Bol.com kon ik het zien.

  Ik heb gestudeerd vanavond en tussen de bedrijven door en zitten zoeken op internet. Weet nu ook het verschil tussen pedofielen pedoseksueel, over hulp in Duitsland en dat de minister van volksgezondheid dat hier ook wil proberen . Ik zit lekker met een potje thee en ga slapen, heb alle dekbedden gewassen van al mijn lieve schaapjes, heel werk dubbelen, maar dan gaan we weer schoon de winter in,ja, als ik schrijf over micro-organisme moet ik natuurlijk zelf ook mijn best doen. :^)

  Terusten. Was hier dicht bij op het water ( Meer ) een boot geëxplodeerd twee zwaar gewonden zijn naar Beverwijk, brandwondencentrum, arme mensen.

  • Drikus zegt:

   Die schaapjes hebben het maar goed bij jou en terecht natuurlijk.
   Erg voor die mensen op die boot. misschien gelukkig voor hun dat het in de buurt van Beverwijk is.

 99. lidy zegt:

  Heel goed Zilvertje dat je opkomt voor de kinderen. De belangenpartij is altijd een volwassene, de rechtvaardiging is altijd de vrijheid van het kind dat zn lust ook mag uiten bij zo een kindervriend.

  Een argument dat je ook steeds hoort is dat de menstruatie het teken zou zijn van lichamelijke volwassenheid. Die menstruatie zou dan de grens moeten aangeven voor een seksuele relatie.

  Gelukkig hebben we nog een gezamenlijke afspraak in dit land en bij wet vastgelegd dat volwassenen geen seksuele relaties aan mogen knopen met een jongen of een meisje dat nog geen 16 jaar is. En ter bescherming van de jeugd moeten we vooral zorgen dat dat zo blijft.

  Daarom is het zo goed dat je een tegengeluid laat horen Zilvertje. Het gaat hier niet over de veroordeling van Visser of wie dan ook, het gaat erom dat lieden zoals Visser impliciet propaganda maken om de wetgeving te versoepelen ten gerieve van pedofielen. En dat als dominee vanaf de kansel. Een dominee die lid is van een pedofielenvereniging zou geen pedofiel zijn? Is dat hier een discussie? Zoiets als een iemand die lid is van de NeoNazies, die zelf geen NeoNazi is, maar belangeloos lid is uit solidariteit met een niet zo populaire groep binnen de samenleving? En dan wel het lidmaatschap geheim houdt, immers de ledenlijst is nu pas naar buiten gekomen door de actie van Anonymous. Kortom, kletskoek!

 100. Zilvertje zegt:

  Dankjewel Lidy voor je reactie. Ja, daar heb ik niet aan gedacht, was ik alweer vergeten, de ledenlijst van Martijn is bekend gemaakt door de hackers. Het is natuurlijk daarom dat hij in de radio-uitzending er een aparte slinger aangaf dat hij lid was/is.

  Ja, ik vind oprecht dat ze de zaken omdraaien en verkeerd zien, een kind jong of wat ouder zit niet te wachten op de lusten van oudere man. En ze ontkennen dat het schade aanricht, maar een kind houdt zich muisstil en zit vaak in een enorme moeilijke situatie, ze ( pedofielen en pedoseksuelen ) hebben er geen oog voor. Ik heb delen met Goedele gekeken en echt alles wat recht is maakt deze man ( vd Berg ) krom en andersom, ik hoor er de zelfde dingen ik, die ik de dominee op verschillende plaatsen heb horen zeggen. ( geheime opname ) in uitzending van 29 juli was hij erg op zijn hoeden.

  Omdat het toch iemand is met aanzien en omdat hij het goed praat vond ik dat ik dit geluid moest laten horen, want hij geeft mensen een vrijbrief.

 101. Redactie SKS zegt:

  Zilvertje kijk hier maar:

 102. Zilvertje zegt:

  Dank je wel, ik heb een nieuwe bijdrage, op het Volkskrantweblog heb ik hier naartoe gelinkt, mensen reageren en hadden dit nooit van Visser verwacht. Iemand is hem gaan Google omdat ze het net al ik nite kon geloven, Visser van die en die, later schreef ze dat ze het ook had gevonden van zijn boek en zo.

 103. Redactie SKS zegt:

  Visser en Martijn zijn met elkaar verbonden. Heb je link van de nieuwe bijdrage?

 104. Zilvertje zegt:

  https://zilvertje.wordpress.com/2011/08/02/over-seks-met-kinderen/

  Hier de link, op de Volkskrant valt men mij erg aan, ken die mensen niet.

 105. P.H.M van de Kletersteeg zegt:

  A) je terminologie is niet goed.Pedo= interesse voor kinderen, VOOR de seksuele volwassenheid; dus voor 12 jaar.

  Dan: pubers hebben het volste recht om voor een seksleven te kiezen; hoe dan ook, met wie dan ook.
  De wet stelt de grens niet op 16 maar op 18 jaar.
  —————
  Als een meisje een half jaar regelmatig menstrueert is ze sexueel volwassen; de rest zijn culturele of religieuze vooroordelen.

  Als een man van 30 een seksleven heeft is dat normaal
  Als een meisje van 16 een seksleven is dat normaal
  maar hebben ze dat samen, is dat strafbaar en dat is achtelijk.–schoolvoorbeeld van discriminatie (leeftijd) en vooroordeel.

  Ik ben geen voorstander van grote leeftijdsverschillen, maar het strafbaar houden is absurd.
  Een jongen van 22 met een meisje van 17: als ze ruzie krijgen, en zij geeft hem aan, komt hij voor de rechter

  zeg nou niet dat het niet gebeurt; van de aangiftes van verkrachting is stad groningenwas in de jaren 80 20% bewijsbaar vals; een reden was: wraak op ex vriendje.

  Die wet moet de leeftijds grens omlaag stellen naar bv. 14 jaar; dat is realistischer.
  Dan voorkom je ook, dan (mannelijke) prostituees rustig “mogen” werken met 17, maar dat hun klanten willekeurig gearresteerd mogen en kunnen worden; dat gebeurt

  de hysterie rondom pedofilie lost niets op.
  Ook de demonstraties en geweldpleging tegen die man niet
  In tegendeel
  ———————
  De meeste sexuele misdrijven tegen kinderen (dus onder 12 jaar) worden gepleegd in eerste millieu, dus door vbaders, moeders, broers en zussen, ooms en tantes en grootouders
  Denk daar maar eens over na

  Dan de meeste pedojagers waren zelf pedo.

 106. lidylidy zegt:

  Ja Kletersteeg gooi er zo wat wijsheden in, uiteraard zonder onderbouwing, maar ongetwijfeld uit jouw rijke ervaring als jeugdwerker.

  Niet zo lang geleden werd in het journaal melding gemaakt van grote misstanden. lees je het goed, GROTE misstanden rond kindermisbruik in pleeggezinnen onder toezicht van jeugdzorg. En daarna werd het stil. Niemand heeft het er meer over, behalve een aantal particulieren die willen waarschuwen voor wat er gaande is, maar weggezet worden als ja als wat? Pedojagers en hysterici.

  De wet waar het hier om gaat is een afspraak die wij als samenleving hebben gemaakt t.a.v. de seksuele ontwikkeling van kinderen en jongeren in het bijzonder. Er zijn grenzen gesteld waar volwassenen zich aan moeten houden zodat hun kinderen in hun ontwikkeling worden beschermd.

  Dat die bescherming in de praktijk niet altijd werkt, betekent dat de wet niet wordt nageleefd cq in praktijk wordt gebracht. En we horen nu, meer dan ooit tevoren, de getuigenissen van mensen die het als kind of puber hebben ondergaan. We zien meer nog dan ooit tevoren welk een desastreus effect bijvoorbeeld kinderprostitutie heeft op het leven van dat kind.

  Jij stelt nu voor om de regelgeving te veranderen dan is er ook geen sprake van een misdaad. Dat is een hele logische redenering. Ik heb je eerder gezegd dat heel wat belanghebbenden het roerend met je eens zijn, te beginnen met de mensen zoals Visser en de club van Martijn en menig hoogwaardigheidsbekleder. Er zijn verschillende wetsvoorstellen geweest, bijvoorbeeld door Korthals Altes van de VVD om de leeftijd te verlagen naar 12. Die wetsvoorstellen hebben het tot op heden niet gered. Gelukkig maar, het zou de jeugd nog kwetsbaarder maken.

 107. P.H.M van de Kletersteeg zegt:

  En zoals gewonelijk is je antwoord nietzeggend.
  a) pedofielen vallen op koters van onder de pakweg 12 jaar.
  b) het risico van die leeftijd 0-12 jaar is VOORAL directe omgeving; NIET een pedoclub.
  Als er 100 gevallen van ongewenst …met koters zijn, zijn er 95 van met mensen uit eigen kring
  c) als een sexueel volwassene–want dat is een 13 jarige meestal- serieus genomen moet worden moet die kunnen ZELF kunnen beslissen; NIET de wet
  personelijk ben ik ervoor die wetgeving te schrappen of de leeftijd te verlagen naar 14

  Natuurlijk zullen er misstanden zijn ook in pleeggezinnen.
  Maar het MEESTE –lees zo’n 90–95% in eigen familie.

  Wat betreft opvoeding: in andere culturen, als de sexuele volwassenheid is bereikt, worden meiden en jongens via een rite de passage beschouwd EN behandeld als volwassenen.
  En typisch: ze gaan zich dan ook gedragen als volwassenen.
  ——————
  Mij staat de massa hysterie van pekela nog bij, waar honderden koters verkracht zouden zijn en toentallen vermoord.
  Het enige wat er was was een door inteelt gestoorde bevolking; er was NIETS met de koters gebeurd; allemaal onderzocht.Er waren ook geen moorden en seksfeestjes met koters
  allemaal in de zieke fantasie van die achtelijken.

  Een regelgeving is goed; maar dan gericht op de realiteit, en niet op de wensen van een paar gereformeerden of gefrustreerden die koters wovermatig willen beschermen, en hun geen seksuele ontwikkeling of keuze gunnen

 108. Zilvertje zegt:

  Klaar Kletersteeg?Je gestelde leeftijd, is belachelijk, hahaahahah, heb je zelf kinderen, of moet ik iets begrijpen uit je pleidooi om de leeftijd te verlagen, weet je, ik krijg er een onpasselijk gevoel bij.

  En we weten nu wel dat die pedofielen vallen op kinderen zonder haar en zo, maar bij gebrek aan beter, nemen ze ook wel wat voor handen is.

  Valt zelfs ook nog te beluisteren in de filmpjes die hier staan

  En Niemand ontkent hier dat er in eigen gezin ook veel mis kan gaan, maar is dat dan een vrijbrief voor buitenstaanders ook het ook maar te doen?

  Echt, je maakt jezelf belachelijk en verdacht.

  Had ik ooit eerder de eer je op mijn weblog te ontvangen, heel verdacht, altijd als ik schrijf over seks, of misbruik, dan loopt het over van de aasgieren, waar werkte je ook al weer?

 109. Zilvertje zegt:

  Een reactie van Kletersteeg verwijderd, de man blijft hetzelfde roepen en staat niet open voor mijn en onze mening, mensen die het goed voor hebben met kinderen.

  Ik ben niet zo voor bannen, maar de man deugt in mijn ogen niet.

  Wie zijn laatste reactie nog wil lezen, is bewaard.

  Verder goed nieuw, ja, eigenlijk te gruwelijk voor woorden, maar ze hebben er weer een stel gevangen:http://www.telegraaf.nl/buitenland/10299700/__VS_rollen_pedonetwerk_op__.html?p=1,1

 110. P.H.M van de Kletersteeg zegt:

  “belachelijk en verdacht”
  Jaja
  Je zou goed passen in de hysterie van Oude Pekela.
  Over een onderwerp als dit moet je met zakelijke argumenten kunne discussieren; niet op de toon van een hysterica, die uit therapie ontsnapt is.
  Dit zal je ook wel niet laten staan

 111. lidy zegt:

  Wat je dus zegt Kletersteeg is dat er onder de getrouwde heren met kinderen pedofielen/seksuelen zijn. Dat is bekend, die kinderen worden bij ontdekking door jeugdzorg uit huis geplaatst om dan, blijkt nu, in handen te vallen van een pleegouder die dan ook pedofiel blijkt te zijn.

  Wij willen dat niet. Wij willen dat die kinderen beschermd worden. Daar moet wat aan gebeuren.

  Jij vindt dat de hele wetgeving maar geschrapt moet worden, want kinderen weten zelf wel wat ze willen en hebben geen wettelijke bescherming nodig, maar je neemt genoegen met pak um beet 14 jaar. Wij, het merendeel van de Nederlandse bevolking willen dat niet. En dat wil jij niet snappen omdat jij iets anders wil en je bevindt je wat dat betreft in een gezelschap van bekende en onbekende pedofielen en pedoseksuelen en wijze heren die bereid zijn hun seksuele ervaring te delen met jonge meiden. Ze als het ware in te weiden net als in Africa bij sommige stammen gebruikelijk is. En zoals het was in de tijd van de grieken en de Romeinen. Ach in die goeie ouwe tijde toen het nog natuurlijk was.

  Nou beste Van de Kletersteeg, met wat we nu weten vinden we het niet zo natuurlijk.
  En daarom willen wij, de meerderheid van de bevolking, dit niet. Er moet iets gebeuren om deze misdaden tegen de kinderen te voorkomen.

  En dat is het laatste wat ik er over wil zeggen Zilver.

 112. P.H.M van de Kletersteeg zegt:

  Heb je ooit weleens MET jongeren gepraat????denk het niet.
  En die leeftijd is niet 16 maar 18.

  Als die omlaag zou gaan naar 14, of ueberhaupt die leeftijd helemaal schrappen; kan de rechter altijd nog veroordelen op aanklacht bij dwang e.d.
  Voor meer is de wet niet bedoeld.

  Maar 90% van de echte misbruik vind in eigen gezin plaats.
  En wie beschermd de kinderen tegen de beschermers?

 113. lidy zegt:

  correctie: Ik bedoel natuurlijk inwijden

 114. Zilvertje zegt:

  Kletersteeg, het enige wat ik niet op deze site heb toegelaten zijn de linken naar porno en kinderporno, bedoel je dat er mee? Had je liever gezien dat ik dat had laten staan?

  Stuurde jij me dat dan? Helaas dan, de porno heb ik verwijderd. Verder ben ik klaar met jou, je standpunt is duidelijk, ik vind jou een viespeuk. Ik vraag me af hoe je trouwens durft te schrijven op een weblog waar vrouwen zich bloot geven en waar je kan lezen hoe moeilijk ze het nog hebben met die smerige kerels van weleer. Denk jij dan dat je ons misbruikte vrouwen kan ompraten? Tiekje en ik we hebben heel open verteld en het doet ons nog pijn als mensen zoals jij zitten te drammen op leeftijdsverlaging, wij vrouwen die dit allemaal lezen, en meeschrijven vinden jou een vieze man, en noem me maar alles, doe maar, als het je oplucht vooral doen.

  Op vragen geef je geen antwoord. BV of je zelf kinderen hebt, of je je werkelijk verdiept hebt in kinderen, geloof me, de hersenen van een kind onder de 21 zijn niet volgroeid, ze overzien dingen nog niet helemaal, wij volwassen mensen wel, daarom moeten wij verstandig zijn. En als je zelf volgroeide hersenen had gehad, of kinderen, dan had je dit geloofd en voor waar aangenomen en respect getoond voor het kind.

  En nu wegwezen vieze man, ik ben klaar met jou en je soort! DUIDELIJK!

 115. Ik ben blij dat ik deze website gevonden heb. Is een welkome aanvulling op mijn repertoire bookmarks ;). Leuk dat je zo verfrissende inzichten hebt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s