De wereld is gek aan het worden! ( onze regering is niet wijs )

 

de banken die zogenaamd op ons geld passen en het bedrag kunnen laten vermeerderen, zijn er in wezen met ons geld vandoor gegaan, voor elke euro die ik zuur verdiend heb, moet een spatje goud ergens opgeborgen liggen in een kluis, ooit rond het einde van de tweede wereldoorlog zijn daar afspraken over gemaakt,  maar we zijn behoorlijk bij de neus genomen en in amerika moet ergens een hele berg goud liggen ( fort knox ) en dat is ons bloed zweet en tranen geld, maar we mogen het nooit zien.

ik heb die amerikanen nooit vertrouwd, eerst hebben ze de indiaan uitgemoord en wat overbleef, daar hebben ze een hek om gezet, de meeste amerikanen zijn nakomelingen van de ergste boeven, per schip vervoerd vanuit engeland en alleen de hele sterke en slimme bleven over, de anderen werden ziek op die lange reis en werden voer voor de vissen ( gatsie) en de recente geschiedenis heeft het ware gezicht van amerika werderom laten zien, dood en verderf zaaien!

en nu na het uit een spatten van al die prachtig gekleurde zeepbellen, zitten de hard werkende burgers met de gebakken peren en die suffe regering van ons doet mee, die geeft de banken geld en de banken stoppen het geld weer op de verkeerde plekken en er zijn voor super grote bedrijven leuke regeltjes.

stom, stom! dat geld moeten ze aan de burgers geven, dan kunnen die dit weer uitgeven en dan is alles weer opgelost en een burgerrechter, moet maar eens oordelen hoe het allemaal zo ver heeft kunnen komen, want het is toch niet eerlijk dat we ons allemaal uit de naad werken en dat een groepje mensen van gekheid niet weten wat ze met hun geld moeten doen, dat banken mega grote rare gebouwen neerzetten en energie bedrijven, sport sponsoren en een arme sloeber die echt aan de grond zit, gewoon afsluit van energie, dat cadans ( uitkerende instantie ) mensen uitzuigt en de directie een nagelnieuwe, peperdure vloer niet mooi vindt en de vloer gewoon er uit laat halen en een nieuwe laat plaatsen, schande! en dan verwachten ze dat we het begrijpen…..

zilvertje. ( foto van zilvertje.

Over Trudy

Woest als vloed, rustig als eb, glinstert als zilver met soms een beetje aanslag.
Dit bericht werd geplaatst in oud-vkblog-2009-03. Bookmark de permalink .

25 reacties op De wereld is gek aan het worden! ( onze regering is niet wijs )

 1. Aad Verbaast zegt:

  Zo: de zit!
  Je geeft precies aan waarom ik niet zo dol ben op ‘onze vrienden’ aan de andere kant van de oceaan. Met zulke vrienden heb je geen vijanden meer nodig..

 2. Zilvertje zegt:

  Aad, ik moet om je lachen, je opmerking is helemaal raak, nu mag ik helaas nooit meer minister worden van Jan Peter Balk in zijn oog.

 3. antoinette duijsters zegt:

  Die is raak Zilver, het waren inderdaad niet de beste Europeanen die naar de VS, Canada en Australië zijn gegaan. Plus nog een heel stel anderen landen bv in Afrika.

 4. Zilvertje zegt:

  Antoinette het schoot me vandaag zo verkeerd, ik dacht, ik klim in mijn pcpennetje, fijne dag en een knuffel!

 5. Blacksmoker zegt:

  Goud is al lang geen verplichte reserve meer. Het is veel enger: jij, ik, wij onze arbeidskracht, ons bezit, ons land, zijn het onderpand van de Euro. Dit alles is nu tot ver in de toekomst beleend.
  Honderden miljarden voor de welvaart en op het welzijn wordt bezuinigt. Het is allemaal wat lelijk, en dat is zo jammer.

 6. Summer zegt:

  @Zilver, dat heb je raak en met lef en strijdvaardigheid geschreven!
  Het goud mogen we nooit zien. Zou het er nog zijn?

 7. Summer zegt:

  "Balk in z´n oog", betere nickname is er momenteel niet…

 8. Zilvertje zegt:

  Blacksmoker, dus het is nog erger dan ik kan begrijpen, kijk, over deze dingen horen we te kort op radio en tv we worden dom gehouden vind ik en hoe kunnen we dan goed stemmen, dank voor je reactie.
  Summer,ik vrees het ergste! Ja, vind het een prima naam voor die stoute struisvogel!

 9. Guzzler zegt:

  Nou, nou, Zilvertje; het is je zéker verkeerd geschoten. Maar om dan onmiddelijk zo ongenuanceerd af te geven op alle Amerikanen. Die hebben het wel altijd gedaan hier op het VK weblog valt mij op. Wat een flauwekul om de eerste Amerikanen er helemaal bij te halen. Denk je dat er onder jouw en mijn voorouders geen foute mensen hebben gezeten? Overigens hebben de Nederlanders en de Belgen eerder voet aan land gezet in Amerika.
  Wil jij van alles wat er op de wereld gebeurd zo ver terug gaan in de tijd? Zijn alle Duitsers nu ook nog allemaal slechte mensen soms?
  Maar wat ik minstens zo erg vind, is het feit dat je alleen maar positieve reacties krijgt en niemand een nuance aanbrengt.
  Afijn, dan moet ik het maar doen. Bij deze dus.Reactie is geredigeerd

 10. Zilvertje zegt:

  Guzzler, je komt als geroepen, dank je wel voor je reactie, ja, het is ook wel erg zwart/wit, maar dat mag, het is het weblog van een moedige moeder, van een clown, van een betrokken medemens en natuurlijk ik trap op vele harten, maar wie de schoen past, maar je moet me toch zeker gelijk geven dat we over veel dingen weinig horen en ik heb dan ook de klok horen luiden maar weet niet waar de klepel hangt en als er iemand is, die het goed uit de doeken kan doen, graag en toen ik dit geschreven had, dacht ik ook aan als die Amerikaanse jongens die ons land hebben bevrijd, maar over goede mensen en mensen met goede bedoelingen heb ik het niet, ik heb het over de hufters die de JAN met de Pet uitzuigen en dan een rot schop geven, die mensen, daar heb ik het over.

 11. Guzzler zegt:

  Ik kan niet anders dan je gelijk geven dat we over veel dingen weinig horen. Maar wat bewijst dat? Ik hoor ook weinig tot bijna niets over de plannen van andere regeringen op deze wereld. Gelukkig maar, ik zou gek worden anders.
  Het "gevaar" van de klepel en de klok is dat je wel eens zo’n "vervelende" klier zoals ik in de reactieruimte krijgt. Ik heb lang niet altijd de waarheid in pacht ( die is soms ook heel moeilijk te vinden ), maar ik vind het wel belangrijk om zo feitelijk mogelijk te zijn als je, naar mijn mening, nogal heftige woorden schrijft over een bevolkingsgroep.
  Wat ik zo onbegrijpelijk vind is het feit dat de Amerikanen er voortdurend van langs krijgen. Natuurlijk hebben een aantal presidenten een aantal bloederige missers begaan. Naast het feit dat ze ook in een aantal oorlogen de Europeanen hebben bijgestaan. Maar als je in kapitale letters schrijft dat ze DOOD EN VERDERF hebben gezaaid in de voorbije geschiedenis, dan is dat nogal wat. Zo lijkt het toch echt of het je niet alleen om een aantal hufters te doen is. Buiten het feit om dat ik dan nog steeds niet weet wie op dit moment die hufters dan precies zijn.
  Je kwaadheid inzake de geldcrisis kan ik mij goed voorstellen. Echter, ik denk dat het probleem te complex is om eenzijdig de Amerikanen hiervoor de schuld te geven.Reactie is geredigeerd

 12. Zilvertje zegt:

  Guzzler, vind je wel leuk hoor!
  En als ik dan schrijf, dat ik niet de goeie bedoel, is het dan weer goed? Ja, ben de laatste tijd best wel een beetje fel, heeft me al heel wat vrienden gekost, maar ik brul wel, maar bijt niet hoor! En ik kan best wat goede info gebruiken, mijn geschiedenis lerares van vroeger is al eens op mijn blog geweest, ik kan zo haar heldere uitleg missen, zulke goede docenten zouden we eigenlijk altijd om ons heen moeten hebben, in het kader van een leven lang leren en dan meen ik uit de grond van mijn hart en nu is het eten klaar!Reactie is geredigeerd

 13. Guzler zegt:

  Gelukkig, want ik ben best aardig hoor.
  Felheid is niet erg. Ik zou er geen vriendschap voor laten schieten. Zolang je nog met iemand kunt praten/schrijven/communiceren kan het best plezierig en leerzaam zijn. Het is zoals je zegt ‘een leven lang leren’.
  Ik hoop dat het eten gesmaakt heeft.
  groet,

 14. Zilvertje zegt:

  Ja, lekker! Dank je! Surinaamse kip met rijst en suger naps en ijs toe, ohhhhhhhhhhhhh, wat jammer, is het weekend weer om, welterusten allemaal!

 15. coby zegt:

  Wel te rusten, Zilvertje, pas goed op je schaakbord hierboven!
  Lieve groet, Coby

 16. Doranne zegt:

  zilver, ik sla je reacties maar even over,
  die Engelsen brachten hun boeven naar Australie, en daar wonen hele aardige mensen. en in Amerika wonen veel Boedhisten en ander vredig volk. En in Rusland wonen ook hele erge graaiers, maar lekker is het natuurlijk wel, ongenuanceerd boos worden, deed ik vandaag op mijn blog ook 🙂
  ik wens je een vredige nachtrustReactie is geredigeerd

 17. viktor loman zegt:

  Geheel mee eens, dat is het beste redmiddel.

 18. vuurjuffer zegt:

  hoi zilver,
  een zuivere analyse,
  en morgen gezond weer op!
  met een groet

 19. oma zegt:

  Ha Zilvertje,
  Ook de Zwitsers hebben veel goud gerooft van Nederland na de oorlag.
  En uitkerings instanties zijn ook niet vies van afpakken, je betaald premie, maar als je aansraak maak ben je bijvoorbaad al verdacht.
  En dan de kantoren gelikt gemaakt van ons geld voor miljoenen verbouwd.
  Nee de wereld is nog niet wat het zou moeten zijn. oma

 20. K zegt:

  lees je ook mijn nlogje: Fuck de kredietcrisis?!
  Zetten jullie zoooveel geld in met dammen?(grapje!)

 21. Zilvertje zegt:

  Doranne, dank je wel!
  Victor, je bedoelt het geven van geld aan Jan met de pet, ja, dat denkt deze huistuienkeukeneconoom ook, de banken lenen niks uit zo te horen, dus dan moet Jan met de pet het maar krijgen.
  Vuurjuffer, het was er uit en ik sliep zalig, keek wel dadelijk of ik een ban had of waarschuwing.
  Oma, u weet het!
  K, ga ik zoeken, ja, K wij leven erg ruig :^)Reactie is geredigeerd

 22. Gus Bolden zegt:

  het kan nog veel gekker.
  Een bedrijf in de States kreeg van Bush een miljarden subsidie. Wat deed de top? Gingen het vieren door een week lang in het duurste hotel zich te laten verwennen. Regis Resort, kosten?
  800.000 dollar.

 23. Zilvertje zegt:

  Gus, wat erg! Kijk nu houd ik weer van je! ;^)

 24. Ivy (Heyta) zegt:

  Zilver, jij bent leuk als je boos bent ;-)))
  Ben het helemaal met je eens.

 25. Zilvertje zegt:

  Ivy, wat leuk dat je dat zegt, ik ben altijd raar boos, dan denk ik: in termen van poepneus, en krijg de keutelpoep en sla dubbel met een knikker in je neusgat en dan zie ik het voor me en dan moet ik al weer lachen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s