Oktober oogstmaand.

foto

 
Weer een druk half jaar achter de rug, ik loop achter privé-zaken aan, die nog bellen, die nog mailen, die nog schrijven, thuis ligt altijd was en strijkgoed, wat veel mensen samen doen, doe ik in mijn eentje, dus ik moet het me niet aantrekken als ik te veel rommel in huis heb, met kindjes is er altijd veel vuil en veel was.

Maar de hoofdlijnen gaan prima en daar draait het om, we zitten altijd op een schone bril, we eten lekker, gaan naar het werk en naar school en we houden van elkaar en hebben het fijn, wat wenst een mens nog meer?

Ik heb ons eens allemaal flink beloond, Emilio heeft het uit tenue, trainingspak van Ajax en alle shirtjes die er bij horen en nieuwe scheenbeschermers, dit was waar hij zo naar kon verlangen, hij spaarde er al voor, maar dat wist ik niet, hij vertelde het mij blozend. Blancie heeft een tweede paar laarzen, ja, meisjes he en een Italiaanse onderbroek, ze heeft er al veel hoor, maar ze zijn zo mooi, peperduur, rond de tien euro, maar ja, echt een wondertje van schoonheid om je kontje.

Maarrrrrrrr, ik heb mezelf ook verwend De nieuwe CD van Frederique, van Mathilde en het boek van Chris de Stoop en de rest van mijn winterkleding, bij de meisjes van ten Wolde, nou, ik hoef u niet te zeggen, dat ik nu weer een deel van mijn dakgeld kwijt ben, maar ja, zo gaat dat in het leven, het is het een of het ander.

Fijne zondag!

Op mijn andere weblog heb ik het liedje van Labri Siffre geplaatst ( It must be love ) maar ook de versie van Arid, ik geniet daar zo van.

zomaarvantrudy

Zilvertje.

Over Trudy

Woest als vloed, rustig als eb, glinstert als zilver met soms een beetje aanslag.
Dit bericht werd geplaatst in oud-vkblog-2008-10. Bookmark de permalink .

12 reacties op Oktober oogstmaand.

 1. K zegt:

  So far so good! Geniet van de muziek! het dak komt dan maar wat langzamer.

 2. Ramirezi zegt:

  Soms moet je jezelf of je gezin gewoon even lekker verwennen, heerlijk toch?

 3. Zilvertje zegt:

  K, of komt langzaam naar beneden :^( ik ga nu snel koken, rollen met vlees en groenten, beetje Spaans, mmmmmmmmmmm, ben door al mijn strijkgoed heen en heb nog geen letter in mijn boek gelezen, morgen maar in de trein op weg naar mijn werk, jouw boek lijkt mij ook wel wat. Fijne avond.

 4. Aad Verbaast zegt:

  Nou, dat is niet ‘zomaar van Trudy’!! Heerlijk dat je er zo van kan genieten.
  Misschien moet ik ook maar eens naar de winkel voor wat nieuwe onderbroeken 🙂

 5. Zilvertje zegt:

  Rami, we waren nog blijer dan normaal en genieten van onze hebbedingen! Dan zie je wel waar je zo vroeg je bed voor uitkomt elke dag maar vooral door de weeks, morgen 4.00 uur :^(
  Aad het is zalig zo een uitspatting! Terwijl ik het huis door klus en neusjes droog en smoeltjes kus, galmt de muziek, het boek lezen komt wel in de trein, als ik bed zie, slaap ik, al probeer ik te lezen.
  Ja, er zijn toch mooie onderbroeken en die zitten nieuw zo lekker, nog lekkerder dan een BMW, fijne avond! Ga, je ze showen op het blog? Hoeft niet aan de billen hoor! :^)Reactie is geredigeerd

 6. Coby zegt:

  het lijkt wel Sinterklaas bij jou! Maar dik verdiend. Hoe heet die c.d. van Mathilde Santing? Ik kan het niet lezen. Wat voor muziek staat er op? Jazz? Pop? Luisterliedjes? Engels? Ze varieert nog wel eens namelijk.
  Lieve groet, Coby

 7. vindaloo zegt:

  Ha. Hier wordt je blij van in een regenweek.
  Geniet van alles.

 8. annet zegt:

  Fréderique: vet gaaf:)

 9. Maria-Dolores zegt:

  leuk… dat Ajaxtenue, dat snapte ik eerst niet, dacht dat Emilio nu bij Ajax speelde, tot ik even nadacht en begreep dat je dat ook gewoon kunt kopen :-).

 10. Bart zegt:

  (H)eerlijk verdiend hoor, een verwennerijtje voor jezelf en de suikerhartjes op z’n tijd! 🙂

 11. asdale zegt:

  Die Cd’s staan ook op mijn verlanglijstje!!
  Heerlijk, jezelf even verwennen.

 12. Zilvertje zegt:

  Coby, dat geloof je niet, maar ik kan het ook niet lezen, ik zal kijken of het branden lukt nu ik geluid heb, ik ben er wel tegen, maar voor jou maak ik een uitzondering! :^) Ik heb hem genomen om dat lied over Amerika, zo mooi, aan die andere moet mijn oor nog wennen.
  Vindaloo, leuk he, ja, ik heb zalig gelezen in de trein en na het bad, ga ik weer luisteren, doegggggggggg.
  Annet, ja, ze is goed he?
  Maria, ja, hij heeft bijna alles van Ajax, zelfs zijn pyjama en prullenbak, ach die kereltjes van 11, zo schattig.
  Bart, wat zeg je dat leuk!
  Asdale, wat leuk, dat jij ze ook mooi vindt, fijn is dat eens he, na al dat gewerk even tijd en spullen, helemaal top.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s