Paul Mc Cartney is niet dood! (Laatste nieuws het was een grap die dus in mijn ogen echt niet kan)

Ik hoor het net op de radio, omgekomen bij een ongeluk!!

Ik kan het niet bevatten, op de radio, is een erg domme verslaggever die het nu al over geld heeft, ik ben nu een en al emotie, het wordt zelfs omgeroepen op de grote N.S stations en ik ben even heel stil, verder nieuws blijft nog steeds uit.

Het is dus allemaal een grap! Pffffffffffff, nou ik ben helemaal van slag, maar gelukkig leeft hij, ik ben wel boos, jeetje wat ben ik boos, ik ga die verslaggever een knoop in zijn tong leggen!

Mijn opa zou zeggen: Nu wordt hij honderd. ( ik hoop het )  

Zilvertje.

Over Trudy

Woest als vloed, rustig als eb, glinstert als zilver met soms een beetje aanslag.
Dit bericht werd geplaatst in oud-vkblog-2008-05. Bookmark de permalink .

54 reacties op Paul Mc Cartney is niet dood! (Laatste nieuws het was een grap die dus in mijn ogen echt niet kan)

 1. Isabelle zegt:

  Jee…wat een waanzinnig leven!
  Lieve
  groet
  Isa Belle

 2. Zilvertje zegt:

  Raak het jou ook zo, ik heb het kippenvel overal.
  Op Hilversum 1 bericht men.
  Maar ik kan het niet bevatten, hij was er gewoon altijd met zijn muziek en teksten.

 3. H. zegt:

  Hallo, weer een jeugdidool dood. Zo zie je maar, wat is het leven kort ! Groetjes, H.

 4. Zilvertje zegt:

  Het nieuws dat ik nergens kan controleren kent drie versies.
  Afgeleid in de auto en in slaap gevallen na een nacht opnemen in de studio en ruzie.
  Men zegt ook dat hij door het ongeluk onthoofd is, pffffffffffff, ik vraag me nu echt af of het wel klopt. 18. 55 uur Bron Hilversum 1

 5. Bart zegt:

  Op radio 1 hoor ik er niets over…en op teletekst ook al niets te zien…
  Ik hoop maar dat het niet waar is…
  Groet, Bart (geschrokken…)

 6. niko zegt:

  Oh bah, ik schrik ervan!
  Ik hoop dat het niet waar is. Zou wel heel erg sneu zijn na alle ellende die hij net achter de rug heeft.
  Zo maar even naar het journaal kijken, toch! Dan weten we het zeker.

 7. Helena zegt:

  Hallo eerst even controleren
  Hoezo zou het op alle grote NS-stations worden omgeroepen? Het staat nog geen eens op Teletekst!
  Ik zie er ook niets over staan op de website van BBC-News.
  Je luistert naar radio 1, het programma Nieuwsfictie van de VPRO.

 8. Mo zegt:

  Niet mijn favoriete Beatle, maar niettemin toch erg.

 9. Zilvertje zegt:

  Ja, raar he die verslaggever deed ook heel gek en verder nieuws blijft uit, het zal toch geen misselijke grap zijn, ik kan ook nergens iets vinden. Zelfs het nieuws van 19.00 uur vertelde niks, ik kwam net thuis, ik zal toch niet kierewiet worden?.

 10. Zilvertje zegt:

  Helena, is het een grap, ohhhhhhhhhh, dat meen je niet, dat is toch gruwelijk? Die verslaggever deed wel raar. Ik dacht dat zijn zijn emoties.

 11. edu zegt:

  Ik heb even gekeken op internet, maar kan niets vinden. En eigenlijk interesseert het mij ook weinig. Die man zegt mij niets en zijn muziek vind ik te eenvoudig en matig. Simpelweg niet mijn smaak.

 12. anoniem zegt:

  Echt waar, kan ik niet geloven, ik ga het opzoeken.rené

 13. Zilvertje zegt:

  Nee, ik kan ook nergens wat vinden, pfffffffffff, rare grap. Ik vind zijn muziek geweldig, maar dat zal de leeftijd zijn Edu, jij bent er niet mee groot geworden, ik ben van 1958 dat was een andere tijd.
  Ohhhhhhhh, ik denk echt dat het allemaal kul is, nou ik vind dat dit niet kan als men hier grappen over maakt.

 14. edu zegt:

  @Zilvertje
  Dat kan het heel goed zijn inderdaad. Iets uit je jeugd, heeft een andere impact. Al waardeer ik veel muziek uit die tijd (en nog eerder) wel.

 15. Zilvertje zegt:

  Rene het is heel raar, maar het schijnt dat iemand heel flauw heeft gedaan op de radio, of het gaat niet goed met mij, ik ga het nieuws op 4 kijken.

 16. Bart zegt:

  O, dat flauwe totaal niet-leuke Vpro radioprogramma, wat een eikels!
  Ik had het kunnen weten…
  Misselijke grap, hoe is het mogelijk!
  Grmpf…

 17. Zilvertje zegt:

  Bart dus hij leeft nog, ohhhhhhhh, gelukkig ik heb zo gehuild, tja raar, een stuk van je leven hangt aan hem en zijn muziek, ohhhhhhhh, dat vind ik erg, Hilversum 1 is toch nieuwsradio, ik vind dit echt heel erg.
  maar ben zo blij dat hij nog leeft, ik kreeg al gruwelijke beelden bij zijn dood, met die rare berichten, dank je Bart, ik wist niet dat er zo een raar programma bestond. Ik luister altijd radio.Reactie is geredigeerd

 18. Bart zegt:

  Nou Zilvertje, ik ben ook opgelucht, ik schrok me echt rot.
  Wat een ongelooflijke losers, bij dat programma. Toevallig ken ik het, ik vind het al een tijd een ongelooflijk flauw en humorloos programma, ze vinden zichzelf erreg leuk, dat wel…
  Groetjes, Bart

 19. christinA IP213.84.211.137 zegt:

  =(Laatste nieuws het was een grap die dus in mijn ogen echt niet kan)=
  Waarom niet? Dit heeft feilloos aangetoond dat mensen niet luisteren en alles nablaten zonder controle.
  Het beroemde hoorspel uit 1948 zou ook vandaag dus voor ophef zorgen.

 20. Zilvertje zegt:

  Ja, dat komt omdat het raakt, dat zijn nou emoties, zo gaat dat nu eenmaal in de wereld en niks menselijks is mij vreemd, je verwacht toch niet dat op een tijdstip dat je thuiskomt en je naar Hilversum 1 luistert ( voor het nieuws) dat men dit doet, nee, ik geef toe, ik had moeten wachten, maar nieuwsradio is voor mij nieuwsradio, het gaat niet om partijen en links of rechts ik vind met de dood spot men niet op deze manier. Maar ik had beter bronnen kunnen controleren.Reactie is geredigeerd

 21. Helena zegt:

  Juist, wat ChristinA schrijft daar ben ik het dus helemaal mee eens!
  Jullie moeten niet alles geloven. Lees nou eens wat ik in mijn eerste reactie ook al schreef: hoezo in alle grote NS-stations wordt het al omgeroepen terwijl er nog niets op Teletekst staat over dit nieuws. Bovendien is dat nog nooit gebeurd (dat op de NS-stations dit soort dingen zouden worden omgeroepen).
  Verder: als toelichting bij het programma Binnenland (nieuwsfictie): voor mensen die met een half oor naar het nieuws luisteren.

 22. Zilvertje zegt:

  Helena, je hebt gelijk, ik wist niet dat dit bestond en ik reageerde van uit de emotie.

 23. niko zegt:

  nouh jah zeg!!! misselijk toch.
  Maar gelukkig hij leeft nog onze Paul.

 24. Zilvertje zegt:

  Ja, gelukkig, ik ben helemaal van slag, ik had juist zo een fijne dag gehad en kwam net thuis en dacht hemel, weer een leuk mens, weer een stuk leven dat weg is, maar gelukkig is het allemaal een oerstomme grap en ik leg nu ook even een knoop in mijn tong, ik ben helemaal van de kaart, ik dacht eerst spoor ik dan nog wel, hoor ik dan dingen die er niet zijn… GELUKKIG HIJ LEEFT EN IK BEN ONNOZEL!Reactie is geredigeerd

 25. Bart zegt:

  Nou, ik blijf het smakeloos, dom en walgelijk vinden hoor!
  Zoiets doe je gewoon niet vind ik. Punt uit!
  Helemaal met Zilvertje en niko eens.
  Getver!!

 26. Zilvertje zegt:

  Pffffffffffff, hoe vertel ik het mijn buren, ik ben de eerste week onzichtbaar.

 27. de Stripman zegt:

  Wat een raar verhaal, Zilver. Ik moest meteen denken aan de geruchten die al sinds de jaren ’60 de ronde doen. Dat Paul al kort na de eerste successen van the Beatles overleden zou zijn. En dat hij sindsdien vervangen wordt door een Amerikaanse zanger, die veel op hem lijkt. Er zouden zelfs bandjes zijn waarin je hoort hoe de nep-Paul zijn Liverpoolse accent oefent.
  Het verhaal werd altijd voorzien van bewijzen in de vorm van verborgen boodschappen, die je hoort als je bepaalde nummers achterstevoren draait, hoesfoto’s waarop Paul op blote voeten loopt (een symbool !) of een hand boven het hoofd wordt gehouden (nog een symbool !). Lariekoek, natuurlijk. Maar wel leuker dan deze onzin…;o)Reactie is geredigeerd

 28. Zilvertje zegt:

  Ja, raar he en van jouw verhaal wist ik niks, dat is ook apart, ben zo blij dat hij nog leeft… ik ga de tuin in ik ben echt van slag, gelukkig dat een aantal webloggers het in de gaten hadden, ik belde al dadlijk met de halve wereld, ja, muziek is mijn leven… pfffffffffff, gelukkig bedacht ik net op tijd mijn moeder er maar niet mee lastig te vallen, ik dacht ze is meer van de muziek van nog verder het verleden in……

 29. coby zegt:

  Wat een schrik, Zilvertje. Val je met je neus in een radioprogramma en denk je: het is Hilversum 1, de nieuwszender…. blijk je bij je neus te worden genomen. Ik heb het niet gehoord hoor. Ik ben het met je eens dat dit bij dit soort berichten niet kan. Als je een grap wilt uithalen of iets wil bewijzen, dan niet over het "lijk" van een ander. Nou, benen omhoog en even bekomen van de schrik.
  Lieve groet, Coby

 30. grandmaster.dj zegt:

  Moest ineens denken aan Orson Welles en zijn War of the World hoorspel. Veel Amerikanen dachten dat de Marsmannetjes echt waren geland. Enfin, McCartney heeft al zoveel geruchten, een echtgenote en een echtscheiding overleefd. Die wordt inderdaad vast 100, 64 is hij inmiddels ook al geweest tenslotte 😉

 31. Isabelle zegt:

  Wat een walgelijke grap van die verslaggever, zeg!…die mag zn ontslag krijgen of in iedergeval effe op het matje geroepen worden….hierover kun je geen grappen maken…pffff….het wrange is dat mensen zo kunnen schrikken dat er wel degelijk ongelukken kunnen gebeuren…ach…die arme zilver helemaal over dr toer door zo’n grensoverschrijdende grap….was dat effe schrikken he?
  Gelukkig is het niet waar!
  pfffff….
  zucht
  Lieve
  groet
  Isa bella

 32. Erna zegt:

  How bizar!!
  Zo blijf je wel weer even ‘wakker’ ….

 33. Johan HvD zegt:

  Ach, Zilvertje, blijkbaar is er iets bijzonders met heer Paul McC. Zoals de Stripman al zegt, in het begin van zijn (Beatle)carrière was hij ook al plotseling dood.
  Ik ben niet zo’n fan van ex-Beatle Paul, maar van mij mag hij rustig blijven doorzingen, net zoals Johannes Heesters, tot hij 105 jaar is… 🙂

 34. bart zegt:

  Ik hoop dat de gene die deze grap verzonnen heeft morgen onder een auto loopt

 35. annet zegt:

  vreselijk dat dit een grap is
  deze geweldige zanger die ons
  zoveel moois geeft en al
  zolang
  troostkoekje voor jou

 36. Rene zegt:

  Is het een grap? Als je met dit soort nieuws een programma moet vullen hoor je niet op de radio. Waardeloos, maar gelukkig voor paul. Let goed op de weg presentator, voor het zelfde geld krijg je een ongeluk!

 37. Zilvertje zegt:

  Dank jullie wel voor al jullie reacties en de Bart die een ding wenst maar wat niet mijn wens is, is niet de Bart van het leuke verhaaltjes en fotoweblog die overal altijd lief reageert, dit is een ANDER ip nummer, dat wil ik even zeggen, ik denk dat dit de belangrijkste mededeling is op dit moment en verder had het OOG het ook nog even kort over die uitzending op de radio van even voor zeven vandaag, ik heb de link gelezen dat men dit al eens eerder deed, nou, erg raar! Welterusten allemaal en bedankt.

 38. Harry.C.A.Daudt zegt:

  Zilvertje,waanzinnig…deze wijze van journalistiek/berichtgeving.
  Gelukkig,dat het onwaar is;ben een ‘volger’
  van Paul;heb en lp’s en cd’s van juist hem
  verzameld;was dus even schrikken.
  Groet en een beatlerijk Pinksterweekend,
  dichterbijgrave

 39. ramon zegt:

  Yo VPRO,goeie TV vroeger;Kooten&de Bie,The Young Ones en Villa Achterwerk,echt humor!.
  Goeie radio blijkt echter moeilijker te maken, wat een onsmakelijke grap was dit oftewel onder het 1 april niveau!.
  Veel succes in de toekomst bij Kink fm.
  MZl

 40. good knight zegt:

  …we all live in a yellow submarine…
  …HELP…
  …all we need is love…

 41. PACO PAINTER zegt:

  Die "grap" hadden ze toch in 1968 ook al?

 42. Maria-Dolores zegt:

  oh, maar goed dat ik gisteren niet had gereageerd…

 43. eva zegt:

  Heb het gelukkig gemist!
  Waar je al geen grappen over kunt maken.
  gr eva

 44. Mo zegt:

  Scheelt weer een heleboel oude beatlesfilmpjes op tv.

 45. K zegt:

  Wat een misselijke streek zeg! Zoiets doe je toch niet.
  Ik had niks gehoord erover.

 46. lebonton zegt:

  ik ga maar weer lekker een cd´tje van paul luisteren.

 47. Roy zegt:


  Nep-nieuwsuitzendingen zijn allang geen vernieuwende radio meer. Ten eerste heeft Orson Welles al in 1930 (ongeveer) een fake-bericht uitgezonden, dat de Marsmannetjes geland waren. Gelijk de hele USA in rep en roer. Bovendien doet CNN niets anders dan nep-reportages rondgooien. (Irak is verkracht, niet overwonnen)! De VPRO is gewoon oud nieuws. En tot slot is het onethische ongein om een mop te bedenken, waarin iemand -ongeacht wie dat dan is- gezegd wordt, dood te zijn. Not a second time.

 48. Thera zegt:

  Humor bevindt zich overduidelijk op een hellend vlak. Gatver.. van het Boeniveau!

 49. Toon zegt:

  Toppunt van smakeloze domheid.

 50. Helena zegt:

  Ik heb vanmiddag even nog op internet naar het programma geluisterd. Ik heb alleen de eerste minuten gehoord, maar er werd in de eerste zin al gezegd dat Paul mcCartney dood is door een auto-ongeluk, van 42 jaar geleden… (toen dook dat verhaal voor het eerst op)!!!
  Als je goed luistert dan weet je dat het een nep-verhaal is.
  Ik vraag me af of het een grap is. Het is immers een programma met een bepaald doel voor ogen.
  ik word even niet goed van een aantal reacties.

 51. Klaas Sellis zegt:

  Tja…Ik durf het eigenlijk niet goed aan om mijn zeldzame mono- uitgave van de zgn. ‘witte dubbel’ achterstevoren te draaien. Het schijnt zo te zijn, dat je dan hoort: ‘Paul is dead.’
  Er zijn heel wat tekenen, die erop wijzen, dat Paul dood zou zijn.
  Als je wilt, wil ik je wel wat informatie naar je prive- mail sturen, maar dan wil ik wel dat je zelf even aangeeft dat je dat wilt hebben.
  met vriendelijke groet,
  Klaas Sellis

 52. fredvanderwal zegt:

  Als je die Lp in tweejen breekt zit binnen in de schellak laag een geheime brief in het Sanskriet gesteld, die ook te vinden is in de kaft van The Da Vinci Code waar sommige nep en namaak kunstartiesten van de kouwe grond verrukt van schijnen te zijn

 53. grandmaster.dj zegt:

  Schellak, mmmmm…. Klaas mag wel zuinig zijn op zijn 78-toeren uitgave van The White Album. Tis vast het enige exemplaar ter wereld ;-)Zou hem dus zeker niet breken !!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s