Oranje boven!

 
het was erg oranje en zo om!

Zilvertje. ( Met dank aan de Suikerhartjes)

Over Trudy

Woest als vloed, rustig als eb, glinstert als zilver met soms een beetje aanslag.
Dit bericht werd geplaatst in oud-vkblog-2008-04. Bookmark de permalink .

20 reacties op Oranje boven!

 1. K zegt:

  Hebben jullie alles verkocht Zilver? Ik heb spierpijn van de markt.

 2. Zilvertje zegt:

  He lieve K, ik moet nog zoveel lezen vandaag, maar ik ben zo moe en jij? Spierpijn? Zat je op de grond? De fiets is nog over, jammer, maar om een uur of een/twee zijn we gestopt, we waren voldaan en hadden honger, veel gezien, veel gelachen, het was een prachtige dag, maar ik moet nu even slapen, lag er laat in en was er erg vroeg uit en ik heb de kracht nog maar van een oude vaatdoek, maar wel erg oranje van kleur, doeggggggggggggggggggdoegg!

 3. noud zegt:

  Zo te zien veel pret daar! Ik heb het maar eens laten lopen dit jaar, slecht weer gehad hier!

 4. sjaal zegt:

  @ het was een drukke dag. De liefde was als eerste op.

 5. marsjan zegt:

  Leuk de jonge suikerhartjes met hun suikertaartje…. hihi grapje hoor want jullie zijn een mooi stel dames bij elkaar! Liefs en lekker uitrusten en hier krijg je een lekker rood wijntje van mij (of lust je dat niet) nou gewoon in een teug dan…hupsakee en nu slapen! ;-)) X!

 6. K zegt:

  Of ik op de grond zat? neuh, maar het lijkt er op. Ik moest me meer dan honderd keer bukken om de vakken van de kindervrijmarkt te cijferen met krijt. Zo doen we dat hier. Er is tegelijkertijd braderie en op het marktplein zitten de kinderen met hun ouders. Het is praktisch droog gebleven! Geluk gehad, want het dreigde voortdurend en het waaide behoorlijk. Hopelijk slaap je lekker!! jammer van die fiets! Een collega van me verkocht een fiets; een skelter en een step! Ruimt lekker op zo!Reactie is geredigeerd

 7. K zegt:

  Ik zit ook te slapen, zie ik.

 8. Bart zegt:

  (Bart komt zachtjes binnen, om de vermoeide Zilver en haar suikerhartjes niet wakker te maken, en zet een bakkersdoos met heerlijke oververse oranje tompoucen op de keukentafel, met een briefje erbij: ‘Voor morgenochtend bij de koffie’…)

 9. coby zegt:

  Oh, wat een drukte voor de deur…. maar inderdaad erg oranje. Lekker verder slapen nu en droom oranje dromen…. en eet smakelijk morgenochtend…..
  Lieve groet, Coby

 10. Bart zegt:

  (zachtjes gaat de deur open, Bart rijdt een horeca-karretje met versche koffie, croissantjes, een schaal lekkere broodjes, een glazen karaf met heerlijk koele versche jus d’orange (!) en een king size pot dampende thee naar binnen)‘Dames! Ontbijt staat klaar!’ … :))
  Doei, BartReactie is geredigeerd

 11. PACO PAINTER zegt:

  Ontzettend leuk verslag!

 12. Zilvertje zegt:

  Noud, het was wel wat fris, maar we zaten lekker tegen ons eigen huisje aan en zagen het hele dorp voorbij gaan, met alles op grijpafstand, de koffie en de taartjes en dat is een fijne dag zonder er veel voor hoeven te doen, alleen al naar mijn kinderen kijken was genieten.
  Sjaal, ik pieker me suf, hoe ik dit moet opvatten….
  Marsjan wat een Hartjes he en ze zijn zo lief en gezellig.
  K, heb je ook foto’s? Ja, je bent dan gebroken? Gaat het nu weer?
  Bart wat lief dank je wel, een kushand van ons.
  Coby hoe was jouw dag?
  Bart, jij alweer, het lijkt wel een hotel, dank je!
  Paco het was zo een fijne dag, maar ik was te moe om nog wat te schrijven, maar ik heb nu wel mijn stukje voor vandaag klaar, doeggggggggggggggggggggggReactie is geredigeerd

 13. hippo zegt:

  leuk Zilver; ik heb het dit jaar ook aan me voorbij laten gaan, maar heb zo toch nog even de sfeer in het dorp meegekregen!
  Jeutje, wat lijkt je dochter veel op je!
  gr. hippo

 14. Zilvertje zegt:

  Hippo, ik heb het alleen gezien vanuit mijn stoel voor mijn raam aan de buitenkant, ik ben nergens naar toe geweest, niet eens in het dorp gewandeld en gekeken, er was op de stoep al zoveel te zien, het is maar goed dat de Hartjes er zijn, anders zou ik verpieteren, was dan niet naar buiten gekomen… ik heb te veel om na te denken en met mij vele.
  Ja, Annemiek lijkt veel op hoe ik vroeger was en die Blancie begint ook al die trekken te krijgen, wat is dat toch een wonder he? Ze maken mijn dag en ik ben dankbaar om wat ik heb en moet niet te veel piekeren over wat niet goed gaat…. ik hoop dat het jou ook lukt, ik leg mijn hand even op je schouder…

 15. kees smit zegt:

  Leuke foto’s, vooral de onderste is om in te lijsten.

 16. doranne zegt:

  zo even een tegen bezoekje,lang leve de suikerhartjes,fijn he als ze je toch even uit het slop trekken, want een verpieterde Zilver waar de glans vanaf is……
  leuke foto’s, kijk zo al bloggend krijgt een mens toch iets van Keuneginnedag mee :))

 17. martien zegt:

  Mooie foto’s. De dochter lijkt op de moeder. 🙂

 18. Aad Verbaast zegt:

  Blijft een bijzonder feest!!

 19. de Stripman zegt:

  Mooi foto’s ! En wat een drukte… Bij ons in de straat kon je rustig een kanon afschieten…;o)

 20. Geroma zegt:

  Heerlijk om naar te kijken, Zilvertje!
  Erg leuke foto’s.
  Liefs:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s