Een geheime opdracht!

fotofoto
Ja, het spijt me erg, maar de doos bevatte een brief in code, de code moest ik dadelijk ophalen en het briefje opeten, jakkes! Mijn werk moest ik afbellen en zeggen dat ik een zeer besmettelijke aandoening had. (dan komen ze ook niet kijken)

Als bewijs voeg ik toe de weg naar de code per trein.
Mocht u niks meer van mij horen, voed dan de familie muis, Zilver & Co vraag ik nu op hulp, de sleutel van het Zilverhuis ligt verborgen in de broekenwinkel aan de overkant en de eigenaar is op de hoogte, hij houdt elke dag de wacht op het zilveren stoeltje voor het huis van Zilvertje (als de zon schijnt)

De muizen blijken zeer speciaal en het weblog van Mo en de Waard moest de bijdrage van gisteravond met de geheime zetpillen wissen van de minister President nou, ik hoef verder denk ik niks meer te vertellen he? Tot spoedig en ik hoop dat u duimt!

http://nl.wikipedia.org/wiki/AIVD

Zilvertje (Superzilver redt de wereldvrede)

Over Trudy

Woest als vloed, rustig als eb, glinstert als zilver met soms een beetje aanslag.
Dit bericht werd geplaatst in oud-vkblog-2007-09. Bookmark de permalink .

16 reacties op Een geheime opdracht!

 1. K zegt:

  Jippie! Zilver op avontuur. Tuurlijk duimen wij mee!! b b b b b b b b b b b b (wel een erg kleine duim, maar ik zie geen grotere hier) Succes!!

 2. k. van vulpen zegt:

  ai, een doos met
  brief in code…
  ik zou undercover gaan,
  als ik jou was!

 3. Mo zegt:

  De naam is Bond.
  Zilver Bond…..

 4. Zilver zegt:

  00zilver!Reactie is geredigeerd

 5. Martha Vosbeijer zegt:

  Opeten nog wel, is dat niet achterhaald als methode? Pas maar op dat je geen inktdeliér krijgt en blauw uitslaat. Hoewel, misschien schrikken die muizen zich dán stijf en komen ze alsnog pok… naar beneden vallen.

 6. Coby zegt:

  De wereldvrede, Zilver….en ik zie het aan je blik: je gaat er voor, je laat je niet meer tegenhouden. En begrijp ik het nu goed? Moet ik die zeer speciale muizen voeren met de sleutel van de overkant, als we niets meer van je horen?Of stuur je meelezende spionnen nu weer de verkeerde kant op? 00zilver, ik duim voor jou en houd ons op de hoogte…
  Lieve groet, Coby

 7. Zilver zegt:

  K, dank je wel, ik heb het nodig! De wereld is kneppelhard. Ik doe wat wasverzachter in de regen.
  Zilver is al incognito meer kan niet, heb je, me dan ooit herkend?
  Ja Martha jij was het van de pop, pop de trap af, ik heb er al over geschreven, we zouden het testen vorig weekend en hadden al een tijd afgesproeken, waren we het vergeten, pok, pok, is erg leuk.
  Coby, ja, ik ga de wereld redden, het wordt hoog tijd, iemand moet het doen, daar is een liedje van een prachtig liedje van Jenny Arean, maar zo is het niet bedoeld, ik moet even deze week Superzilver spelen, ik heb ooit een supervrouwpakje van Manus gekregen, daar vlieg ik mee de wereld rond, maar ik zeg al te veel, ja, lieve Coby, als jij de komende week, de muisjes gaat voeren, is me dat een zorg minder, kijk, ik wil ze graag kwijt, maar op een nette manier, achter op de fiets, richting Bergen, maar ik wil niet dat ze omkomen van de honger als ik er niet ben, de kachel moet ook op een graad of 19 als de kou toeslaat, als je dat wilt doen, heel graag, de baas van de broekenwinkel, is op de hoogte en het wachtwoord is: De muis trapt de kat van de trap.Hij heeft nog wat geheime vragen, maar die doorsta je met glans. De muizen, dat is de oplossing van de wereldvrede en dankzij de Stripman ben ik tot dit inzicht gekomen, als je verzorgd wat je vreemd lijkt, komt het vreemde naar je toe en word je vriend en bouw je samen aan een betere wereld en meer mag ik nog niet verklapppen, dank je Coby.Reactie is geredigeerd

 8. cor zegt:

  waar ben je nou mee bezig zilver, wees maar voorzichtig!!!

 9. Zilver zegt:

  Cor, ik mag niks zeggen!

 10. Coby zegt:

  Komt voor de bakker, Zilver.
  Ja, aan verhongerde muizen is weinig eer te behalen inderdaad. Dan moet ik je helpen met een begrafenis. En de wereldvrede staat op het spel…dus ik zal ze voeren. Wachtwoord heb ik opgeslagen. Ik voel me net Moneypenny, die secretaresse van de baas van James B. Heet ze niet zo? Heeeeel betrouwbaar en met een zwak voor 00Zilver…
  Lieve groet, Coby

 11. Zilver zegt:

  Dank je wel, ga ik nu verder met deze wereldomvattende klus, je bent mijn trouwe helpende hand, de wereld kan rustig slapen.

 12. muis zegt:

  Mooie foto’s zeg! ik ga met de trein vandaag fietsen wordt niks,te nat buiten..
  Bem er ron 8 uur misschien ietsie later.xxxx

 13. Zilver zegt:

  Geweldig, kusssssssssssssssss!
  Moet nu wel lachen om je bericht, als je de voorgaande hebt gelezen, I love you

 14. muis zegt:

  ja. ik vond heet het wel toepasselijk!
  kus

 15. Zilver zegt:

  Ja, ja, vooral heet, ha, ha! Mogelijk slaap ik dan even, want ik ben al de hele dag op, maar maak me dan maar wakker, ik ga om tien uur weg, doeggggggggggggggggggggg.

 16. Q zegt:

  agent Z, welk deel van ‘geheime’ in geheime opdracht heb je niet begrepen? Heb ik speciaal kokospapier gebruikt voor onze GEHEIME ontmoeting en dan blog je dit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s