Voetballen op verkeerde schoenen! ( en toch winnen)

foto

Het was zalig voetbalweer, nadeel was, als het droog is, roken die mannen zo, ik zat midden in de natuur, maar in de rook, bah! Kwebbelen dat die vaders kunnen…….

De keeper raakte gewond, viel achteraf gelukkig mee, de eerste helft was saai, de bal was zelfs tien minuten zoek, machtig mooi, al die kereltjes in de bosjes, op hurken of op de knietjes….

Emilio, is de aanvoerder, speelde weer sprookjesachtig mooi en ik als mama apentrots, hij maakte vier doelpunten en verder geweldige acties…..

Na de wedstrijd werd hij geprezen door al die stoere papa’s…. hij tilde lachend en blozend zijn voeten op en liet zijn schoenen zien, een met nop, een zonder… in de haast was hij een schoen vergeten om te ruilen… Hoe heb je dat gered op het drassige veld vroegen wij ons af…. Ja, het was wel erg glad….. wij lagen vlak. ( het is ook een clown)

http://www.youtube.com/watch?v=WdcB17TXkRc

Zilver.

Over Trudy

Woest als vloed, rustig als eb, glinstert als zilver met soms een beetje aanslag.
Dit bericht werd geplaatst in oud-vkblog-2007-09. Bookmark de permalink .

10 reacties op Voetballen op verkeerde schoenen! ( en toch winnen)

 1. Coby zegt:

  Op een slof en een ouwe voetbalschoen, wordt Emilio kampioen, wordt Emilio kampioen….
  Mooi al die rennende mannetjes.
  Volgens mij had je een mannenochtend, Zilver…
  Lieve groet, CobyReactie is geredigeerd

 2. Zilver zegt:

  Coby, een en al man, maar het was fijn om te genieten van Emilio, het is zijn lust en leven en hij is net zo vertrooid als zijn mama, oh wat hebben we gelachen toen hij de onderkanten van zijn schoenen liet zien, echt knap dat hij nog zo goed kon spelen. Ik ben wel eens in mijn nachtpon op de fiets naar de bakker geweest…Reactie is geredigeerd

 3. K zegt:

  Een Clown? Van wie heeft ie dat nou in Godsnaam?!!
  O jee, ga je ook in de nachtpon over straat? Bij Niko deed dat een vrouw die een hersenbloeding had gehad!
  Héé, bij ons scheen de hele dag de zon! Op jouw voetbalfilmpje niet.Reactie is geredigeerd

 4. Zilver zegt:

  De zon kwam hier pas in de middag. Ja, van wie zou hij het hebben? Het was hier wel lekker warm.

 5. K zegt:

  Dat is ook een mooie van Blancie hiernaast. Eerst een hele tijd als poesje spelen en dan zeggen dat je niet mag filmen, ha ha! Je hebt wel wazig beeld.

 6. Zilver zegt:

  Ja, leuk he, tis met mijn fototoestel, Blancie is ook een clown, ze kan erg leuk dansen en toneelspelen, ik lig vaak in een kreukel om die twee. Dat filmpje is van vorige week zaterdag, had ze zich mooi laten maken en speelt ze zomaar ineens een poes, ze is ook erg lief en wordt ineens erg groot, sinds een week is ook haar lange haar eraf en het wordt al echt een jonge dame, ik mis haar, ze is aan het logeren bij een vriendin.

 7. cor zegt:

  leuk; mijn kleinzoon voetbalt ook, de ander judoot , de derde zit met z’n kop in de pc en de 5 meiden doen weer wat anders……en ga zo maar door( ik heb ook nog ergens een voetbalverhaal in de pen!)

 8. Zilver zegt:

  Oh, Cor wat leuk, Blancie zit op judo, dus daar weet ik ook wat van. Mmmmmmmm, wacht met spanning op je verhaal.

 9. Beus zegt:

  Ik vond voetvallen en eigenlijk niet misstaan in de titel.

 10. Zilver zegt:

  Beus, je had het gezien, nou kan ik wel heel stoer zeggen dat ik dat ook vond, maar het is mijn dyslexi, lees ik dingen over, zie ik het vaak nog niet en toen ik het zag, dacht ik: best wel grappig, want hij gleed vaak weg, maar ik dacht dan zullen ze wel denken, ze heeft er weer een paar…….Met reacties zetten heb ik nog wel de meeste last, want dat gaat snel en lees je nooit meer over, of soms en oh, wat heb ik dan rare fouten gemaakt. Prettige zondag Beus.Reactie is geredigeerd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s