Geen zin.


 (Nee, ik verwijt de Volkskrant niks, vond wel dat het lang duurde voor de pagina uit de lucht ging)

Hoe het jou vergaat weet ik niet, maar de laatste tijd is het niet leuk meer hier, al heel wat stormen hebben hier gewoed en elkaar lelijk te kijk zetten blijft een sport. Regelmatig val ik bijna van mijn stoel, mensen die je eerst zo hoog had zitten, beginnen voor de spanning en sensatie blogjes, die zeer misleidend en kwetsend zijn en oude ruzies laaien weer op.

De namen die plotseling zichtbaar werden, een fout ( dom, maar ja, niet expres) voor sommige kan het ver strekkende gevolgen hebben, ook al doen andere dat af met, dat je daar maar tegen moet kunnen, natuurlijk te gek voor woorden dat sommige mensen zo reageren, want je organisatie kan het bloggen onder je eigen naam afraden, of je geheimen liggen op tafel, stel je ex, of je kinderen gaan je op Internet opzoeken (jij hebt net je verwerking gezocht door het op te schrijven) en jij waande je veilig en niet te vergeten het beroepsgeheim, ik denk dat mensen die geen flikker voor de maatschappij doen, ook niks te vrezen hebben, die hoor, lees ik er nu ook heel flauw over doen. 

Zelf ben ik op het vk gekomen omdat mijn baas me vroeg een schuilnaam aan te nemen, ik ben toen van webland.nl overgestapt, ook ivm mijn eigen veiligheid en beroepsgeheim, ik werkte toen voor een organisatie waar ik door mijn eigen stukje gemanipuleerd kon worden en anders ook geen letter over mijn werk kon schrijven. Ik ben ook nog op Internet te vinden met mijn eigen naam en ik ben het al een aantal malen tegengekomen dat mijn nieuwe baas, mij op Google opzocht en inderdaad daar werd ik gevonden, niet met mijn fraaiste schrijfsels, niet dat ik iets te verbergen heb, maar als men in een recensie schrijft, dat ik graag in het sperma van de man trap en oud brood eet, of zo iets, dan is dat geen visitekaartje dat ik af geef. Het was natuurlijk allemaal uit zijn verband gerukt, ik had gewoon voorgedragen uit eigen werk en een aantal liedjes gezongen en in het kringlooplied (al eerder hier gepubliceerd) kwam het woord sperma voor.  Maar mijn serieuste kant komt niet op Google, wel waar ik gegeten heb en een gastenboek invulde soms kan men mijn spoor nagaan tot aan 2002. Gelukkig had ik nieuwe bazen, die wel begrepen dat ik anders in elkaar stak, maar het had erg tegen mij kunnen werken.

Nee, ik verwijt de Volkskrant niks, vond wel dat het lang duurde voor de pagina uit de lucht ging en ik denk dat ik vast niet de enige was die mailde om de pagina’s uit de lucht te halen, mis ook vaak een aardig woordje aan ons alle en een schouderklopje een betrokkenheid, het is net als met opvoeden, van positieve aandacht, krijg je positieve kinderen en natuurlijk we gaan allemaal wel eens in de fout, daar leren we van, als het positieve maar overheerst.

En gek, maar ik heb al dagen geen zin om te bloggen, echt niet.


Een wens, de Volkskrant wat meer positieve aandacht voor zijn bloggers en wijsheid, veel wijsheid.

Zilver.

Over Trudy

Woest als vloed, rustig als eb, glinstert als zilver met soms een beetje aanslag.
Dit bericht werd geplaatst in oud-vkblog-2007-07. Bookmark de permalink .

22 reacties op Geen zin.

 1. Eline zegt:

  Aanbevolen.

 2. K zegt:

  Schijnt de zon weer? Kan je lekker met een boek en een kopje koffie de tuin in. Bloggen kan in de winter ook nog lang genoeg. Geniet ze!!

 3. Maria-Dolores zegt:

  @Zilver,
  dat ‘even geen zin’ deel ik volkomen met je. heb ineens het gevoel dat internet lang niet zo veilig is als ik dacht, ook doordat ik n.a.v. de gebeurtenissen van de afgelopen dagen even op die andere blogs die ineens in het nieuws waren, gelezen heb en begrepen heb dat ‘elkaar zo veel mogelijk met respect behandelen’ lang niet overal de zelfde prioriteit heeft…
  zelf ben ik er wel steeds van overtuigd geweest dat IK zelf van geval tot geval beslis of ik iemand die ik in real life ken, iets over mijn blog vertel en wàt…
  waarschijnlijk valt het allemaal best mee en zijn we het hele voorval over een paar dagen vergeten…

 4. ScrambleX zegt:

  Zilver heeft een Writersblock!
  Cheer Up !
  Lekker lezen 🙂

 5. Mo zegt:

  Voor iemand die geen zin heeft schrijf je toch een aardig stukje weg…

 6. hippo zegt:

  geen zin, is een heel gezond iets Zilver
  laat wel het lampje branden hier hoor!
  groet, hippo

 7. evy zegt:

  @ Maria: Internet is per definitie niet veilig. Er wordt nogal wat gehackt hier en daar. Maar Zilver heeft wel een punt. Er wordt door sommigen wat makkelijk over gedaan dat dit is gebeurd. Zo schrijft Helena over klacht 1 en 2 die natuurlijk veel erger zijn. Maar dat is net zoiets als tegen een zwaar zieke zeggen dat die andere ziekte nog veel erger zou zijn geweest.

 8. evy zegt:

  @ Zilver: Ik vind je stukje goed en hoop met deze reactie dat je net even over de streep van reacties komt.

 9. terpentyn zegt:

  Hallo Zilvertje,
  Het is heerlijk om je eens lekker te ontspannen in de bossen van en rond Apeldoorn. Maak eens een fietstocht in de richting van Assel. Op de terugweg kan je misschien nog die oude tante bezoeken, die van naast het tweede hands kledingwinkeltje van het Leger des Heils. Zo te zien: mogelijkheden te over om eens tijd te nemen om eens lekker tot rust te komen.
  vr.gr.,
  Roel
  😉

 10. evy zegt:

  temytpie: Wil je nu echt nensen kapot maken.Reactie is geredigeerd

 11. Isis Nedloni zegt:

  Herkenbaar…..gelukkig volgt er altijd na een dip weer een nieuwe kracht om verder te gaan….houd moed en ga straks weer door met je mooie schrijfsels…..je doet niemand kwaad..en schrijft altijd erg discreet!; ))))

 12. Geroma zegt:

  Kop op, Zilvertje…::)))
  Ik ben jouw Fan!
  Het komt wel weer goed allemaal…..

 13. Ien zegt:

  Aanbevolen en mee eens.
  De blogsfeer van afgelopen weken heeft mij zeer verbaasd. Dat zijn dan volwassen mensen…

 14. Morgaine zegt:

  volwassen mensen.. pff. Ook ik schrik van de hatelijkheden hier en ik snap dat je gewoon even geen zin hebt..

 15. Kjel zegt:

  Zilver koppie op meis ;-))

 16. Coby zegt:

  Ik snap ook niks van wat ik op het blog soms lees. Alsof er een put opengaat…. Krijg daar een naar gevoel van in mijn maag. ‘k Negeer dan verder die blogs en personen. En zoek de blogs/bloggers die me aanspreken en raken om andere redenen. En gelukkig zijn die er. Daar hoor jij zeker bij!!
  Lieve groet, Coby
  P.s. hoe is het met je en met je been?

 17. Kees zegt:

  Lieve Zilvertje
  Ik ben niet iemand die gauw ergens op reageer maar nu wil ik aangeven dat ik jouw stukjes en humor wel leuk vind. Ik hoop dat je blijf schrijven en dat ik met zeker 10 glimlachjes je stukjes zal lezen.
  Groetjes Kees

 18. annet zegt:

  Goed dat je het even zegt wat ik had willen laten liggen. Heb zoveel meegemaakt op een……………poëziesite.
  Voor Zilvertje:
  Ik doe mijn handjes samen
  Ik doe mijn oogjes dicht
  En bid dat na het eten
  Mijn gehaktbal er nog ligt
  (is van Lévi Weemoedt)
  x van Zus

 19. De Muze zegt:

  Hoi hoe is ie, buiten al dit gedonder.
  Heb je Wouter gezien en gehoord op het North Sea, z’n electrische piano is GROEN Hu da’s wat

 20. koen -drijfveren zegt:

  het was inderdaad niet zo fraai, kom even naar mijn purple & blue kijken, misschien fleur je wat op.

 21. Zwollywood zegt:

  En nu kleddert de regen ook nog zo op ons hoofd Zilver……het is depri-time.

 22. Knispel zegt:

  Ook aanbevolen. Ik lees nu verdacht veel mensen die even niet meer willen. Aan de andere kant is het voor mij, de relatieve nieuweling een geruststelling dat dit kennelijk niet de normale sfeer is.
  Gó Zilver.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s