Mevrouw B te H had een brief geschreven aan Hunkemöller.

As dat u maar weet, dat er in de nacht nog vorst aan de grond is en nou laat u een mooi bijna bloot meissie met zo een gouden, tochtige bikini in de binnenstad slapen. Veel te koud hoor!

Mijn beste kerel en ik hebben ons voorgenomen het meissie huisvesting aan te bieden, het is eigenlijk zo dat mijn man op het idee kwam, ja het is een beste kerel.

Ik ben haar bedje al aan het opmaken en brij een warme trui, want gut, oh, gut, wat zal ze het koud hebben. Ben ook lekker aan het koken, want die schat is vel over been

Betty Houvast
Borstweringstaat 69
Harlingen. 

Zilver (als een moederhart spreekt)

Over Trudy

Woest als vloed, rustig als eb, glinstert als zilver met soms een beetje aanslag.
Dit bericht werd geplaatst in oud-vkblog-2007-04. Bookmark de permalink .

20 reacties op Mevrouw B te H had een brief geschreven aan Hunkemöller.

 1. peter louter zegt:

  :))

 2. K zegt:

  Hihi, Hunkermuller lacht zich dood met al die extra PR!!

 3. Zilver. zegt:

  Wat denk je, een mooie folder in de bus door heel Nederland, een plaatje in de stad en Sommige worden helemaal dol. Heel de media staat bininibol.
  De dame is een plaatje en wie niet wil kijken draait zijn hoofd maar om, ik vind de collectie erg mooi dit jaar en ik denk dat het gezond is voor Nederland, want veel dames gaan nu weer aan de lijn, ha, ha. Ik zie liever een mooie dame of heer, dan een plaatje van een soldaat.

 4. Bart zegt:

  Beetje doorbreien, Betty, het wordt koud en mistig vanavond…:-))

 5. Zilver. zegt:

  Betty, doet het met een lange ij en haar toppen zijn al blauw, haar man wacht met smart, op de nieuwe bewoonster.

 6. Zwollywood zegt:

  Als we het over dezelfde paat hebben dan is het zo dat de gerefo’s die plaat – die nu in de bushokjes hangt – willen verbieden.

 7. K zegt:

  Dat had ik ook begrepen. De Gristen-Unie wil een man erop en geen vrouw. En Doortje is boos omdat de gemiddelde vrouw er niet zo uit ziet en heeft gesolliciteerd voor op een vervangende poster. Vandaag zag ik in het winkelcentrum: de 3e BH gratis; ben je helaas te vroeg geweest Zilver, toen met je mooie aankopen.

 8. Zilver. zegt:

  Ja, ik was te vroeg, maar gelukkig houd ik van funkopen, dus ik ga snel weer langs en ja, het is wat met het geloof en de dames, ik denk er zoveel bij, maar ik zeg het lekker niet.

 9. K zegt:

  Zeg je het lekker niet? Iemand anders merkte het ook al op en dat vind ik wel: doe als Gristen-Unie eerst eens wat aan die irritante 06-dames-reclame op TV, voordat je je op het Hunkemöller-model werpt!

 10. Zilver. zegt:

  Er op werpen, geweldig. Ja, is ook zo, maar ik zou beginnen met meer liefde in de wereld en vrede en alle wapens weg en dan nog van die mooie plaatjes in de stad, dan komt het helemaal goed met de wereld, maar dat geluid hoor ik niet van ze en ik heb vanmorgen een dame van de "fijne" op de radio gehoord, maar het klonk niet overtuigend in mijn oren en ik bedacht, wat zal er toch allemaal achter zitten en ik zag in gedachte een heerlijke dame in zo een zalige onderbroek, van oksel, tot kuit en wapperende haren, ja, Nederland is geweldig, terwijl het water er aankomt, overal de aardkorst openbarst en mensen elkaar nog door de kop schieten, komt een nieuwe regeringspartij met een HAHA, NIEMENDALLETJE, HAJELOELA!!!Reactie is geredigeerd

 11. K zegt:

  Als het water eraan komt kan je wel naar mij komen. Hier is alles hoog genoeg. Maar je hebt gelijk, er zijn wel andere politieke zorgen als een dame in bikini. Maar we hebben wel weer eens wat om over te lachen in de politiek. Remember: boer Koekoek? die was ook altijd leuk!

 12. Zilver. zegt:

  Nou, dat is lief, dan kom ik, want hier lopen we dan onder, dank je wel, boer Koekkoek, samen met mijn vader keek ik geweldig, door die man ben ik van Den Haag gaan houden. En lachen ja, heerlijk, wat een onbenullen heb je soms toch op deze aardbodem.Reactie is geredigeerd

 13. Heer_Lot zegt:

  *smile* 😉

 14. viktor loman zegt:

  Je moet haar vetmesten, hoeft ze nooit meer!
  groetekus
  rené
  en nu ook ingelogdReactie is geredigeerd

 15. Zilver. zegt:

  Ik lig al in bed en droom van een gouden bikini.
  Wie moet ik vetmesten?

 16. Ramirezi zegt:

  Hunkermuller zal wel duits zijn voor hunkermoeder….

 17. jacob hesseling zegt:

  een moederhart gaat nooit verloren !

 18. Duval zegt:

  leuk
  en het arme kind in gouden bh lijkt mij geen slecht mens. misschien wel iemand met mooie verhalen…

 19. Doortje zegt:

  hahahaha, jij bent grappig. Ja, wat een mooie setjes hebben ze weer bij hunkemöller nietwaar. Ik heb nog niks gehoord van me sollicitatie trouwens :))))

 20. eva zegt:

  …en laat ze maar lekker balken breien!
  gr eva

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s