SIBA!

Een sinaasappel
en banaan
zijn met elkaar
naar bed gegaan

De mootjes
tegen de partjes aan
de schilletjes uit
de kaarsjes aan

Zilver (ik vind het altijd zo jammer dat ik het niet kan schilderen, want ik zie het helemaal voor me)

Over Trudy

Woest als vloed, rustig als eb, glinstert als zilver met soms een beetje aanslag.
Dit bericht werd geplaatst in oud-vkblog-2006-12. Bookmark de permalink .

13 reacties op SIBA!

 1. K zegt:

  Ha, ha. Ben benieuwd hoe die SIBA gaat smaken dan.

 2. Zilver zegt:

  Weet je ik denk erg lekker, met zoveel liefde gemaakt!

 3. Annemiekie zegt:

  LEUK!!!

 4. Zilver zegt:

  He, Miekie, Blancie had nog gekeken of je on-line was, want ze wilde haar nieuwe kapsel laten zien, kus, kus, ga je uit?
  Maar nu slaapt ze hoor!

 5. annemiekie zegt:

  Nee ik ga niet uit vanavond..jammer! Maar morgen ben ik de hele dag online dus als ze het dan wil laten zien graag! ik zet de computer meteen aan als ik morgen wakker wordt, wietse moet werken morgen dus ik heb de computer de hele dag tot mijn beschikking jippie!!!! xxx

 6. K zegt:

  Ik ga wel uit vanavond. Een cursist spaans van T. speelt bij een Jimi Hendrix tribute Band met de spannende naam Voodoo Experience. Eigenlijk houd ik niet zo van Voodoo maar ik hoop dat Jimi beter is. Let’s see (o nee, deze is van Jezz)

 7. Zilver zegt:

  Er is heel veel af, had de moeder van Marmi gezegd dat het zonde was, nu is ze helemaal treurig, had ik verteld, dat jij had gezegd dat het haar wel mooi zou staan en dat ik het heel mooi vond en toen fleurde ze weer op, ik begrijp die moeder niet, ze had Blanci ook de hele dag meegenomen naar Amsterdam en maar lopen en lopen voor de uitverkoop en die schat was al zo moe en ik maar denken dat ze bij haar papa was, ohhhhhhhhh, ik ben daar boos om, laat hij me niet eens weten waar mijn kindjes zijn, geeft ze maar aan iedereen mee.
  Ze was ook bang geweest, want die vader had hen achtergelaten in Amsterdam en die moeder weet de weg niet en gaat nooit per trein, moest Blancie nog uitleggen hoe het ging, maar ze luisterden niet naar ons erwtje en toen dacht ze ik kon nooit meer bij mama.Reactie is geredigeerd

 8. Zilver zegt:

  Ohhhhhhh, K, wat leuk, vertel je me het hoe het was, bofkont, nou veel plezier!!!!!!!!!!!

 9. K zegt:

  Het is 11 uur als ik er arriveer. Ha Kitty!! word ik al begroet bij de kassa, aha, de boekhoudster van ons vroegere stamcafé die nu hier werkt. De band speelt al de eerste sessie. "Onze" Hans is zelf Jimi zie ik. Hij heeft een witte leadgitaar, een paarse satijnen hemd met ruches(droeg Jimi zoiets?)en een sjaal om zijn hoofd. Als hij zich omdraait is het net Jimi Hendrix door zijn krullenkop, maar van voren is hij hiervoor toch wat te bleekjes. Weer een raadsel opgelost want ik vroeg me altijd al af waarom hij zo’n ouderwets kapsel handhaaft. Hij kan verdomd goed gitaarspelen, zeer flexibele en snelle vingers en af en toe lijkt de hals van de gitaar als piano gebruikt te worden. Het meest opmerkelijke geluid wat er uitkomt vind ik een kloppend geluid wat nog het meest aan een helicopter doet denken. Ik ben niet zo thuis in deze muziek maar Hey Joe kent iedereen wel, dus ik ook. Ik hoor nog enkele bekende nummers maar of die ook oorspronkelijk van Jimi waren? In ieder geval was het een geslaagde Tribute door een band met een veel hoger gemiddelde leeftijd dan Jimi ooit gehaald heeft. Als we om 3 uur vertrekken gaan we Hans even goeiedag zeggen. Hij vraagt of onze zoon inmiddels thuis is geweest. Ja, met Kerst en hij komt met Oud op Nieuw ook. Hij lacht:"ik heb een kaarsje voor hem opgestoken". Wel een lieve Jimi Hendrix!!

 10. Zilver zegt:

  Wat een prachtige avond, ja, zo staat hij ook in mijn geheugen, met een beetje meidentopje en wat een lieve afloop, ben blij voor je, dikke kus. Die van mij is God mag weten waar, koester het!

 11. K zegt:

  Dat doe ik zeker!

 12. Flaxorca zegt:

  Ja deze is erg grafisch… Overigens http://www.siba.se is een Scandinavische electronicareus. Misschien een idee voor hun logo?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s