Afzakkende panty's en de tweede feministische golf oproepoma's

Wat mij vandaag opviel.

Dat buschauffeurs je niet meer de weg kunnen vertellen, als je vraag: kunt u me zeggen wanneer ik eruit moet en dan noem je de straat, dan zeggen ze het staat op het bord, maar dat bord geeft alleen de halte aan en niet de straat waar je moet zijn, heb je er nog niet veel aan.

Dat mijn maillot zomaar ver over mijn billen ging afzakken en ik nergens een wc vond om hem op te halen, ik dacht het elastiek is er uit, dus, ik maar zoeken en zoeken, ook naar een winkel met panty’s en dat ding maar zakken en zakken en mijn stapjes werden al kleiner, maar nee, niks, heb ik maar gewoon mijn rok omhoog gedaan en hem opgehaald, niks stuk, de rest van de dag is dat malle ding blijven hangen… gelukkig maar.

Dat heel veel mensen naar alcohol ruiken, hemeltje nog voor de middag al!

Dat er wel erg veel oma’s achter de wandel en kinderwagen lopen, niet allemaal met een blij gezicht, sommige kijken geërgerd en zijn al behoorlijk op leeftijd, alle golven zijn aan hen voorbij gegaan, hebben ze nog op hun oude dag last van de tweede feministische golf, waar ze nu de klappen van moeten opvangen.

Zilver. 

( Ik was vandaag in Haarlem (ziekenhuis)

Over Trudy

Woest als vloed, rustig als eb, glinstert als zilver met soms een beetje aanslag.
Dit bericht werd geplaatst in oud-vkblog-2006-10. Bookmark de permalink .

16 reacties op Afzakkende panty's en de tweede feministische golf oproepoma's

 1. Kumari zegt:

  Slechts een klein aantal ‘oma’svannu’ durft oppassen op kleinkinderen te weigeren, maar daarmee ontzeggen ze zichzelf onafhankelijkheid waar ze al dan niet voor gevochten hebben. ps hopelijk viel t mee in t ziekenhuis

 2. paulus zegt:

  je bent weer lekker bezig zilvertje

 3. Maria-Dolores zegt:

  die buschauffeurs kan ik begrijpen als ze me zeggen dat het ‘niet hun gebruikelijke route is’ o.i.d. waarschijnlijk klopt dat ook wel, dat ze vroeger echt alleen maar routes reden die ze op hun duimpje kenden, maar nu vaak zo veel verschillende diensten rijden dat ze het echt niet meer kunnen weten. hier zijn dan meestal passagiers die inspringen en uit beginnen te leggen, maar daar heb jij natuurlijk niet veel aan :-). sluit me bij Kumari aan en hoop dat het niets ernstigs was in het ziekenhuis.

 4. Zilver zegt:

  Kumari ik ben bang dat je gelijkt heb, zielig he, tuurlijk er zijn ook oma’s die het zalig vinden en die nog fit zijn, maar ik zie ook veel oma’s lopen, met de dood in de schoenen.

 5. Zilver zegt:

  Dag, lieve Paulus, blij dat je er weer bent, een dikke warme knuffel voor die lieve bouwvakkerdt van mij:^)

 6. Zilver zegt:

  Maria, is ook begrijpelijk, ze komen vanuit het hele land en je ziet, dat ze het liever wel hadden geweten, maar als je vreemd ergens komt is het lastig, want je weet de straat waar je moet zijn, maar niet hoe de halte heet, iets voor de uitvinders. Het ziekenhuis, weer naar huis na het maken van een foto, vooraf overleg en daarna, situatie gewijzigd, nog een overleg met een specialist erbij, maar ook al zal het lang duren, ik ga er vanuit, dat het goed komt. Lieve K, als je dit nog leest, ook bedankt voor de lange afstandgolfjes, weet je dat ik denk dat dat helpt, je bent lief. Allemaal bedankt!

 7. K zegt:

  Geen dank. heb ik het nou goed begrepen dat het nog niet verholpen is?

 8. Zilver zegt:

  Klopt, moeten meer specialisten bij betrokken worden, maar ik heb er een goed gevoel over en ik voel me veel beter dan vorige week. Ik ben nu in het second opinion ziekenhuis geweest en hier voel ik me veel beter heb ook inspraak en voel me nu in mijn waarde gelaten en gehoord en ben blij dat ik nog even uitstel heb.

 9. K zegt:

  Het kan nooit kwaad om twee keer te kijken zeker als het zo gecompliceerd is dat het niet eenduidig is welke behandeling. Hopelijk blijf je wel vrij van pijn dan.

 10. Emma Faye zegt:

  Misschien zakte je panty af omdat je zo bent afgevallen?

 11. Zilver zegt:

  K, nee, ik heb nog wel pijn, maar gelukkig minder. Het gaat de goede kant op.

 12. Zilver zegt:

  Emma, ik denk dat dit het is.

 13. Zilver zegt:

  He, Jac, ik ga nu je zender zoeken.

 14. de muze zegt:

  je hebt hem gevonden zie ik, leuk dat je luisterd, hoe is het met je, heb een hoop gemist als ik het zo lees

 15. Zilver zegt:

  Ja, ik luister, fijn. Ja, maar hoe is het met jou, heb je in het ziekenhuis gelegen en waar woon je nu?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s