Verhuisbericht deel 12.(Joehoe UPC!)

De vermoeidheid is toegeslagen, gistermiddag de eerste traantjes, zomaar. Besefte ineens dat ik in een korte tijd wel heel veel in mijn uppie doe en veel verantwoordelijkheid draag, dat er mogelijk een lek in mijn nieuwe badkamer zit en ik vreselijke kiespijn heb. Maar ik ben wel gelukkig hoor!

Maar dat ook de KPN, de NUON, de Gemeente en UPC aparte bedrijven zijn, dat als je iets van ze wilt, je moet denken, ik ben niet gek, maar hun zijn het wel. De NUON, ja, eerlijk is eerlijk, die was nog het vlotste en het meest duidelijk, de KPN, verbreekt na veel pogingen steeds de verbinding en dan hang je echt al een tijd aan de lijn, maar als het dan eenmaal lukt, oké, dan is de verwerking van je vraag, helemaal goed en in orde. Maar UPC, nou die zijn gek man! Ik keek alleen maar tv van hen, in de periode dat ik dacht alles bij hun in te kopen, waren ze net begonnen met een nare reclamecampagne ( jaar of acht geleden) die ik niet eerlijk vond en ik ben toen geen klant geworden, maar onze kabel kwam wel in hun handen en die wilde ik nu afzeggen, of informatie over digitale tv. Ik ben geduldig en volg het menu, er was een mevrouw die mij al heel vaak gemeld had hoe duur dit bellen per minuut was en ik dacht: mevrouw stop daarmee, want zo wordt het alleen maar duurder voor mij. Eindelijk na het keuzemenu kreeg ik de directeur van de klantenafdeling of was het klachten? (een bandje) Maar ik had nog geen klachten, of ik mee wilde doen aan een tevredenheidonderzoek na mijn vraag, nou ik ben wel in voor dat soort dingen, ik dacht kan ik even zeggen, dat ze die mevrouw niet telkens aan het woord moeten laten over hoe duur het is, spaart mij tijd en geld.

Ik doe dus mee aan dat onderzoek (geen open vragen) maar ik had mijn vraag nog niet neergelegd en een suffe vragen, best ingewikkeld, aan het einde draaien ze te puntentoekenning om en omdat je zo met je vraag in je hoofd zit, ben je de kluts kwijt, of heb ik dat alleen? Werd daarna de verbinding verbroken, zonder dat ik zaken had gedaan, nou foutje dacht ik, kan de beste gebeuren, maar dit bleef de hele ochtend zo en toen ik dacht ik doe niet meer mee aan het onderzoek en ik eindeloos de prijs per minuut van die mevrouw had gehoord, kreeg ik na uren een dame en weet je wat die zei: mevrouw alles ligt hier plat, ik kan niets voor u doen.

Ik vroeg nog met een heel klein stemmetje, of ze het niet voor mij wilde opschrijven,  dat ik al uren aan het bellen was, maar dat mocht niet, daar kon ze niet aan beginnen. Heb ik de hele ochtend aan de telefoon gehangen voor niets.

Goed, ik ben dus een beetje moe, ik probeer vroeg naar bed te gaan, nog een week voor de verhuizing. Maar alles gaat gewoon door, de was, mijn werk, de school de kindjes en dat maakt het bij deze laatste loodjes en kiespijn een beetje zwaar. 

Zilver.

Over Trudy

Woest als vloed, rustig als eb, glinstert als zilver met soms een beetje aanslag.
Dit bericht werd geplaatst in oud-vkblog-2006-09. Bookmark de permalink .

56 reacties op Verhuisbericht deel 12.(Joehoe UPC!)

 1. Beus zegt:

  Hoe kunnen we je helpen?
  Heeeeeeeeeeeeeeeel vroeg naar bed.

 2. Zilver zegt:

  Dag Beus, ja, ik ga heel vroeg naar bed, ik heb een hele rode wang, ik heb nog geen tijd voor de behandelingen van de kaakchirurg, maar oei, wat is het nodig en zo moe.

 3. Beus zegt:

  Veel paracetamol en anders een paar borrels.

 4. lidy zegt:

  ik kan alleen maar op een afstandje liefdevol aan je denken en dat doe ik dan ook. Het gaat voorbij lieverd.

 5. Zilver zegt:

  Dag Lidy, je bent lief, ja, ik denk dat ik even te veel heb gedaan, maar het komt wel goed hoor, ik regel nog wat dingen en ga dan onder de douche en naar bed, nog even de kleintjes toestoppen.

 6. Zilver zegt:

  Ja, ik heb er nu al drie op, maar die helpen niet echt en weet je dat ik heel zelden drink, ik denk nog geen halve fles wijn in het jaar en sommige jaren al helemaal niet.

 7. ijskastmoeder zegt:

  Ach, ach, ach en wee. Niet alleen borrels drinken ook twee van die roze pijnstilknollen erbij nemen. Desnoods een moker naast je bed.
  Eerst maar slapen en dan morgen weer een nieuwe dag. Niet teveel verlangen, met het hoogstnodige raak je ook verhuisd. En mijn bijdrage zou kunnen zijn niet meer op je blogs te reageren, wil ik wel doen hoor als het helpt ;-X

 8. Zilver zegt:

  Nee, ik drink niet hoor, haast nooit, ik lig nu in bed, nou bijna dan!:&)

 9. Zilver zegt:

  Oh, die drie bedoel je? Nee dat zijn pijnstillers, moet er niet aan denken, drie borrels, dan ben ik een week onder zijn, ik ben na een slok al lacherig!

 10. jacob hesseling zegt:

  hou vol straks zoveel te meer lol 😉

 11. Zilver zegt:

  Dag Jacop, ja, ik houd moedig stand, het is heus leuk, maar wel een beetje veel. Ik denk telkens maar, … nog een week en dan kan ik altijd buiten koffiedrinken, de druif houdt zelfs de regen tegen en anders ga ik in de schuur zitten, ik heb een tekort aan tuin opgebouwd de laatste acht jaar, dat ga ik nu inhalen, zalig! :%)

 12. tempelman(martien) zegt:

  Dapper volhouden!

 13. Berbara zegt:

  Nog eventjes doorzetten, Zilver… het komt goed!

 14. Zilver zegt:

  Tempelman, ja, ik zal het doen!

 15. Zilver zegt:

  Berbara, ik ga de normale prutsdingen missen, maar Ijskastmoeder heeft gelijk, sommige dingen kunnen ook later, ik moet me gewoon een beetje koest houden, soms wil ik te veel.

 16. oma zegt:

  Je kunt ook een schotel plaatsen, sterkte meid. oma

 17. ali cirillioglu zegt:

  Van harte Beterschap en Sterkte!

 18. ali cirillioglu zegt:

  (Vorige reactie was te snel)
  Leuke Septemberlied zingt u.
  Ik hoop dat u kiespijn en verhuizen snel achter de rug hebt! Kunnen we met gerust hart sterrenvliegen 🙂
  Goede Nacht,
  Veel Liefs, Gegroet en Selam.

 19. K zegt:

  Het is ook niet niks, dat verhuizen! Zeker als het regelen zo tegenzit op een dag. Sterkte en ik hoop dat er geen lek zal zijn in de nieuwe badkamer. Als hij nieuw is heb je daar toch garantie op? Dan moet het bedrijf terugkomen en het in orde maken.

 20. Zilver zegt:

  Oma, ja, dat kan ook, maar dan moet ik ze nog spreken, om af t zeggen en dat lukt ook niet.

 21. Zilver zegt:

  Oh, Ali C Stervliegen, wat is dat alweer lang geleden, ja, ik heb er zin in. Septemberliedje is al heel oud, ik schreef het en was nog geen twintig, het was langer maar ben de rest vergeten en het einde is iets anders nu, zal het verlangen zijn.
  Kiespijn houdt me uit de slaap.

 22. Zilver zegt:

  K, ik zal op onderzoek uitgaan, nee, het is ook niet niks, ik denk er wel eens te makkelijk over, denk nog steeds dat ik achttien ben en als ik dan een beetje moe raak, dan komen die natte dingetjes, maar voor de rest gaat alles goed, het hoort erbij, later lach ik erom.

 23. Solvejg zegt:

  ZILVER TOCH!!! Ik zie dat je nog heel laat zat te bloggen! Vandaag een nieuwe kans: ga vroeg slapen, dat is belangrijk en veel sterkte met alle verhuisperikelen!

 24. Theodora zegt:

  Ik ben wel 13 keer verhuisd, dus ik weet een beetje wat je meemaakt :). Je krijgt een prachtig huis zag ik. Gefeliciteerd!
  ps. verhuizen had voor mij altijd 1 voordeel: het ruimde heerlijk op.

 25. Bep zegt:

  Hallo Zilvertje,
  Verhuizen is een complete ramp op het moment dat je dus aan het verhuizen bent. Maar als alles klaar is en je er weer mooi bij zit dan is alle leed gauw vergeten en denk je er niet meer zo veel aan.
  Wij zijn nu acht keer verhuisd en iedere keer weer denk je waar moet ik beginnen. Maar daarna is het weer allemaal netjes en ben je tevreden.
  Ik hoop dat dat bij jou ook zo gaat.

 26. Maria-Dolores zegt:

  Hallo Zilvertje,
  ik zeg maar niks!
  Of hoogstens: sterkte, het gaat beslist voorbij!
  Luister maar naar mooie muziek of denk aan ons.

 27. Moonfairy zegt:

  Lief Zilvermeisje
  kom maar hier
  een dikke omhelzing van Moon
  ik ken het hoor die loodjes
  Hou je taai zeggen ze dan………
  Take lots of care, and hier wat Overzeese Kussen Moon

 28. annemiekie zegt:

  Hee mam.. ik ben weer veilig thuis gekomen vannacht om drie uur.Ik ben erg benieuwd naar jullie nieuwe huisje dus wil snel wel even kijken en als ik kan helpen ergens mee dan doe ik dat graag!!! xx annemiekie

 29. ijskastmoeder zegt:

  Gaat het weer een beetje mevrouw Zilver?

 30. Ramirezi zegt:

  En toch lekker doorbloggen. Raak je de frustratie weer een klein beetje kwijt… Zet ‘m op !

 31. Moonfairy zegt:

  zilverstraaltje
  gaat het allemaal een beetje?
  liefs en kus Moon

 32. therataal zegt:

  Dikke meelevende kus van mij!

 33. Cor zegt:

  verhuizingen zijn crimineel…..maar je redt het allemaal wel en anders schrijf ik wel een paar pep-gedichten

 34. Annet zegt:

  Rompslomp noemen ze dat. Wat een heisa. Vraag het engeltje der techniek om hulp. Zij heet Technidrama. Als je wat kwijt bent kun je Christoffel vragen om hulp. En ze helpen ook nog. Kussie van Annet

 35. fred van der wal zegt:

  sympatiek weblog
  met een hart groet
  Fred van der wal

 36. sjoukje zegt:

  Zilvertje toch, gaat alles goed met de verhuizing?

 37. K zegt:

  We wachten geduldig op je terugkomst.

 38. jeg synes zegt:

  Lieve Zilvertje……golden silence???
  We missen je!! liefs, jeg synes.

 39. ali cirillioglu zegt:

  me too, miss you 🙂
  Kiespijn nog niet over?!
  Verhuizen?(Moet niet aan denken wordt ziek van:-)
  Als u ziek bent: Moge de Hemelse Serren u zo snel mogelijk weer genezen!
  Als u te druk hebt?! Doe Gewoon Rustig Aan 🙂
  Veel Liefs, Veel Goeds.
  Gegroet en Selam.

 40. Annet zegt:

  En verhuizen en loggen is teveel. Denk aan je Tante Nivea:>)
  Omhelzing!

 41. koen Scherer-drijfveren zegt:

  hoe is het nu zilver? hopelijk wat beter?
  ik gun het je van harte!
  stevige groet!
  koen

 42. Emma Faye zegt:

  Waar ben je zilver, gaaat het nog goed met je? ander kom ik gewoon even bij je langs hoor.

 43. Bep zegt:

  Het is al een hele tijd erg stil Zilvertje.
  Horen we weer gauw eens wat van je??

 44. Trudy/Zilver zegt:

  Lieve mensen, ik heb het erg druk, ik ben blij dat ik overleef, werk piek en thuis ook, allemaal veel liefs, ik kom terug!

 45. anne zegt:

  Hallo Trudy,
  even een berichtje vanaf de PAAZ, ik heb me laten opnemen om de zaak een beetje in het juiste spoor te krijgen, ben nu sinds afgelopen maandag in opservatie voor een periode van 3 weken, daarna komt er hopelijk een behandelplan.
  Veel sterkte met je nieuwe woning.
  vr.gr.anne

 46. K zegt:

  Doe maar rustig aan en ren jezelf niet voorbij. Hopenlijk komt er ook weer rust op je nieuwe plekje en vind je weer tijd om te bloggen.

 47. ijskastmoeder zegt:

  We houden je plekkie vrij Zilver, neem je tijd.

 48. Trudy/Zilver zegt:

  Lieve Anne,
  Heel verstandig van je, ik denk aan je, veel liefs en een dikke Zaanse kus,
  Zilver.

 49. Ramirezi zegt:

  Misschien maakt ze nu wel allemaal leuke verhuisdingen mee, kan ze straks lekker over bloggen…

 50. TheoB zegt:

  Elke dag als ik daar voor het stoplicht sta denk ik een beetje aan je ,doe je rustig aan .

 51. Roel zegt:

  Ga je NH verlaten?
  Prettig weekend,
  😉

 52. Emma Faye zegt:

  Heel verstandig om even afstand van het bloggen te nemen. Ik vind het vaak ook erg tijd en energievretend. Ik kan me goed voorstellen dat het verslavend kan werken en neem ook geregeld even afstand.

 53. annemiekie zegt:

  Ik heb een mailtje gestuurd xxxxx

 54. Trudy/Zilver zegt:

  Lieve Annemiek, bel me aub, ik heb thuis wel verbinding, maar nog geen pc aangesloten, te druk, hoe gaat het met je? Ik mis je, kus van je mama.

 55. annemiek zegt:

  Ja het gaat goed! ik mis jullie ook heel erg ben zo benieuwd hoe het gaat enzo…Ik was vandaag in amsterdam dat was erg leuk ik bel morgen denk ik of vanavond hier in de boerderij heb ik geen bereik! ik hou van jullie en hoop jullie snel te zien!!!xxxxxxxxxx

 56. Zilver zegt:

  Heb je bericht gelezen, Nico is opgenomen in Castricm, even nadat jij hem zag ging het mis, op Westlingen ligt hij nu, kussssssssssss

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s