Zilveren Heintje klimt weer op de blogfiets.

fotofotofotofotofoto

nou dat was me toch wat, dacht ik dat al mijn e-mails van “buitenom”op internet stonden en koortsachtig dacht ik, ohhhhhhhhhhhhhhhhh, wie wat, want ik pen wat af. ik was zo geschokt en boos en nam mijn besluit, in een tel, want ik ben erg impulsief en dacht niet na over hoe ik het zou missen. ik dacht ook niet van klopt dit wel? ik kookte en dat heb ik niet zo vaak.

Samen met veel van jullie, die slimmer waren kwam ik erachter dat het gewoon gegevens zijn die alleen op mijn schijf staan en na testen op een andere pc, klopte het, ik kon nu niks vinden. Als het een videoweblog was geweest en je had me kunnen zien, nou dan had je het diepste rood gezien. Ik heb van veel van jullie erg lieve reacties gehad, nou dat was smullen.

Maar goed, dit punt is nu van de baan, de ruzies hier vind ik balen, maar eerlijk is eerlijk, ik lach me soms ook suf, al vind ik het naar voor Guus, dat hij nu ziek is, Guus schrijft geweldig en ik gun hem beter.

Geef ik nog snel even een snelle kijk in mijn hittegolfdag. Warm, zeer warm, maar heerlijk naar me werk op de fiets en dan in het land tussen de Zaan en de zee, merk je pas hoe zalig winderig het hier bij ons is, echt genieten, kwam ik een geweldige knetterkont tegen, ik hoorde hem drie dorpen ver al aankomen ronken, nou een opstijgend vliegtuig was er niks bij. Ik vrees dat deze knul binnen de kortste keren een flinke gehoorsbeschadiging heeft, of hij heeft het al, ja, dat is het, hij is doof.

Zag ik prachtige sierbenen minder prachtige sierbenen, dames die zich met deze hitte toch charmant weten te kleden en dames, die lijken op een opgepompte wielrenner, maar dan zonder verplicht helmpje, begrijpt u wat ik bedoel? 

Zilvertje. (uit: ze is weer terug)

Foto: Zilvertje (fruitstukjes om het weer goed te maken)

Over Trudy

Woest als vloed, rustig als eb, glinstert als zilver met soms een beetje aanslag.
Dit bericht werd geplaatst in oud-vkblog-2006-06. Bookmark de permalink .

13 reacties op Zilveren Heintje klimt weer op de blogfiets.

 1. Henk van Leuken zegt:

  Zilvertje,
  Ik vind het heerlijk dat je weer terug bent. Zo zie je maar dat de wereld complex in elkaar kan steken en al zeker als het om schijven ‘binnenshuis’ en mailtjes ‘buitenshuis’ gaat. Maar als je nu kunt zeggen: ik maak me ook wat minder druk als een ander mijn mail leest, dan heb niet alleen jij, maar ook wij een heleboel geleerd. En als je het zo bekijkt ben je voor mij niet weg geweest.
  Gegroet.

 2. de Muze zegt:

  Ik zou al gebeld hebben als ik het nummer kon vinden.
  Maar deze oen heeft het zo goed opgeborgen dat ik het niet meer kan vinden

 3. Zilvertje zegt:

  Henk, ik zal niet meer denken dan mijn post zo belangrijk is dat de wereld geschokt zal zijn bij het lezen, je hebt gelijkt en dank!

 4. Zilvertje zegt:

  Kijk in je post Jac, mijn oude mobiel is al weer gevlogen, heb een nieuwe, ik stuurde je het gister.

 5. de Muze zegt:

  Ik heb nog nooit zo een leeg postvak gehad, en het berichtje van jou staat er ook niet in snif snif

 6. therataal zegt:

  Met mij hoef je niets goed te maken, maar mag ik toch zo´n lekkere aardbei, ik heb pas een pond ervan op vandaag. En in de tuin zijn ze ook rijp, misschien dat een van hen de foto nog haalt, maar ik vrees van niet. Kylian is er snel bij.
  Pffff, warm.

 7. Zilvertje zegt:

  Jeetje, na de achterom mailtjes die zomaar op het internet stonden, hebben we nu het misterie van de verdwenen mailtjes, het lijkt wel, Zilvertje en Wiske.
  Stuur me even een lege mail, dan hang ik mijn nummer eraan, weet ik zeker dat ik je juiste adres hebt.

 8. Zilvertje zegt:

  Ik lijk wel een Rotterdammer, bedoel: HEB

 9. Zilvertje zegt:

  Thera, ja, neem maar lekker, mooi zijn ze he, voelde me net Thea van Theo, creatief met de aarbei in vijf delen, in de vorm van een hartje, ze zijn zo lekker dit jaar. Ik ben ook Heintje aarbei.

 10. Beus zegt:

  Lekker blogje om alles te vergeten en gewoon verder te gaan.
  Soi, zand erover.

 11. Zilvertje zegt:

  Beus, ik heb er een emmer zand overgegooid, is dat genoeg?

 12. anoniem zegt:

  vlokkies melk of puur, Arie

 13. Zilvertje zegt:

  We hebben ze puur en melk, allebei erg lekker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s