Zilvertje is een piraat!

fotoanne heeft een weblog en wat voor een http://huppiedos.web-log.nl, hij maakt ook radio en komt uit "mijn" dorp, hij heeft me een kaartje gestuurd waar hij vroeger op de kleuterschool zat en daar zat ik ook op school, komen we elkaar via internet weer tegen.

Omdat ik tot mijn zevende verjaardag in Krommenie heb gewoond ben ik al mijn prille vriendschappen kwijtgeraakt, op mijn achtendertigste kwam ik weer terug in mijn geboortedorp en ging op zoek naar mijn vriendinnen van vroeger, ik had twee hartsvriendinnen, Ellis en Annette, Annette heb ik teruggevonden, met haar zat ik vroeger op warme dagen in een zinken teil, want  het zwembad hier, was nog niet gebouwd, Ellis kwam er ook altijd bij, drie teiltjes op een rijtje en onze moeders kwamen met fluitketels heet water om ons warm te houden en vooral ook nat, want er ging heel wat water over de rand, een weldadig gevoel, dat ik nog steeds bij me draag.

Dat Anne nu na zoveel jaar ook weer op mijn pad komt, vind ik geweldig, al heb ik niet bij hem in de klas gezeten, ik ben zevenenveertig en hij is een stukje jonger.

Op mijn verjaardag werd ik uitgeroepen door hem, tot piraat en dat is een hele eer, want hij weet van piraten en de zee en de zeezenders en van de midweekafwasshows, die hij overneemt van Mr.Soppie (Ferry de Groot) 

Het is prettig om ouder te worden, deze piraat vindt het vaarwater nu prima en vaart er wel bij!

Zilvertje.

Over Trudy

Woest als vloed, rustig als eb, glinstert als zilver met soms een beetje aanslag.
Dit bericht werd geplaatst in oud-vkblog-2006-01. Bookmark de permalink .

Een reactie op Zilvertje is een piraat!

  1. knutselsmurf zegt:

    Zilvertje, ik las bij toeval op een ander weblog dat er foto’s ontbreken bij je geïmporteerde blogs. Dat had je beter aan ons (OBA) kunnen vertellen. De oorzaak is, dat VKblog bestandsnamen in sommige gevallen niet geldig zijn op wordpress. WordPress verandert dan de naam, en de foto is niet meer zichtbaar. ( hij bestaat dus wel ) Kijk maar.
    https://zilvertje.files.wordpress.com/2011/02/1138742799-80361.jpg?w=152&h=115
    We hebben de fout later ontdekt, toen andere mensen er over klaagden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s